prvi znaki nosečnosti
Pozdravljene…
Imam eno vprašanje… S fantom sva se odločila za otroka … poskušava od decembra.. M imam približno redno, na 28 ali 29 dni.. M bi morala dobiti že v sredo, oz. v četrtek, pa jo ni 🙂
Imam pa krče že en teden, kot pri M , občutek da jo bom prej ali slej dobila. Drugih znakov nimam, razen v soboto sem bila obupno utrujena.. naredila sem test v petek in danes, vendar je pokazal negativno (bil je pa en cenejši iz dmja). Ali je možno da sem noseča kjlub negativnim testom? Ali so res toliko zanesljivi?
hvala za odgovore 🙂
lp
živjo lublančanka19………….pr men je blo isto zamujala mi je pa nism mela zaščiten sex……pa ni blo neč kar bi si želela da bi blo ampak na žalost ni………..kar sma z partnerjom probala že spet in zdaj mene zanimajo nekatere stvari..v zadnje dva tedna sem opazila da imam beli tok k ga nism mela nikoli tud pred M ne…………bolijo me bradavičke kar ne morem nositi moderca ampak nosim spodnjo športno majčko…..večkrat se mi tud začne vrteti….. naredila sem test nosečnosti in mi je pokazal negativno……a so to kakšni znaki nosečnosti ker to bi biu moj prvi otrok in ne vem kaki so prvi znaki nosečnosti..prosim za odgovor
lp.
hej!
Stara sem 19 let in jemljem KT Yaz. do zdaj se mi še ni zgodilo, da bi med jemanjem KT, tudi če sem katero pozabila zanosila, vendar ker se mi je to že enkrat prej zgodilo, sem postala skeptična glede vsega in z fantom poleg KT vedno uporabiva še kondom. V tem mesecu sem enkrat pozabila KT in imela nezaščiten spolni odnos. V roku 12 ur po spolnem odnosu sem vzela urgentne tabletke, sedaj 14 dni po tem pa se mi zdi da imam malo natekle prsi, ki me sicer ne bolijo, sem pa zelo utrujena ves čas, žejna in odvjaam veliko vode, kar bi tudi lahko bili znaki nosečnosti… M nja bi dobila čez 2 dni, ampak se zavedam tudi možnosti, da se mi zaradu ugrentnih tabletk prestavi za nekaj dni… mislite da lahko v mojem primeru pride tudi do nosečnosti?
hvala za odgovor že vnaprej!
Pozdravljene!
KT jemljem že dobro leto. Zadnjič se mi je naredilo da sem pozabila vzeti 2 tabletki in zato sem v enem dnevu pojedla 3 kot mi je svetoval ginekolog. (v zadnjem tednu jemanja) Ko pa bi morala dobiti M se je pojavil samo šibek rjav izcedek ki je trajal približno 3 dni. Naredila sem 2 testa nosečnosti (1. v 1. tednu izostanka in 2. v 2. tednu) Oba sta pokazala negativno. Ali je mogoče, da sem noseča, ali je to bila le posledica treh tabletk v enem dnevu? Hvala za odgovor.
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če je s kontracepcijskimi tabletami možno zanosit.Včasih sem katero pozabila, pa sem jo pol nasledn dan vzela. zdaj pa že 5 dni imam čudne krče, kot da bi dobila M.ampak jo moram šele čez 6 dni.Imam bel izcedek, pa tudi zaspano se počutim.Pogosto hodim tudi na vodo.Je možnost nosečnosti?
Pozdravljene!
Jaz imam eno vprasanje in upam da mi bo lahk katera odg.!
Sicer ze imam sineka ampak problem je v tem da pr njem nisem v nosecnosti nikoli bruhala, imela kovinskega okusa v ustih alpa kaj podobnega, zato imam zdaj problem!
kontracepcijske tabletke redno pijem, priznati moram da ne vedno ob isti uri ampak jo spijem v roku 12 ur in zdaj imam tak cuden obcutek!
Prvo sem menstruacijo dobila 5 dan v pavzi, vedno sem jo dobila 3 vcasih tudi 4 dan in imela sem jo samo 2 dni in nevem kaj si nj mislim! Mal se mi vrti v glavi, vcasih imam apetita vcasih ne, nic se mi ne lubi, samo bi lezala, trebuh imam napihnjen ceprav ga sploh nimam in jajcniki me mal zokajo.
A je mozna zanositev ce pijes kontracepcijske tablete!
Prosim za kakrsenkoli odgovor, da bom lahka lazje docakala datum pregleda pri ginekoliginji!
Hvala vsem!
pozdravljene bodoče mamice……. sem ena mamica , ki me ni sram priznati da imam že velike otroke iz prejšnjega zakona … sedaj pa si z partnerjem močno želiva še enega ….. zame bo to tretji otrok , zanj prvi….čisto je raznežen odkar sva se odločila za otrokeca…. oba sma že stara čez 40…. sedaj se ravno ubadam z vprašanjem …. prej se nikoli nisem …. niti ne vem kakšni so prvi znaki …… že nekaj dni imam rahl glavobol in manjše bolečine v spodnjem delu trebuha ….a je to mogoče kakšen znak …folno kislino jemljem že nekaj dni .. p.s. zjutraj nimam apetita čez dan pa imam pa blazen apetit ….. po domače povedano bi še slona pojedla če bi lahko . a mi lahko katera pomaga …. z kakšnim odgovorom …. malo sem že pozabila kako to gre …. od prvega poroda je 21 let od drugega pa 8
Tudi jaz imam eno vprašanje. Redno jemljem kt Yaz. Pred dvema mesecema se mi je zgodilo, da sem imela vmesne krvavitve, čemur ginekolog ni pripisoval kakšnega posebnega pomena. Ker vem, da lahko kljub jemanju kt zanosiš, sem preventivno naredila test, ki je bil negativen. Tabletke sem redno jemala naprej, prejšnji mesec pa med premorom ni prišlo do krvavitve (to se je zgodilo prvič odkar jemljem tabletke). Zadnje čase, oziroma cca 3 tedne opažam, da so moje prsi na dotik precej občutljive – boleče. Včasih mi je dobesedno odveč, da jih imam 🙂
Ima katera od vas kakšne podobne izkušnje?
Mislite, da je možnost, da bi zanosila kljub kt in vsemu opisanemu? Najbrž test ne bo odveč, kaj ne?
živjo punce…. tudi jaz imam podobne probleme!
zadnjo menstruacijo sem imela 15.7. naslednjo bi morala dobiti 11.8.s fantom sva imela nezaščitene odnose,ampak mu ni prišlo v mene.menstruacija mi zamuja že 15 dni,je možno da sem noseča? 2 dni sem imela rdečkast izcedek, zadnje 3 dni imam občutek kot da bom dobila menstruacijo,vendar je ni od nikoder!imam samo močnejši beli tok. CB je biu negaiven……. help me please! hvala za odgovore Lp
hh Men se je neki zgudiL . PAč S tipom sM sPaLa. Stara sem 13 Let. Vedno ko fukava ma on gor kondom. mava redno sPoLne odnose . 1× tednsko.
že 3 Leta mam redno menstruacijo. Zdei Pa tazadnič k sm FuKaLa mu je pršl (je meu kundom gor) PoL ga je PA dou Dol ampak swa se še PoL mal “muckaLa”
in zdei mi zamuja MenstruaCija. Vrti se mi. PA še GLava me buLi…:(
nwm Kua nej nardim. PučakaLA bom du petka če M. Nbo..
Morm mtki Puvedat. Sam Kr vem d me bo ubiLAaa.!
Razn če fantovi sestr k je stara 21….
FuL me je strah …
Pumagite.!
Plis
Uh, cel mesec je ok, pol pa pridejo tazadnji dnevi pred M, ki te spremenijo v živčno razvalino :-)). Vsaj mene so. Poskusi odmislit in počakaj vsaj še par dni.
Mislim, da so tanovi CB-ji zasnovani tako, da bi naj pokazali rezultat že 4 dni pred M. Drugače pa so tu še BabyCheck mini, ki zazna zelo nizke količine hormona, pa First Sign.
Meni je FS pokazal en dan pred M, trakec z jutranjim urinom eno “fantomsko” črtico, popoldan pa je bila tanka črtica še na FS palčki. Test sem pa delala zato, da se pripravim na prihajajočo M in da razočaranje ne bi bilo preveliko. Pa naju je presenetil II in sedaj sva v 16. tednu.
Držim pesti in javi pol rezultat.
Naj bodo ti znaki nekaj najlepšega… :-))
Lep pozdrav,
Moje vprašanje je sledeče….27.10 sem začela z novo tablico KT(jemljem že 1 leto – redna M). 4.11 sem nehala z jemanjem, ker sem hotela prestaviti M in ker sem slišala, da kadarkoli prenehaš dobiš po 4-6 dneh M. 6.11 sva imela s fantom SO, danes je pa minilo že 10 dni od prenehanja jemanja tabletk, M pa še nisem dobila. Ali je možno, da sem zanosila??????tabletk od 4.11 naprej nisem več jemala…
V pričakovanju odgovora Vas lepo pozdravljam:=)