Prvi zmenek in poljub
Pozdrav!
Verjetno je bila že kakšna takšna tema odprta ampak imam eno preprosto vprašanje stara sem 20 let in na svojih prvih zmenkih še NIKOLI nisem doživela francoskega poljuba , zgodil se je komaj na 3 zmenku…
Zato me zanima kako vi gledate na to? Se vam zdi, da je na prvem zmenku bolje začeti z poljubčki na lica in usta in kasneje napredovati na tako imenovani francoski poljub?
Hvala!
Karmen K, sama sicer nimam več 20 let, pa vendar mislim, da je prav, da človek sledi sebi. Preveč premišljevati o tem ni dobro – sprosti se in se prepusti – kako daleč, boš pa sama v tistem trenutku najbolje vedela…
Mene je pred veliiiiko leti, ko sem bila še sama, en frajer povabil k sebi domov. Bil mi je noro všeč in sama sebi sem obljubila, da se poljubila na usta z njim pač ne bom, prvič že ne… Pa se nisem samo poljubljala z njim, tudi spala sva… Kakšni dve leti je bil moj fant in mislim, da me ni zaradi tega nič manj cenil… Med nama je bila dokaj nenavadna ljubezen in kasneje sva se zaradi te nenavadnosti tudi razšla. Se pa še velikokrat spomnim na te svoje sklepe, da poljubiti se pač ne bom pustila…