Najdi forum

Prvi spolni odnos

Malo sem ze v letih (22) in koncno sem nasel punco, ki jo imam zares rad. Sem bil malo konzervativno vzgojen in v posteljo nisem hotel iti kar s prvo, ki mi bo vsaj malo vsec. Sem se nekako hotel “prisparati” za tapravo.
Pocasi se pripravljava na prvi spolni odnos (jap, oba sva se nedolzna). Veliko se pogovarjava od tem, kaj pricakujeva, premlevava izkusnje znancev in prebrano v literaturi, odgovornosti …
Zato bi vas, ki ste zgleda sami izkuseni, prosil se za kaksen nasvet – kaj takega, kar recimo vi pri svojem prvem odnosu niste vedeli, pa bi si zeleli.

Druga taka stvar je zascita. Ker sva se oba sredi studija se ne moreva privosciti otrok. Zavedava se bogastva zivljenja in enkrat ko se ustaliva in porociva nameravava poskrbeti za dvig natalitete, toda splava ne odobravava. Zato se postavlja vprasanje kaksno zascito uporabiti. Ona meni, da je najbolje, da ona jemlje tablete. Jaz pa ne bi rad, da bi to skodovalo njenemu telesu, ker sem slisal za stranske ucinke. Kaj pravite zenske? 100% in neskodljive zascite ni. Razen vzdrznosti :))

Še eno skrb imam. Moj penis je okoli 20 stopinj usmerjen v desno in rahlo ukrivljen navzdol. Punci sem to napovedal in se ji to ne zdi ovira. Mene pa kljub temu bremeni a bo “pasal noter”, da ne bo ona cutila prevelikega pritiska na eni strani noznice.

Toliko zaenkrat in ze vnaprej hvala za morebitne odgovore!

Zanimiv način razmišljanja. Lepo, da si našel svojo tapravo ljubezen in da se veliko pogovarjata o spolnih odnosih. Mislim, da je že to zelo veliko. Kajti že to vama je pomoje razrešilo veliko vprašanj kako se obnašati drug do drugega ko bo napočil pravi čas.
Jaz mislim, da edina stvar, ki jo mora človek vedeti ob prvem spolnem odnosu je ta, da ga ima partner zares rad in da bo trenutek minil v ljubezni in nežnosti. Če imaš pozitiven odgovor na to ti ni potrebno vedeti nič drugega. 🙂

Kot punca ti svetujem da svoje dekle odvrneš od jemanja kontracepcijskih tabletk. Mene kar zmrazi če samo pomislim na njih. Vzeti eno vsak dan za zajtrk … a si predstavljaš. No to je pač moje mnenje. Priporočam vama kondome. To je čisto v redu in tudi 100% (tabletke so 98%).

Kar se pa tiče tvojega penisa pa poglej še malo druge forume pa boš videl zaradi kakšnih se šele drugi sekirajo pa je res v bistvu čisto vseeno. Kar verjemi svoji punci, da je čist OK 😉

V nasprotju z Matejo priporocam kontracepcijske tabletke. Vendar se naj dekle pred tem posvetuje z ginekologom. Tudi jaz sem jih tam dobila se pred prvim spolnim odnosom. So najzanesljivejsa zascita poleg vzdrznosti. Stranskih ucinkov ni vec tolikov kot v casih nasih mater, ker so zelo znizali dozo hormonov. So pa seveda pozitivni in negativni. Z vnosom hormonov posnemamo nosecnost in telesu sporocamo, da ovulacija ni potrebna. Tako se jajcece ne sprozi in ne dozori. Tudi maternica ni primerna za zanositev (vgnezditev oplojenega jajceca). Ne vem, zakaj je toliko deklet strah jemati tabletke. Pri vaju pridejo zelo v postev, saj verjetno nimata spolnih bolezni, pa tudi odnos je resen. Jaz jemljem tabletke ze kar nekaj let in kaj je to takega – vzeti eno po tem, ko si zvecer umijes zobe? Spolni odnosi so sprosceni in brezskrbni. Tudi menstrualne bolecine so izginile, menstruacija je sibkejsa, pravzaprav komaj opazna. Nimam nobenih tezav, ni mi bilo slabo (imam pa prijateljice, ki jim je bilo, toda do tabletk so ze od vsega zacetka cutile odpor! zato je to pogosto psihicne narave). Tabletke tudi zelo popravijo kozo! Nekaterim dekletom jih predpisejo ravno zaradi tezav s kozo. Res pa je, da za nekatera dekleta tabletke niso primerne, zlasti ne za kadilke, dekleta z diabetesom itd. Zato se naj dekle posvetuje z ginekologom. Na listek si naj napise vsa vprasanja, ki jim ima v zvezi s tem! Ko prides k zdravniku, namrec marsikaj zleti z glave… Jaz sem vesela, da sem se pred prvim odnosom primerno zascitila, da sem imela partnerja rada in sva si zaupala. Mislim, da vec “opreme” za prvic ne potrebujes! Bodita cimbolj sproscena, ne obremenjujta se. Ce prvic ni ravno super, bo pa drugic bolje, znala bosta kaj izboljsati!

tudi kondom ni 100%

Andro kar se kontracepcije tiče,imajo eni in drugi prav..jaz ti iz lastnih izkušenj povem,da je saxati s kondomom približno tako,kotr vijolice duhati z gas masko…
kontracepcijske tablete danes res niso več tako škodljive kot so bile nekoč…je pa itak treba k zdravniku po recept in se tam še posvetujta kako in kaj…kar pa se tvojega penisa tiča,pa absolutno ni nič narobe z njim,eni so obrnjeni malo v levo,drugi desno,gor,dol…..bolj pomembna je ljubezen,zaupanje,predvsem pa spoštovanje partnerja,ja spoštovanje je najvažnejše….spoštovanje na sploh…pozornost…..
Kar oa se samega sexa tiče,ti pa nekaj svetujem,to kar sprašuješ…jaz npr.ko sem prvič sexal,marsikaj nisem vedel in ti npr.svetujem,da par ur pred sexom spraviš malo semena na svetlo sam…(samozadovoljevanje),zakaj??? zato,ker je možno,da boš prvič tako razburje-vzburjen,da ti bo “prehitro prišlo” kot se temu reče…torej izliv semena bo prehiter in predvsem tvoja partnerica od sexa ne bo imela nič,ti pa tudi bolj malo…..pa še nekaj,zelo pomebna je predigra,nežnost…prvi pogoj je seveda higiena,še najboljše je,če se gresta skupaj tuširat in se predigra že tam začne….namili ji prsi in jo nežno božaj po prsih,vratu,ritki,stegnih,mednožju….zraven pa jo poljubljaj povsod…sama združitev (penis v nožnico)naj počaka …odlašaj….ženske potrebujejo resnično veliko nežnosti in božanja…ne takoj “navalit”,ne jo obrnit na hrbet in horuk….mislim da razumeš….bodi nežen in lepo počasi,nič se ne mudi…pomebno je,da pri tebi ne pride do izliva semena preden ona ne doživi orgazma…če pa se to že zgodi,pa tudi nič hudega,saj ji ti potem lahko pomagaš na več načinov,da tudi ona doživi orgazem…ompak pomebno se je o teh stvareh že prej pogovoriti…npr.lahko jo ližeš po ščegetavčku (kje to je moraš pogledati v kakšno literaturo-će že ne veš),ne moreš pa kar navalit z jezikom na ščegetavček,ker bo ona lahko zelo šokirana…moraš biti prepričan,če tudi ona odobrava takšen način ljubljenja….lahko pa s prstom nežno drgneš po ščegetavčku…pomebno je da kar koli že s ščegetavčkom počneš,da je to res nežno ….no pa veliko užitkov želim obema……

Super, najbrz imava podobna nagnjenja , da se sparava… star sem 21 …
ceprav si mogel imeti, vsaj na moje odbcutke hudicevo sreco da si se nedolzno nasel …
ps: penis, … saj niso vsi ravni ! vsaj upam da ne 🙂

TO JE TO !!!

Star sem 17 let in obiskujem GIMB.Verjetno se vam bo zdel moj problem smešen ampak zame je zelo resen…Sošolci me zafrkavajo da sem podoben raci. Jaz jih nikoli ne pogažem da me to zelo prizadane..vendar me.In to boli. Ne vem zakaj so takšni z mano. Najbolj grozno pa je da sem se pred kratkim opazoval v ogledalu in sem se celo sam sebi začel zdeti podoben raci. Verjetno se vam bo zdelo čudno toda to me je spravilo nekoliko v smeh. Nevem kako naj prepričam prijatelje naj se nehajo norčevati iz mene. Takšen pač sem…kaj morem. Včasih se poskusim vesti pred samim seboj kot da mi je vseeno…vendar mi ni. To me spravlja v obup!!!

Star sem 17 let in obiskujem GIMB.Verjetno se vam bo zdel moj problem smešen ampak zame je zelo resen…Sošolci me zafrkavajo da sem podoben raci. Jaz jih nikoli ne pokažem da me to zelo prizadane..vendar me.In to boli. Ne vem zakaj so takšni z mano. Najbolj grozno pa je da sem se pred kratkim opazoval v ogledalu in sem se celo sam sebi začel zdeti podoben raci. Verjetno se vam bo zdelo čudno toda to me je spravilo nekoliko v smeh. Nevem kako naj prepričam prijatelje naj se nehajo norčevati iz mene. Takšen pač sem…kaj morem. Včasih se poskusim vesti pred samim seboj kot da mi je vseeno…vendar mi ni. To me spravlja v obup!!!

Razumem te, sploh nisi podoben rački, ampak si normalen človek, bodi takšen kakršen si, to je najbolj važno v življenju, ker imaš samo eno življenje in nič drugega, ne poslušaj, kaj slabega ti oni govorijo, ker to so njihove misli in besede, zato si sam naredi tvoj korak naprej in si ustvari svojo prihodnost, da bo lepa in zabavna.
Bodi srečen in nič ne misli na slabega !!!

LP, X-men

Hja, glede tablet bo punca itak morala h ginekologu, ta pa ji bo povedal, ali ji bo škodovalo (glede na krvni pritisk, morebitne bolezni, KAJENJE!!! itd.). Baje pa se sedaj dobijo tudi že hormonske tablete za tipe (ravno sedaj je bil en kolega pri ginekologu-ga moram še zaslišat…)
Glede penisa pa takole. Ukrivljenost naj ne bi bila problem, čeprav sem slišala, da je bivša punca od mojega kolega velikokrat oz.skoraj vsakič krvavela, ker je bil penis ukrivljen navzgor. Ampak ona dva sta imela tudi precej grobe odnose.
Torej, sproščenost, narajcanost in seveda zaljubljenost vaju bo obvarovala pred tovrstnimi težavami. Glede kontracepcije pa le še to: čimprej pojdita (kar oba) h ginekologu.
Vso srečo in moram reči, da me veseli, da sploh še obstajajo pari, ki so nedolžni pri teh letih!!!

Jaka

rad bi ti povedal zgodbo o grdem račku pa jo verjetno že veš, ne glej na nauk zgodbe samo po lepotni strani ampak po kvalitetnem življenju, kaj bo čez 10 let ko boš imel 27 let, takrat boš videl rezultat, svojega razumevanja sedaj . Delaj tako kot misliš da je prav, nikoli pa ne počni nekaj kar drugi pričakujejo od tebe. Noja nekaj se že moraš prilagoditi ampak važno je kaj imaš v glavi.
Verjemi ko imaš 20 let misliš da si pameten in da si podedoval vso pamet tega sveta, ko jih imaš 25 ne veš več kaj je pamet in ali sploh obstaja, pri 30 se ti zdi vse skupaj zelo smešno, pri 40 pa rečeš koliko se še lahko naučim.

Če boš tole povzel je rešitev samo ena.

Kaj je tvoj cilj? In ko boš hodil do cilja uživaj v poti, kajti to je cilj sam.

Na žalost vedno šele na koncu ugotovimo ali delamo prav, poslušaj sebein videl boš kaj jim lahko poveš ali kako naj reagiraš,
saj poznaš pregovor za vsako rit se najde svoja šiba. In vedno vsakega posebej najbolj tepe samo njegovo življenje.
Bodi kar si in v sebi najdi tisto kar znaš in v čemer si dober, in vse ostalo ostane v ozadju, še bolje potem tudi to ljudje sprejmejo. Jaz sem imel podobne težave, pa se nisem smel ozirati na to, ampak delaš nekaj v čemer si zelo dober in ko to potrebujejo okoli tebe, morajo avtomatično kaj drugega tudi sprejeti

veliko sreče

primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close