Najdi forum

Prvi simptomi

Hojla,

Vem, da se je že miljonkrat debatiralo o najboj zgodnjih simptomih nosečnosti, ampak vseeno.
Pridno sva delala na otroku na najbolj plodne dneve. Točno en teden po tem me je tako zvil jajčnik, da sem morala bit 1 dan doma, nato se je preselilo še na maternico (taka vsa nežna je bila, vsak korak sem čutila).
Med ponedeljkom in sredo bi nekje morala dobiti menstruacijo, ker jo imam redno na 27-28 dni. Danes je četrtek in še vedno nič. Naredila sem Baby check (ampak ne z jutranjim urinom) in ni nič pokazal.
Drugače me pa že od torka zvija po trebuhu, na momente tako kot da bom ravnokar dobila menstruacijo, na momente tako, kot da moram na stranišče. Pravtako se mi je zelo povečal bel tok, ki ga drugače sploh nimam veliko. Aha, in mozoljčki seveda. In nekaj valov prav obupne slabosti v ned in pon, od takrat nič.
Menstruacija mi torej že zamuja, nekaj simptomov imam, test pa nič. A bi morala z jutranjim urinom ? Koliko dni naj zdaj počakam, preden ga ponovim (če vmes pač ni menstruacije) ?
Hvala

Pravijo da ni pogoj jutranji urin. Mislim da sem v zadnji Oni brala o tem da pokaže od 1. dne izostanka tudi če urin ni jutranji. Nevem počakaj kakšen dan in ponovi, sicer se pa naroči k ginekologu, ker tudi če nisi noseča take težave niso običajne.

Ljubica,
kaj pa če bi odštela par evrov več in kupila Clear blue?
Jaz sem se tud tokrat pustila nategnit (ker sem zarad jemanja enih tablet in (še) občasnega dojenja) naredila kar nekaj testov, pa mi je pokazal pozitivno šele par dni po tistem, ko je bil CB že pozitiven. Ta je bil pa točno 1. dan izostale menstruacije, tako, kot naj bi.
Tako da, jaz mu ne zaupam več.

Sicer ti pa želim, da se ti je želja uresničila.

Umiri se, daj času čas in ne obremenjuj telesa s svojo psiho. Lahko si ravno o tem prebereš mojo zgodbo, nekje proti koncu strani.

PMS in zanositev imata velikokrat enake simptome;), na žalost:(

Zelim ti vse dobro.

Meni je baby check pokazal + 1.dan izostanka M in sicer zvečer.
Držim pa pesti zate!!!

Pozdrav…

Ker sem neucakana, sem test naredila pred 10-mi dnevi, ceprav mi pms takrat se ni zamujala ,bil je negativen. No, cez 10 dni, ko naj bi dobila pms, sem ga spet naredila in, je bil pozitiven. Jutranje slabosti nimam, vem da ni pogoj… Me pa bolijo bradavicke, jajcniki full, slina se mi nabira v ustih, urin je temno rumene barve… zelo neprijetnega vonja. Aha, apetit ni povecan, ubistvu, manj jem. So dovolj “jasni” simptomi?

Prosim za odgovor…

Hvala!

:)))))))

Dej še enkrat naredi test, če je bil plus premal močen:))))

No, spet jaz. Zdaj mi menstruacija zamuja že 4 dni. In v zadnjih 3 letih mi ni absolutno nikoli zamudila. Zadnji test (BC) sem naredila včeraj zjutraj, negativno. Me pa že od torka (ko bi morala dobiti menstruacijo) zvija po trebuhu na polno, kot sem zgoraj napisala. In to še vedno traja. Pa vetrovi za crknit :-)))
Jutri zjutraj bom spet naredila test (tokrat imam First Sign), da vidim, če je kaj na stvari. A je možno, da še vedno pokaže negativno, tudi, če bi bila noseča ?
Aja, pa zdajle (ko sem bila SPET na wcju) se mi je zazdelo, da je nekaj rahlo rjavkastega na wc papirju, ampak skoraj neopazno (razen, če bolestno gledaš v tisti košček papirja, kar seveda jaz počnem :-))) Bi bilo možno, da je to vgnezditvena krvavitev (ker pri menstruacijah imam ponavadi takoj rdeče jezero).
Kaj menite (poleg tega, naj čičam in čakam:-)) ?

Čičaj in čakaj… Žal…

Ker lahko je karkoli, dokler ti test ne pokaže pozitivno, pač nisi noseča… Menstruacija lahko zamuja zaradi tisoč razlogov, slabo počutje pa tudi ima različne vzroke… Jasnovidec ni pa noben od nas… Verjamem, da si želiš, ti privoščim, vem, kako je to, ampak žal drugega ni…

Pa veliko sreče!

Ojla punce! Naj še jaz primaknem svoj problem. Redno berem tole, pišem pa zdaj prvič. Predlani se mi je zgodilo, da sem zanosila, vendar zaradi jemanja nekih tablet nisem smela obdržati nosečnosti, potem smo se nekaj časa pazili, lansko leto nekje jeseni smo pa zopet začeli delati na pikici, vendar pa do zdaj nič od tega 🙁 moram vam pa povedati, da vsak mesec psiha dela svoje…pred menstruacijo vsi znaki nosečnosti…potem pa nič. Malo me tudi ovulacija zeza, ker nimam točnih dni menstruacije in nikoli nevem gdaj imam plodne dneve …ampak ne obupujem 😉
Imamo že dve srčici doma, vendar bi imeli še enega, če bi šlo, ampak se ne prime, javim, če bo kaj novega. Vam pa vsem želim pozitivnih + ! Lp

Pozdravljeni

Imam eno vprašanje z partnerjem imava zaščito kondom vendar je kondom rahlo počil kot bi bil preluknjan mislite ,da lahko pride do izliva v maternico ali kondom to zadrži,imam čudne simptome špikanje v jajčnikih itd. kakšne izkušnje imate vi ? imam že polnoletne otroke…Hvala.

Veliko jih je že zanosilo zaradi počenega kondoma.

Hej!

Imam en problem in ne vem kako naj si razlagam vse skupaj, zato bi bilo zelo zaželeno če ima katera kakšno dobro razlago in tudi ne vem na katero temo naj odprem to težavo… in sicer pred 3-mi dnevi se mi je končala menstruacija po menstruaciji sem imela spolni odnos z partnerjem in danes sem kar naenkrat zaučitila da je nekaj narobe, šla sem na wc in ugotovila da krvavim, v izcedku vsaj mislim da je bilo nekaj tkiva. in sedaj res ne vem kaj bi bilo lahko narobe ker sicer jemljem kontracepcijske tabletke in nikoli poprej nisem imela nobenih težav. sicer sem x pozabila vzeti tabletko vendar ne 12 ur prepozno je bilo manj. prosim če ima katera kakšno dobro razlago zaželjeni odgovori.

Hvala

New Report

Close