Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Ja ce zadenes na tapravo uvulacijo ja. Bomo vidla. Ti imas se kaksne zmake si opazula kaj?

Nic ne opazam.. tok mam v glavi da si namisljam :))

Aja martinah ni nujno, da zanosis na ovulacijo 😉

Saj se malo pa bo prisel datum da bos vidla na cem si. Ne vem kako gre prav tocno in saj bomo vidli ma jaz zase dvomim ker nismo bili pridni. bomo pa vidli zdaj ka mi je moj obljubil da bomo pridni.
Pri tebi pa bomo vidli kaj bo a ne da, samo glavo pokonci,.

Hehe ja res je 🙂 jaz tudi nevem …. jaz vcaish cutim tak kot da bi dobila M in vsak mesec nekje proti konec meseca tak da sem pac sklepala da je to O drugace tak nebi vedla. Ja jaz upam, da bo… da bom za zgodnje rojstnodnevno darilo na morju dobila darilo, da M ne pride 🙂

Oo pole pa more bit obvezno da bo darilo zate haha drzim pesti

Oooo pole pa more bit obvezno da dobis darilo drzim pesti

Nevem zakaj tak dvomim …. mogoce, ker do zdaj ni bilo. Nevem … se mi zdi, da tudi ko bo nebom verjela ! Upam … res upam, da mi koncno uspe. Zdaj je pa ze leto mimo.

verjamem pikica8 pri tebi je minilo leto pri meni 2 leti, bo nama ratalo bos vidla da bo ce ne letos pa drugo leto bo bos vidla samo mores zdrzat psihicno in bos vidla ko ne bos mislila na to ti bo ratalo bos vidla.

Jao. 2 leti? Sta bila na kaksnem pregledu? Karkoli? Jaz bom konec poletja sla, ce nebo nic. Midva do zdaj sploh nisva imela odnosov na O ker me je bolelo in nisem vedela da O boli zdaj pa nama je vcasih uspelo tam nekje okoli O meti odnose. No ta mesec zdaj sva pa bila pridna ceprav nevem kdaj jo imam ker ni vedno isto sem nekak zdaj prvic preracunala in sva res bila pridna zdaj prvic po izracunih. Pa da vidimo kaj bo. Zelo nemogoce se mi zdi, ker res tak dolgo ze ni nic …

jaz sem bila na pregledu ja. in zdaj avgusta imam se enga pregleda in moja ginekologinja je mojemu pred kratkemu dala napotnico za v ljubljano ma noce it ker ga je prevec sram in ne vem kako ga pregovorit da gre na kontrolo ga je tako prevec sram ma ne vem zakaj ker se mi zdi tako neumno otroka pa bi imel. Jaz mislim pikica8 da pri tebi je ratalo se posebi ker ste bili pridni je pa prav ja da gresta na kontrolo jaz pa cakam na mojga da dobi korajzo imam pa jaz se enkrat kontrolo zdaj 10 avgusta.

Kaj ti je pa rekla? Jaoo …. ja saj nemores nic. Moskim je to res zelo neprijetno in razumem, da ga je sram. Tezko je, ker oni nimajo ginekologinje in niso navajeni. Jaz sem mojemu rekla, da bova sla ce to leto nebo in se je strinjal. Ampak koliko casa mora it mimo, da te vzame ginekologinja? Mene ponavadi naroci kaksen mesec kasneje ali vec … pomoje me bo za to se kasneje, ker ni nujno ? Malo me skrbi, da ni kaj narobe … ceprav res vedno, ko me je bolelo nisva bila pridna ker sem mislila da je nekaj drugega kot O. Res mi je tako nemogoce, da bi zagledala plusek. Jaz upam, da bo. Mislim, da je zdaj pravi cas za to. Upam pa, da vama oziroma tvojemu nebo potrebno it na pregled ker bosta prej dobila dobro novico 🙂

Meni mi je rekla da z mano je vse v redu in dala napotnico mojemu za it v ljubljano na kontrolo ma mu je nerodno sram….. in dokler on ne gre mi dosti ne more naredit je rekla. Bomo vidli ka bom govorila z mojo ginekologinjo kadar sem narocena na novo 10 avgusta da ce mi da napotnico za v sempeter, sem in Nove Gorice zato v sempeter ker lahko opravi doma in jaz mu nesem v zdravstvo pole tako da bomo vidli kaj bo. Samo ce ne bo vse v redu in bo mogel it v lj na preiskave z mano skupaj ce hoce imet otroka jaz sem mu rekla, ka ce ne je brezvezen trud da ga naredimo ce noce it na preizkave zaradi sramezljivosti bo mogel premagat to sramezljivost, saj sem mu rekla za zenske je vse tezje ker imamo vec preiskav kot pa moski in se kazat ni treba nic kot nam…… bomo vidli kaj bo 10 avgusta.
Pikica8 ti kar poklici da se narocis pri svoji g in ji poves stanje kaksno je in bos vidla kaj ti bo rekla tvoja g. pikica8 bo ratalo bos vidla da boma obe zagledale + samo ne smemo obupat, ti pa se kar naroci tudi ce te naroci mesec pole lahko da bo ravno takrat ratalo haha upam da ja. si bila zdaj pridna tako da bo ratalo bos vidla. Je res ja da je pravi cas da rata ma galvo pokonci in mislit pozitivno in ti se pa kar naroci pri g da bos vedla koga in kaj?
Upajmo na cim prej na lepe novice bos vidla da bo ratlo ce ne letos pa drugo leto ma bo ratalo bos vidla se posebi ce se narocis pri svoji g bo pa sigurn o ratalo do takrat ka bos imela datum je ponavadi tako ne.

Ja res je nerodno, ker je potem moskim tudi tezje govoriti o tem. Saj bo sel, ce bo tak zelel otrocka 🙂 ja bos videla kaj bo zdaj 10. in bos vedela kako in kaj naprej. Jaz se bom narocila, ce konec poletja nebo nic. Nebom prej. Ceprav zelo dvomim, da bo kaj. Res mi je tok nemogoce, da bi bilo res. Upanje pac umre zadnje 🙂 ja bomo vidli… upajmo na najboljse ! 🙂

bomo vidli pikica8 ja kaj bo rekla. In moj je prevec sramezljiv tolko si zeli otroka ma je pa prevec sramezljiv za it.
Pikica8 drizm pesti da bo ratalo in seveda bo bos vidla prav kmali bo ratalo samo ne smes obupat in mores bit z dvignjeno glavo in bos vidla da bo ratalo.

Ja verjamem. Moskim je res nerodna rec. No me prav zanima kaj bo 🙂 ja upam da bo res …. da dobim za rojstni dan novico in da dobiva malo strucko na njegov rojstni dan ! 🙂

ooooh Pikica8 drzim pesti da dobis lepo darilo res ti zelim da dobim najlepso darilce in zagledas+ drzim drzim pesti. Ja moski ka dosti nimajo kaj za naredit glede tega zenske pa zmeri kaj, pa preizskave, pa zbadanja z iglo da hoces zanosit in druge preiskave. Lahko bi se postavili na nase mesto kako je ne in naredili tisto malo kar morejo brez sramezljivosti.
ojojo jaz pa dobim m drugi teden v petek kazinnnnnnn. Kaj bi dala da bi tudi jaz zagledala + preden bi sla do g avgusta joj ja. samo pa itak ne bo nic ka nismo bili tako grozno pridni niti si ne trostam toliko ker vem kako je kadar nisi priden a ne.

Upam 🙂 ceprav vem, da nic ni. Hehe ja ves tezko je nam razumet moske kot je njim tezko razumet nas 🙂 saj bo… mogoce pa je ne dobis saj neves. Mogoce je ravno tisti en dan bil to to 😉 ce ne pa uzivajta se to poletje pa vama bo konec poletja presenecenje pripravil plusek 🙂

Pozdravljene. Mene zanima, če je možnost da sem noseča, čeprav menstruacije nimam že pol leta, dva meseca nazaj sem delala test nosečnosti in je bil negativen, zadnji odnos pa sem imela pred približno enim mesecem. Sicer ne čutim posebnih sprememb v telesu le čuden občutej v trebuhu, čeprav je tudi ta lahko le zaradi živcev, ampak vseeno me zanima če je kakšna možnost nosečnosti….

Sarrah do zdaj bi ze vedela, ce bi bila noseca. Sicer si med tem casom lahko zanosila ampak je verjetno nekaj narobe s tvojimi hormoni tako, da ne odlasaj z obiskom pri zdravniku saj ni okej, da nimas menstruacije ze tako dolgo. Je pa vseeno moznost, ce si imela nezascitene odnose ampak bos pa morala pocakati in ponovno narediti test, ce je karkoli na novo. Pa vso sreco 🙂

New Report

Close