prvi znaki nosečnosti
pozdrajvljena Katja-t
jaz mislim da katja-t in pikica8 da sta nosecni, zato ker moja sestra je tudi imela na tak nacin kot vidve da bo dobila vsak cas m in na koncu je ni bilo, tako da jaz mislim da sta noseci. pikica8 ti bos vidla prav kmalu na cem si se 3 dni.
katja-t ma kdaj imas pa za dobit m ? Ce ti ze vsaj 6 dni zamuja lahko naredis ze test nosecnosti da vidis na cem si.
Js se javlam… znaki so se vedno isti… cuden obcutek v trebuhu in bolecina in podobno napihnjenosti… ze 2x sem naredila test tako kot ste svetovale… dvakrat je bil negativen kar mi ni jasno… mogoce sem na zadnjem testu videla rahlo crtico vendar nisem prepricana da je res ali jo pac vidim ker vem kje more biti in si jo zelim… sem pa ze 8 dan pozna z menstruacijo…. ne vem vec… ali je mozno da je tezava v testu ki ga uporabljam… uporabljam baby check… kaksne imate ve izkusnje?
razocarana1 po moje si, je res da psiha dela svoje kot pri meni, da so vsi znaki na koncu ni. ma ce se vedno ni zginlo po moje si noseca, pocaki se par dni in naredi ponovno test z kaksnim drugim testem ce ne pa pojdi dat kri.
katja-t to je nekam dolgo da ti zamuja po dva meseca neki ni v redu, saj meni zamuja ma ne po dva meseca tako da je boljse ce gres do svoje g in vprasaj kaj bi lahko bilo in mogoce ti naredi se kaksne preiskave ce ne pa naredi tudi test da vidis kaj je. in obvezno do g.
Zivjo, ni mi jasno, imam zanke nosecnosti, testi negativni, zadnja menstuacija je bila precej cudna,:( Pa se to .. ne testih vztrajno vidim crtice ko jih drugi ne 🙁 Cist sm obupana, ne zmorem vec 🙁 Usak mesec zalost ko pride menstruacija 🙁 Ta mesec sem pa se zamudila priloznost 🙁 Sej ne vem vec kaj, tok dalec sm da mi niti do seksa ji vec :/
Pozdravljeni
M bi morala dobiti 5 dni nazaj, le enkrat se mi je zgodilo, da mi je zamujala.
Imela sem dva nezascitena odnosa z eno osebo (ampak ni bilo niti priblizno ‘koncano’ ‘vame’) in 3 odnose z drugo osebo vedno z zascito (kondom).
Kdaj mi svetujete, da opravim test in kako bi (ce slucajno bo pozitiven) zvedela dejansko s katero osebo sem zanosila, ker kaj pa ce s kondomom kaj ni bilo vredu, ali je sploh mozno to izvedeti?
Hvala in pozdrav
Pozdravljene, z mozem delava na otrocku 3mesece, ta mesec sem imela ovulacijo 6.1. seveda sva to vzela prekleto resno, se zavedava da je to odvisno od matere narave… Vem da je komaj nekaj dni, ampak imam cudne krce, ko kihnem mislim da mi bojo jajcniki eksplodirali. Danes pa me v kriz cudno boli. :/ Zal kakrsne koli krvavitve nism mela, menstruacijo pa imam planirani 21.1 :/