Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Nemorem pozabit, ce me vedno bolj boli. Danes me na sredini jajcnikov tak ze malo krci. Prime za 2 min pa spusti. Groza.

Nimas nic za proti bolecine

Danes sem jo dobila in vzela dva nalgesina forte… mislis da je pomagalo? NE 🙁

si dobila pa hitro m. Cudno da ne pomaga spij dva naenkrat naglazin forte da prime kaj.

Sem spila dva pa ni pomagalo ampak je hitro minilo. Imela sem jo pa prvi dan samo rjavo temno .. mogoce maloooo krvavo vmes pikico ampak jo je bilo tako malo, da bi lahko imela skoraj dnevni vlozek in drugi dan tudi toliko malo, kot da je ni. Samo ko grem na wc je na papirju sled rjava ali malo rdeca ampak na vlozku pa popolnoma nic.

cudna rec pikica8, ali pa ti je lahko ratalo da si v pricakovanju ker ce ne drugo ne more bit hahah jaz bi bila vesela da bi bila v pricakovanju.
No pri meni je pa tako, da kadar sem koncala m sma bila takoj pridna in pole drugi dan kot da bi bila spet m, ma pero isto kot pri tebi samo na karti in zdaj je ni nic je bilo to cudno ja. Bomo vidli kaj bo a ne upajma da nama bi koncno ratalo magari. hahahò.

Haha legenda si 🙂 nisem nisem … upam da bom kmalu 🙂 ko bova lahko pridna … se vedno nemoreva bit, ker ima kateter vstavljen in bo se trajalo. Zal. Potem pa akcija ampak zna trajati se nekaj mesecev :/

saj bo bos vidla in meseci hitro minevajo tako da bos hitro sla v akcijo hahahh. Bos vidla da bo tako in pole bos se v pricakovanju hahah kadar bo mimo meseci.

Jaoo saj bo res hitro mimo ampak najtezje je cakanje … saj ves hehehe

Martinah midve se tu toliko pogovarjava, da bi bilo lazje ce bi sle na kavo hahaha

ooo yo pa je res pikica8 toliko se pogovarjama bi bilo bolje ce bi sle na kafe in se vec bi si povedale kot pa tu

Haha martinah res je … mogoce pa enkrat greva 😉

Nikoli ne ves in zakaj pa da ne.

Ah seveda ! Sicer sva malo dalec ampak nikoli neves kje se vidiva 😉 hehe tukaj je vse toliko anonimno, da se tezko najdeva ..

Se strinjam s tabo pikica8. Samo nikoli se ne ve kje see lahko srecamo vse. Lahko pa da seems se ze pa ne vem hahaha

Res je! 🙂 mali je svet 🙂

res je grozno majhen svet ja. No pa smo skori koncu meseca in se malo pa se priblizava tecka hahah je tako pikica ta tecka ja joj kaj naredit……..

Haha prehitro gre naokoli :)) sta bila kaj pridna? 🙂 midva nisva mogla bit nic … se kaksna 2-3 mesce nic 🙁

ma ravno pridna ne malo vec kot prejsni mesec pa ja, moj se je tako ulenil da se mu ne da prav nic.
Pikica8 cajt gre hitro in se boljse bo ko bosta lahko haha bos hitro zagledala pole+ bos vidla.

Ajoj … haha ga je vrocina zdelala 🙂 saj bo 🙂 ja potem bom pa res pomoje hitro zagledala + ker bova nadomestila za nazaj ko nisva mogla… ves kak je bed ko ima kateter in nemorema nic. Sploh si nemores predstavljat ko drugace sva skos aktivna in potem naenkrat nic … ojoj. Komaj cakam da mine cas in da operacijo skozi itd.

New Report

Close