Najdi forum

Zdravo! Stara sem 14 let in res si želim fanta. In rada bi imela spolni odnos. Ampak imam probleme nimam še menstruacije in nimam še velikih dojk in se in se. Zanima me kako je ko prvič seksaš ker me je strah.

Draga biba liba, želja je nekaj, realnost pa nekaj drugega. Praviš, da si želiš fanta, kar ni nič narobe, ampak to ni tako kot iti v trgovino in si kupiti kar si zaželiš, to se mora zgoditi.
Drugo pa je sex, tudi to ni nekaj kar greš lahko v trgovino in kupiš, čeprav lažje kot si zamisliti fanta.

KAjti sex lahko zelo hitro dobiš, če se kakšnemu ponudiš, problem je v tem,d a moraš ti vedeti, da potem je to samo sex in nikoli ne veš, kakšnega bedaka dobiš v posteljo, ker pa je to prvič, pa je lahko zelo neprijetno. Obenem pa se boš tega verjetno spominjala celo življenje in verjetno nočeš, da bi imela na to grd spomin.

prvič je vedno lahko nerodno in tudi boleče, seveda spet odvisno od fanta ali te spoštuje, je pazljiv, želi da uživaš ali mu je mar samo to, da ga namoči.

To da nimaš menstruacije, ni problem, problem je, ker ne razumeš zakaj bi to sploh rada imela in kako bi rada to prvič doživela, stara si šele 14 let imaš še veliko časa. Bodi to kar si, fant bo že prišel, ko pa bo prišel, pa nikoli ne naredi vsega kar hočejo oni, ampak vedno naredi samo tisto kar ti želiš, da se ne boš tepla po glavi, kakšna butara si bila.

Zato le preberi te stavke pazljivo: Še imaš čas, nikamor se ne mudi, naredi samo tisto kar tebi ustreza. Raje reci ne, kot pa za vsako ceno poisksuiti, kajti še bo priložnosti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zdravo!
Sem punca in s fantom sva hotela imeti spolne odnose seveda je vse slo vredu. Ni mi ga potisnil do konca notri vendar samo do deviske kozice. Hitro mu je prislo vendar ga ni imel v meni, ko mu je prislo (uporablala sva kondom). Vendar sem bila zelo mokra po tem ko je dal ven, in bilo me je strah da ni sperma je kakrsna koli moznost da bi bila vendar saj je dal ven predenj mu je prislo.
Hvala za odgovore ze vnaprej! 🙂

JA ljuba duša, tega pa ne morem vedeti, kako globoko ti ga je dal notri. Notri je bil, torej sta imela spolni odnos, temu se reče, da nisi več nedolžna, glede na to, da deviška kožica ni daleč notri, pomeni, da kaj dosti ga res ni mogel imeti notri, ampak to koliko, lahko veš samo ti, če nisi nič čutila, lahko da tudi nič, ampak zopet pravim, lahko da ni bil notri ali pa je bil. Če je bil, pa četudi 1cm, potem pomeni, da si imela spolni odnos in niisi več nedolžna. Ali je pretrgal kožico ali ne, pa spet lahko potrdi samo ginekolog, če te to tako skrbi, je najbolje da ga obiščeš. Če pa si jo že sama pretrgala, pa je vse odvisno od predmetov, ki si jih tja dol vstavljala in njihove velikosti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Številka?

New Report

Close