Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Bomo vidli pikica8 kaj bo jaz dvomim I n bom dobil m ker me boli jo ze prsa.
Sarah se pa strinjam z pukico8 in toliko casa zamuja ja neki ni v redu pojdi do dohterjev
lahko pa da tudi si noseca maroc se pri ginekologu povej tvoje stanje da te pregled in bos vidla na cem si in zakaj toliko casa zamujanja m.

Martinah … saj ves, da je to tudi lahko znak hehe 😉 jaz sem pa opazila danes zelo povecan beli tok… gost in bel. Tak, da prav cutim ko gre na hlacke. Ze morem met dnevni vlozek. Tak da verjetno bo tudi M. Se okoli 10 dni.

Jaz dvomim pikica8 saj sem ti rekla ze zakaj ka nismo bili pridni zato si niti ne trostam veliko. Ja pikica ali pa ne lahko je tudi kaj drugega ni nujno saj bos vidla kaj bo.

Skoda Martinah. Jaz pa ze zdaj cutim, da bo M. Tudi zdaj sma izvedela za eno bolezensko stanje ki ga ima moz tako da sem prepricana v to da ni. Zal. Zato pa nama ni uspelo.

Ni nujno pikica8 pojdi do svoje g in povej stanje. Kaj vpliva njegova bolezen na plodnost pozanimaj se koga in kaj saj bos vidla bos kmalu tudi ti zagledala +, bos vidla da bo tako ti se lepo naroci pri g in ji povej stanje lahko pa bos z pomocjo boljsi. tvoj moz tudi naj gre na preglede da bos vidla ce vpliva. Samo ne zgubit upanja ka bo ratalo bos vidla da bo tako, glavo pokonci in misli pozitivno.
Da bos v miru ti povem da je pri mojemu mozu cela familija za tezko zapolodit . Ker njegova sestra ni imela enega jajcnika ker je sel ta drugi jajcnik pa je bil slab in ji je g rekel da bo tezko zanosila in na koncu ima dva otroka ze. In se od njegove mame sestra pa sploh ne more imet otrok in je vse dedno, in tudi z mojim kot kaze je neki narobe, zato ga morem prepricat da gre do dohtorev.
No da bos imela malo upanja da veeno lahko rata ce ne spontano pa preko dohtorjev bos vidla da bos zanosila in zagledala lepo+ prej kot slej samo obupat ne smes lepo pojdita do dohterjev in se pozanimajte glede te bolezni in hodita na kontrolo glede plodnosti bos videla da bo vse v redu bos vidla da bo tako. SAMO GLAVO POKONCI, IN MISLIT POZITIVNO DA BO, BOS VIDLA.
No jaz pa pricakavma v petek mojo sitno m. In jaz tudi vem da jo bom dobila niti ne pricakavam kaj drugega.

Zal sem prepricana v to. Je bil na pregledu in so mu tudi povedali, da je zelo mala moznost. Zdaj bo mel operacijo in v tem casu nemorema bit pridna sploh. Tak, da naslednje pol leta neboma aktivna. Tak, da potem dalje ko da vse to skozi. Mislis, da bo M? Saj bos videla.

Zal mi je pikic8 samo upanja ne zgubil bo ti ratalo bos vidla. Pa cez pol leta kadar Bosta ustimala vse bos vidla da bos na koncu tudi ti srecno za gledala + bos vidla samo pozitivno mislit in ne zgilubit upanje ka se bo uredilo vse bos vidla da bo tako.
Ja jaz mislim da bo m

Saj vem … ampak me je prizadelo. Si lahko mislis. Saj bo… ko bova lahko greva dalje. Se malo pa imas pregled. Bos videla kaj bo rekla … pa le javi 🙂 tudi jaz sem prepricana v to, da bo M. Zacele so me prsi bolet ful. Je pa nenavadno zakaj imam tako kolicino belega toka. Prav bel je. Nevem ce sem imela pred kratkim kdaj tako. Upam, da vse to cimpreje mine.

pikica8 saj bo bos vidla samo upanja ne stoj zgubit z glavo pokonci naprej bos vidla pole da bo vse v redu za beli tok pa vprasi tvojo g kaj bi bilo da ti je naredilo tako.
ja kmalu imam pregled ja kmalu ce mi spet dne bo zamujalam

Ja res je. Saj drugega mi ne preostane. A ni bolje, da ti malo zamuja, da te lahko pregleda itd?

pikica8 bo ratalo bos vidla. Ja je boljsi da malo zamuja da me pregleda in sploh bom vidla ce dobim tocno na datum m ka ce ne bom mogla ravno prestavit ce ne pride tocno na datum ne tako da bomo vidli ce dobim v petek. Rajsi bi vidla da je ne bi bilo celih 9 mesecev .

Ja res je … raje da je ni 9 mesecev 🙂

je res ja, kaj cemo kot potrpet da pride do tega ni kaj. oh ja jutri pa bi mogla prist moja tecna m jojjjj.

na zdaj sem dobila pa en dan prej sitno m jojjj ka bi bilo drugace bi bila tako vesela, ma saj sem itak vedla da bom dobila

Joj martinah …. neverjetno kak je res tecna ! Tudi js jo bom verjetno prej dobila ker me ze tak zvija da je neverjetno! :/

Je re tecno ja. Skoda da jo bos dobila. Ma saj bo bos vidla da bos zagledas +tudi ce imas zdaj tezave bos vidla da bo vse ok samo pozitivno mislit

Ja res je. Ce pa kaj … pa nesmemo zgubiti upanja 🙂

je tako ja ne smemo zgubit upanja

Joj martinah … ti tak zavidam, da si dala M ze skozi. Jaz pa ze tak ne prenasam vrocine in na morju sem in me kar nekaj pika pa se pripravlja… danes so me pa hvala bogu nehale psri bolet ker je bilo neznosno. Ampak v jajcnikih me pa pika malo na desni malo na levi.. groza! Ni prijetno niti najmanj. Komaj cakam, da pride in mine.

Verjamem ja saj potrpi bo prisel hitro cas bos vidla. Ti kar bodi v miru na morju in uzivaj in malo mislit na to

New Report

Close