Najdi forum

Helou folk,

dejte mi mal svetovat, vglavnem gre se pa tko:

Preko kolega sem dobil cifro njegove sodelavke, ki se tudi družijo izven službe. Zadnjič sem bil stem kolegom zmenjen, da pridem po njega v službo, ni imel tisti dan prevoza in sem ga šel iskat. V tem času, ko me je čakal, se je pogovarjal še z dvema sodelavkama. Ko sem se pripeljal, me je povabil zraven, ker so še kadili, da ne čakam sam v avtu.

Ko sem se jim pridružil, me je lepo spoznal z njima in sem se kar hitro vklopu v debato. Za tistih nekaj minut pa sem bil bolj osredotočen na eno izmed teh dveh punc. No kasneje, ko sva se s kolegom že vozila nazaj, sem ga začel spraševati po tej punci. Rekel je, da je samska in sem ga vprašal, če mi lahko zrihta njeno cifro, ampak da prej njo vpraša, ne da mi da njeno cifro brez njene vednost.

No in v soboto on mene pokliče pa reče, halo ej z mano je zdj ona in ti jo bom dal na telefon, pa se vidva zmenta. Jaz valda nisem vedel na kak način zdj to povedat in sem neki spalamudil in sem ji lepo povedal, da bi jo rad bolje spoznal in če se da dobiti njeno cifro. Pa je rekla da lahko brez problema in to je blo to.

Zvečer v soboto sem se dobil s kolegom, sem se mu zahvalu, da se je potrudu in mi zrihtal cifro te punce. Sem rekel, da ji ne pišem takoj, da počakam par dni. Zdaj je itak vse na meni, da prebijem ta led. In zdj tukaj nastane problem, za kar pa rabim vaš nasvet in to je ta prvi sms.

Ne mislim, takoj iz prve čao kako si, kaj delaš… Te fore so že mem še iz časov irca (starejši boste vedl :))… Aja družbenih omrežij ne uporabljam, zato samo sms pride v poštev. Moram še dodat, da je za mano ena slaba izkušnja z eno punco in nočem, da se mi spet ponovi isto s to punco. Je pa res, da je ta videti bolj resna.

Hvala pa upam, da nisem bil predolg, mal se razpište, napišite svoja mišljenja, ker po parih dneh treba iti v akcijo 🙂

 

 

Hei EnTip,

jaz mislim, da ti je ženska že dala znak, da ji lahko dvoriš, tako da moj nasvet je, da ne čakaj predolgo in raje iskreno napiši, kar razmišljaš.
Ponavadi paše prebrati kaj več kot kako si in kaj delaš, nekaj samozavestnega, odločnega….saj si vendar moški, ki se je odločil, da želi osvajati 😉

Mogoče bi bilo zanimivo kaj takega: Živjo, sem vesel, da moj kolega kdaj rabi prevoz, ker sem te tako lahko spoznal. Mi ni nikoli rekel, da ima tako simpatično sodelavko 😉 Se sprašujem, kaj kej počneš danes in kdaj si kaj prosta, da te povabim na kakšno kavico? Ali pa še boljše, da dodaš kakšen stavek iz debate, ki ste jo takrat razvili…mogoče kaj, kar si opazil, da vama je skupno in uporabiš za nadaljevanje pogovora.

Seveda priporočam tudi to, da izhajaš iz sebe in da moje besede jemlješ samo kot primer. Kadar smo takšni kot smo, ne moremo zgrešit. Mogoče se zmenek ne bo obnesel, ampak če nismo zvesti sebi, na dolgi rok propade vse!

 

Jaz navijam zate,

Eva

E-motion, Eva Erpič s.p. I psihoterapija in svetovanje I 041/410-843

New Report

Close