prvi znaki nosečnosti
Sem spila dva pa ni pomagalo ampak je hitro minilo. Imela sem jo pa prvi dan samo rjavo temno .. mogoce maloooo krvavo vmes pikico ampak jo je bilo tako malo, da bi lahko imela skoraj dnevni vlozek in drugi dan tudi toliko malo, kot da je ni. Samo ko grem na wc je na papirju sled rjava ali malo rdeca ampak na vlozku pa popolnoma nic.
cudna rec pikica8, ali pa ti je lahko ratalo da si v pricakovanju ker ce ne drugo ne more bit hahah jaz bi bila vesela da bi bila v pricakovanju.
No pri meni je pa tako, da kadar sem koncala m sma bila takoj pridna in pole drugi dan kot da bi bila spet m, ma pero isto kot pri tebi samo na karti in zdaj je ni nic je bilo to cudno ja. Bomo vidli kaj bo a ne upajma da nama bi koncno ratalo magari. hahahò.
Ajoj … haha ga je vrocina zdelala 🙂 saj bo 🙂 ja potem bom pa res pomoje hitro zagledala + ker bova nadomestila za nazaj ko nisva mogla… ves kak je bed ko ima kateter in nemorema nic. Sploh si nemores predstavljat ko drugace sva skos aktivna in potem naenkrat nic … ojoj. Komaj cakam da mine cas in da operacijo skozi itd.