Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Ja, je možno, razlogi so lahko različni.

Najpogosteje gre samo za PMS, ki je drugačen kot ponavadi zaradi neke spremembe v ciklusu. Veliko simptomov PMS in nosečnosti si je podobnih.

Pri ženskah, ki želijo zanositi, se pogosto zgodi, da postanejo na simptome bolj pozorne in vsak simptom podrobno analizirajo, zato opažajo simptome, ki jih prej niso, in jih pripišejo nosečnosti.

Lahko pa dejansko gre za nosečnost, ki pa se ne obdrži, to je tako imenovana biokemična nosečnost (nosečnost, ki se konča zelo zgodaj – še preden lahko plod zaznamo z ultrazvokom). Če ženska pred to krvavitvijo, ki je v bistvu zelo zgoden spontani splav, ne naredi testa nosečnosti, krvavitev pač smatra za menstruacijo.

Martinah …. bos imela veselo novico? 🙂

ojla pikica8 ne vem se. Mi pa zamuja ja danes ce ne dobim prej bo 2 dan ka zamuja res bi dala da bi bila vesela nosecka samo se ne bom prehitro veselila bom pocakala kadar dobim, ka itak mi zamuja odkar delam na tem.

Ooooo 🙂 no sporoci … upam na dobro novico! 🙂 mene so pa vsak mesec bolele prsi ze od 1. zdaj pa nic. Sicer je pri meni nemogoce ker sva nazadnje imela odnose preden je zbolel in sem potem se imela M. Mogoce bi se podvomila, ker je bila samo rjav izcedek ki je trajal vse skupaj 2 dni potem pa 2 dni se samo pikica ampak so me takrat jajcniki tako boleli da je po mojem mnenju nemogoce. Je pa smotano ker neves kdaj bo prisla.. ali bo 6. ali bo 8. ali pa 10. Upam, da cimpreje da je tudi cimpreje mimo. Danes zjutraj se mi je zdelo da me malo ze zacenja bolet tako da bo pomoje 6. 🙁 komaj cakam da bo vse mimo in spet lahko zacneva delat na bejbiju!

bo bos vidla hitro prisla ta tecka. hahah in bos vidla ko bos delala na dojencku bo ratalo bos vidla samo obupat pa ne smes bos vidla da bo tako. Se malo pa bo. Jaz bom vidla kako bo zaenkrat je se ni in upam da je ne bi bilo samo saj ves kako je

Vem. Drzim pesti – saj ves 😉

vem vem pikica8 hvala in jaz tudi drzim pesti zate da bo. ah v petek se g imam ce ne pride prj m. ce zmikat joj.

Oooo super. Si imela ze g takrat, ko si bila narocena ali si prestavila zaradi m? Ce si – kaj je rekla?

ja ja sem jo imela in pri meni je vse ok. samo pa je rekla glede mojga da bomo mogli pocakat kadar bo dobil pogum za it na kontrolo. tecas pa da bo mene gledala tako in pole sma zmenje zaradi tega ker mi zmeri zamuja in se zmika da tokrat ce bo tako da mi da kaj da mi ostane enako datumi ….. in bomo vidli koga in kaj naprej.

Aha super. Meni je namrec enkrat rekla prejsnja ginekologinja da vsak mesec je normalno da je z zamikom, ker nemore biti na isti dan, ce nimas kaksne kontracepcije ki kontrolira m.
Nevem.. jaz jo pa jutri dobim 🙁

ja ma za par dni pikica8 ka ce ti zamuja pa ze vec po moje neki ne stima po moje, glede tabletk pa jaz nisem nikoli jemala vprasanje kaj je. bi bilo pa kot sus da v petek da bi mi rekla da sem vesela nosecka si mislis da bi bilo tako haha dobro bi bilo zaenkrat je se ni. Pri tebi je ze prisla m tecna no se to bos dala skozi in potem pridni v akcijo a ne da in pole bos vidla + bos vidla da bo tako haha.

Pikica8 a si dobila m

Jaaaa kak bi bilo fajn da si ! 🙂 nisem se dobila ampak bo vsak cas … ze cutim 🙁 saj noseca nemorem bit, ker nisva zaradi bolezenskega stanja bila intimna ze od zacetka avgusta pa se m sem imela vmes ceprav je bla tok blaga in bolj rjav izcedek sem enkrat po njej delala test pa je bil negativen tak da bom kar lepo morala cakat do decembra ko bo operacija mimo in vse da boma lahko pridna spet :/ lahko da je tudi to vplivalo, da do zdaj nisem zaosla … bomo videli kaj bojo zdaj rekli …

saj bo bos vidla pikica8 samo mislit pozitivno in bos videla da boma obe drugo letno ce ne kaj prej vesele nosecke a neda. ja bomo vidli kaj bo rekla jutri ja ce ne pride prej ta tecka joj. danes je ze 5 dan ka mi zamuja booo bom vidla jutri kaj mi rece.

Jaz sem jo pa dobila danes in sem priklenjena na posteljo, ker imam taksne krce da nemorem niti vstat 🙁 juhuuu bos videla jutri 🙂

no no da si jo dobila da ne cakas kdaj pride prej ka pride boljsi je a ne da ja ce mi ne pride jutri bomo vidli kaj je ja zakaj mi toliko zamuja.

ola pa sem koncala pri moji g glede zamude ni rekla nic ker da je pogosta zamujanje da se more samo uravnat cikl, mi je dala pa napotnico za moje preizkave katere pa morem naredit samo pa je rekla da je boljsi da tudi moj gre kar je dobil ze zdavnaj napotnico samo pa noce it. Dios ne vem kako ga naj pregovorim da gre pogledat res ne vem kako naj ga pregovorim se njegov prijatelj je rekel da naj gre naj ne bo neumen ma ne poslusa nikogar je rekla mi g da me poslje na preiskave samo doti ne more brez njega.

No super… samo, da je vse ok. Joj res je bed, ko ga nemores prepricat… verjamem da ti je tezko. Jaz vseeno upam, da vama uspe preden gresta kamorkoli na pregled. No sem pa vseeno upala, da bom danes prebrala veselo novico !

Ne ne nic glede tega mi ni rekla ne

Je njemu sploh do otroka? Jaz bi se najprej vprašala to…..
Če bosta potrebovala IVF, potem brez njegovega “prispevka” pač ne bo šlo, ker je to ena izmed prvih preiskav.

New Report

Close