Najdi forum

PRVI SPOLNI ODNOS

Zanima me, kako je potekal vaš PRVI spolni odnos?
Stara sem 21 let in spoznala čudovitega tipa, s katerim sem skupaj 1 mesec in se odlično razumem in vem, da je on tisti pravi!Saj sem imela že prej neke zveze, a za nobeno nisem bila prepričana, če je to tista, v kateri hočem doživeti najlepši trenutek, izguba nedolžnosti!Vendar je neki problem, da me je na vse pretege zelo strah!Kaj če ne bo šlo v prvo, če bo kaj narobe!
Zanima me tudi, a se je vajin odnos po seksu, kaj spremenil!
No punce oz. fantje, kaj mi svetujete!
Hvala za odgovore!

LP TAJA

Odnos se verjetno ne bo spremenil, ce je fant ze kaksen mesec s tabo in ne gre za neko zurersko eno noc.

Sicer pa izguba nedolznosti ni najlepsi trenutek, kot si to predstavljas, ampak je malo neprijetni zacetek lepsih trenutkov… 🙂 Torej – ce se hoces imeti lepo, je pac to treba opraviti. Ni pa to tako silnega pomena, to je pac prvi korak na poti v spolnost. Mislim pa, da dokler te je tako strah, se nisi pripravljena na to. Ko bos sproscena in si bos tega zelela, bo pravi cas.

O tej temi smo tukaj ze ogromno govorili, tako da ti svetujem, da pregledas stare teme v arhivu.

Moj pri spolni odnos, ni bil nič posebnega. Slekel mi je spodnji del oblačil nato še sebi in po ljubkovanju ga je vtaknil. Mene je ful bolelo, sem krvavela in tako se je končalo. Najin Odnos se ni nič spremenil. Kasnejši spolni odnosi so bili vedno boljši in boljši.

Tak kot so ti ze povedal…prvi spolni odnos ni prijetn…sam naj te ne bo zarad tega strah, sam ne smes prevec pricakovat, da ne bos razocarana:)) To ni bav bav:) Glede bolecin je odvisn od posamezne zenske…mene ni pretirano bolel:) Je pa res, da sele zdej zacenjam uzivat v seksu…ene pol leta po prvem spolnem odnosu:)

LP, tiny

Če te fant zares ljubi potem se ne bo dosti spremenilo. Če pa imaš oči zaradi ljubezni zaprte in gre njemu samo za to da bi… potem pa bo vse drugače! Ne bo ga več. Ne prenagli se, prepričaj se. Tudi 1,2 ali več let bo počakal če te zares ljubi

Naj te ne zavedejo odgovori v stilu: prvi spolni odnos ni nič posebnega! Prvi spolni odnos je nekaj posebnega! Nobenega spolnega odnosa se ne boš tako natanko spominjala kot prvega. NIČ POSEBNEGA je predvsem tistim, ki se jim je kar zgodil in ša sami niso vedeli kaj se je zgodilo.

Če želiš, da bo Tvoj prvi spolni odnos nekaj posebnega in se ga boš z veseljem spominjala, se o njem pogovorita oz. pogovrajajta dalj časa pred njim.

PLANIRAJTA!!! Ne kar na horuk! Joj kaj pa če zdaj mama pride in podobne zadeve se ne smejo dogajat!!! Čim bolj sproščena morata bit to bosta pa dosegla predvsem z pogovorom in planiranjem, ne pa s litrom ali dvema piva v riti!

Še enkrat planirajta in pogovarjajta se! Idita po nakupih kupita si seksi spodnje perilo, uporabita sveče, idita prej na večerjo (ZELO LAHKO!!!), predvsem pa ne pozabita na predigro! In zavedajta se da ni nujno da bo že prvič vse WOW, ampak bolečin pa NE SME BIT! To ponavadi pomeni, da nista dovolj sproščena. Bodita pripravljena na to da mogoče prvič sploh ne bo šlo. Če bosta na to že vnaprej pripravljena vama lahko to prihrani mnogo frustracij!

Res je da seks s časom postaja boljši in boljšiii in boljšiiiiii, ni pa res da je prvi seks vedno boleč, neprijeten in kar tako!!!!

Če bi jaz bil na vajinem mestu bi še nekaj časa počakal.Pa ni to nobeno moraliziranje. Dlje kot se ljudje poznajo in več kot vedo drug o drugem (na vseh področjih) bolj so sproščeni drug ob drugem in predvsem si bolj zaupajo kar pa je pri seksu največjega pomena.

Počakajta še vsaj mesec ali dva in se v tem času dosti pogovarjajta o seksu, si mogoče prebereta kakšno knjigo (pa tu ne mislim na priročnike s spolnimi položaji) ampak predvsem knjige, ki spolnost obravnavajo tudi s psihološkega vidika. Zelo priporočam Guide To Getting It On (dobi se v Knjigarni Konzorcij v Ljubljani).

Upam da sem kako pripomogel k boljšem prvem seksu in lep pozdrav.

Janez Slovenec

Ja, res je, enim je prvi odnos res velik cirkus, svece kupujejo in oh in sploh! Kar samo nakazuje na to, da jim je izguba devistva silno pomemben dogodek v zivljenju. Mislim, da je pravilneje na to gledati bolj naravno in samoumevno. To pa se ne pomeni, da smo tisti, ki nismo zganjali takega cirkusa, spali kar s prvim mimoidocim. Moj prvi me je cakal kar kaksno leto, dve … In ko sem cutila, da je cas za pravo spolno zivljenje, sva to storila. Brez svec, novega perila itd. Ne vem tudi, zakaj Janez pravi, da ne sme bit bolecine. Ne sme? Pri vsaki zenski je drugace, ene so bolj obcutljive, druge manj. Ene opisujejo stvar kot bolecino, druge kot neprijetnost. Ce si odlocena, da to storis, te ta neprijetnost ne bo motila.

Ne vem, koliko časa si ti čakal, da ti je tvoja dala, ampak zame brez sexs tudi ljubezni ni.

POSLUŠAJ NASVET JANEZA, NE BO TI ŽAL!

Živjo, meni je Janezov nasvet zelo všeč. No, moram pa rečt, da se midva tud še ne upava kar vse probat. Pa hodva že več kot tri leta. Boste rekli, da sva frigidna. Nekaj pa ja morava za zakon pršparat. Fante hitr mine, če pri punci takoj vse dobijo. Mal še počak z njim. Ko boš zihr, pol pa. Vedi pa, da brez ljubezni punce težko kaj počnemo(vsaj jaz), fantje pa najprej seks, pol se pa pogovarjajo naprej. Seveda ne mečem vse v isti koš. Pa na zaščito ne pozapta. Lepo se mejta.

Janezov predlog je dober….jaz bi dodal še to,da je zelo važna higiena….če se hočeta res sproščeno ljubit,morata imeti pri roki tuš,zato je pomebno,kar pravi Janez,”da ne bo mama prišla”…..in bo tvoj šocl ravno iz kopalnice brez gat prikorakal…..torej nibene ovire ne sme biti…..svečke pa tudi niso odveč…..še bolje pa je,če bosta imela možnost in si večerjico sama pripravita in zraven poslušata “vajino” glasbo……no ja vsak ima svoj pogled na to,ti pa izberi naše predloge….imejta se skrajno fajn…..

Najlepše se Vam zahvaljujem za domiselne odgovore in nasvete!

Hej..js mam fanta in sva skup 1 leto..in niti se nama ne mudi pa sva zacela mal razmislat o prvem spolnem odnosu..on bi ful rad in js tuddd ze dolg..ampak res nevem kaj je narobe sz mano newem s kom se naj pogovorim sm zarad tega ker vsi strasijo kok to boli ..pa sama tud probavava skus.. pa me ful pece in prec ga odrinem..res newem vec 🙁

Oili,
probajta prvo tako, da se malo igrata brez, da bi imela spolni odnosa. Kajti najverjetneja bosta oba živčna s tem pa se nažalost povečuje možost, da te bo bolelo (ker ne boš dovolj vlažna) ter možnost, da fantu sploh ne bo utrdel (zato se ne preveč sekirat, če ko bosta probala in v prvo ne bo ratalo). Glede bolečine je tako kot si rekla peče, ko bo fantu uspelo predret kožico bo bolje sicer bo ta pekoč občutek še prisoten vendar ne bo tako zelo bolelo. Prav tako se moreš zavedati, da smo vse ženske drugačne ene boli bolj drug manj tretje sploh ne. Probaj se sprostiti koliko se le da in razmisli, če si že sploh pripravljena (ker včasih nervoza in strah pride iz podzavesti, ko se sami hočemo prepričati, da je kul v resnici pa ni).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close