Prvi simptomi multiple skleroze
Moja sovaščanka mi je povedala, da si je po simptomih, ki jih je imela, sama poiskala diagnozo na guglu. Takoj je šla h zdravniku in pričela z zdravljenjem. Povedala mi je, da je sedaj v stanju remisije. Je zelo korajžna in živi dokaj normalno.
Bratrančeva žena ima postavljeno diagnozo MS že kakšnih dvajset let, pri njej so se začele težave z vidom. Tudi ona živi dokaj normalno življenje.
Skratka, ni za obupat. Je pa takoj za poiskati zdravniško pomoč in pričeti z zdravljenjem. Avtorica, ti verjetno še samo sumiš, lahko pa sploh nimaš take diagnoze. Vse dobro ti želim in pogumno naprej.
najprej zanašanje pri hoji. Takoj naj oseba začne jemati cbd, s tem zdravijo pediatri otroke z multiplo pri nas. Preberi si članek Tanje Bager, nanjo so se obrnili starši otrok z multiplo. Pa še poišči na Facebooku Tadejo Poljanšek, odlični članki v zvezi z multiplo in pomoč pri bolezni. Anda Marič enako koristen intervju, kjer imaš kar nekaj nasvetov.
jaz imam strah, da nima kaj takega..imam trezljaje občasno v mišicah, čudne električne občutke v križu in glavobole…10 let nazaj sem imela zelo boleče noge in roke, brez najdenega vzroka..takrat MR ni pokazala nič..zdaj pa tudi pravi moj nevrolog, da je vse samo od migrene..imam še občasne vrtoglavice, tudi RTG vratne hrbtenice je pokazal določena odstopanja..ki naj bi povzročal moje sedanje težave.
Tukaj je zbranih 237 intervjujev s pacienti, ki imajo MS in jemljejo LDN. https://vimeo.com/album/3062767
Kaj če se nekoč ne bo ta izguba vida dala pozdraviti? Ne bi raje v družini delovali preventivno in bi uvedli LDN in D3?[/quote]
Se jemlje 10.000 i.e. D3 tedensko, recept nevrologa.[/quote]
To je absolutno premalo. Verjemi. Po možnosti jemlje še Plivit D3, ki ima cel kup nepotrebnih filerjev. Jaz jemljem 10.000 iu na dan, pa nimam MS.
Naj gre v laboratorij izmeriti D3. Naj bo vsaj 60 ng/ml oziroma 150 nmol/l. Za MS bi bilo bolje ciljat na 100 ng/ml. Je pa zraven obvezen magnezij!!!! In vitamin K2. Res svetujem, da pokukate v skupino Vitamin D3 Čudežni hormon. Obstaja tudi ena knjiga na temo D3 prevedena v slovenščino – baje je na voljo v knjižnicah.
Se jemlje 10.000 i.e. D3 tedensko, recept nevrologa.[/quote]
To je absolutno premalo. Verjemi. Po možnosti jemlje še Plivit D3, ki ima cel kup nepotrebnih filerjev. Jaz jemljem 10.000 iu na dan, pa nimam MS.
Naj gre v laboratorij izmeriti D3. Naj bo vsaj 60 ng/ml oziroma 150 nmol/l. Za MS bi bilo bolje ciljat na 100 ng/ml. Je pa zraven obvezen magnezij!!!! In vitamin K2. Res svetujem, da pokukate v skupino Vitamin D3 Čudežni hormon. Obstaja tudi ena knjiga na temo D3 prevedena v slovenščino – baje je na voljo v knjižnicah.[/quote]
Bodi previden pri preventivnem dodajanju umetnih vitaminov. Povzročajo tumorje na ledvicah in jetrih. Raje se potrudi s pravilnim prehranjevanjem, da boš zadostil potrebam telesa.