prvi seks
Mene je prva lubica utopavala .
Čez nekaj casa sva seksala .
Vendar je naju kolegica zatožila moji mami .
Jas sem bi zelo sakiran .
Jast sem z mojo bivso seksal samo enkrat .
Takrat me je dobila njena kolegica .
Bila je grozno lubosumna name .
Večkrat me je utopavala seveda nakoncu imela željo da bi skupaj seksala .
Živjo!
Upam, da bom dobila odgovor na moja vprašanja, saj se mi zdi primerna tema. Prosila bi Vas, da neprimerne komentarje zadržite zase!
1. Kako naj dobim fanta, saj sem punca stara 15 let, do zdaj sem imela enega resnejšega a se nikakor ni obneslo?
2. Zadnje čase sem iz neznanega razloga postala zelo “horny” in to mi ni prav nič všeč, kako naj se tega znebim?
3. Sem še kar zajetna po kilogramih, zato me zanima, če je pri tem kaj večja možnost zanositve in če res toliko težje, zaradi moje teže dobim fanta.
Hvala Vam za odgovore!
hej, nevem če je ta tema še ”in”..
mam neki uprasanj
stara sem 14(15 skoraj), moj fant 16, skupi sva 4mesce in sva se pogovarjala o seksu. vem da je prehitro ampak imam obcutek da sem pripraulena. on ni vec devicnik jst pa sm..sj se samozadovoljujem pa use sam na usake tok casa me je se mau strah..
glede tega ”lizanja muce”.. skrbi me da bi blo to njemu ful ogabno..pac da bi se mu gnuslo okus pa to..
prosim ne rect da naj se pocakava ker greva hmal skp na morje za 1 teden in to je edina sansa k jo mava pa se to bom mela vec k polovico tega tedna menstruacijo.
hvala, LP
DRAGE PUNCE!
Punce.. naj vam povem, da sem bila v enakem položaju kot ve zdaj pri 15.. (kar nekaj sem vas zasledila ki vas je starih 15 let pa sprašujete glede krvavitve) z fantom sva imela prvi spolni odnos pri 16 letih in pol. naj vam povem, da je če teče kri ČISTO ODVISNA od TVOJEGA telesa.. manj se boste sekirale, bolše bo! tut jaz sem se na začetku sekirala ”a bo veliko krvi? a bo bolelo? kako se naj pripravim? sram me je! ” ampak vse to vas bo minilo ko se bosta z fantom dovol spoznala … glede na bolečino. boli v vsakem primero vsaj malo, ampak je za potrpet. ko e enkrat not, pol več ne boli! boli vbistvu samo ko vam prvič predere kožico in naredi luknjo 🙂 potem pa več ne boli… tiste ko se bojite da bi ble noseče.. če mata zaščito in je ”dobra” (da ni preluknjan kondom,…) pol se nerabiš nič bat. če pa že seksata brez kondoma pa ga prosi da preden mu pride, naj raje vzame ven pa naj tistih 10 sekund na roko…
vglavnem punce, NE SE BAT IN SEKIRAT DA VAS BO BOLELO, ALI ČE BO VELIKO KRVI! KAR PREPUSTITE SE, BO NAJBOLJE! in kot sem rekla… tudi sama sem se obremenjevala z tem ai bo veliko krvi (vbistvu mi kri sploh tekla ni) in ali me bo bolelo… ampak vam povem, dokler nisem prenehala premišljevat da me boli, me je dejansko bolelo.. ko pa sem nehala premišljevat da me ”boli” (kar je vbistvu samo v naši domišljiji) me več ni bolelo tako da nebi blo za zdržat in vsaki potisk je manj bolelo, nakoncu pa je bilo že super 🙂 upam da vam to kaj pomaga vsem tistim ki še niste imele prvega spolnega odnosa :)
LP, punca17 🙂
Malce drugačno vprašanje. Se dva spoznata, po kakšnem času pride do seksa? Lahko tudi po osebnih izkušnjah? 1-10ti zmenek, po mesecu dni itd?
Če tip hoče, je f*kfektar, če je prepočasen, pa nič ni. In po moji zgodovini, če ti je nekdo res všeč vizualno in osebnostno, se splača počakat en čas. Vprašanje kako pravilno odreagirat, glede da vsaka reakcija ima svojo posledico. Sicer tudi odvisno od zenske in izkusenosti.
S punco sva skupaj že par let.
Stara sva čez 20 let, ona je še nedolžna. Že dolgo “probavava” in nikoli ne rata, ker njo fuul boli… dejstvo je, da noče potrpet. pač dam samo glavo not in njo ful boli in prosi da dam ven. Pa je mokra in vzburjenja, ampak kaj naj naredim? Sama noče malo povečat luknje s kakšnimi prsti oz. predmeti. In glede na vse, še ni imela tistega pravega občutka, kaj to sex je, ker (punce to bolje veste) zdajšne orgazme doživlja izključno “klitorično”.
Kako jo prepričati, oz. pokazati, oz. tok narajcati, da bo res hotla to. Ker trenutno gleda na sex, kot na rezanje noge z neoštrim nožem.
Hvala za pomoč, malce sem obupan kajti vleče se v nedogled in res nimam več idej. Probala sva stokrat že romantiko, skupno kopanje, alkohol… res vse in nikoli ni ratal.
Zivjo. Vem da je nilo to napisano skoraj ze v prazgodovini, vendar bom vseeno napisala, morda pa se se kje najde kaksna obupana punca, ki jo to zanima…
Moj prvi sex se je zgodil dve leti nazaj in sicer ko sem bla stara 17 let… Fant je bil velik, 1,95m, jaz pa sem 1,65m.. Temu primerno je imel seveda pac velik penis, saj je sam velik., in tudi velike roke, dolge prste… Preden sva presla na seks, sva veckrat le raziskovala z rokami, itd.. Je bil 5 let starejsi od mene, in je bil do mene zelo prijazen, nezen in potrpezljiv… Ni me nic silil, je rekel ce ne zelim da razume.. Vendar jaz sem si zelela in mi ji zal,… On je bi moja prva prava ljubezen.. Nesrecna na zalost, saj ni hotel resne zveze… Vendar nikoli mi ne bo zal, da je bil on moj prvi.. Nekaj kar si zapomnes za vedno in te spremlja celo zivljenje.. Zato preden se odlocis za seks z nekom, se res prepricaj da si z njim to rez zelis storiti, zaradi sebe, zaradi tvoje odlocitve, custev in ne za to, da bos pac seksala ali ugodila fantu… Kot sem rekla, je imel dolge prste, in me nikoli ni bolelo, ko je sel z roko dol.. Je tudi sam rekel, da se mu zdi da me prvi seks ne bo bolel, ker glede na to da kako ima dolge prste bi me bolelo ze pri tem… Ko pa je prislo do seksa, je imel prav… Bolelo nic (mogoce le v dolocenem polozaju malenkost, ko je pac prodrl globje, glede na to, da je le bilo prvic, vendar res malenkost, nic da ne bi mogla zdrzat ali pa kaj podobnega), krvi ni bilo nic… Bilo je lepo in ni mi zal da je bil on moj prvi :)) srecno 🙂
Hm všeč mi je 5 let starejši fant (ima 20 let) in je še devičnik. .. tudi on do mene nekaj čuti saj me na veselicah gleda, opazuje prav tako tudi na gasilskih vajah..pogovarjava se preko fb pa tudi v živo. . Zanima me:
1. je nekoliko sramežljiv kako naj mu pokažem da mi je všeč?
2. Imam željo da bi seksala. Bojim se da on nebi želel ker sem se mladoletna?
3. So moškim všeč obrite ali neobrite dlake okoli nožnice in ali ovirajo seks? Kaj svetujete?
Hvala za pomoč
A ti hočeš samo sex, ali si zaljubljena v njega? To sta dve popolnoma različni zadevi, če bi rada samo sex, ti samo povem, da si še premlada za takšne igrice, časa imaš še dovolj, posledice nerazumnosti, pa so lahko zelo velike.
Če pa ti je všeč kot ljubezen, potem pa najprej s fantom poiskusi biti pol leta ali več, brez sexa, pa boš hitro vedela ali je rpavi ali ne.
časa za vse imaš še dovolj.
pobrite ali neobrite, niso ovira, vsakemu pa je všeč tako kot mu je, s tem si ne beli glave, važno je, kaj je tebi všeč.
primož
Zdravo!
Sicer sem premlada za sex in nikoli nisem mela fanta, kajti usakic ko se z nekom preveč zblizam se odaljim ker se iz neznanega razloga ustrašim.. Vendar mene zanima glede prvega sexa ali se moreš obrit? Ga bbo motlo če bo kosmata?
ne, ne rabiš se obriti, narediš pa vedno tako kot tebi paše, ne tako kot drugim.
primož
Primož hvala 🙂
Stara sem 16 let in se mi še to zdi prehitro. Ko pa berem komentar, da 11 letnice hodijo na WC s fanti pa se kar držim za glavo. Meni se zdi najbolje da se s prvim sexom počaka do poroke
Pozdravljeni!
Vidim, da gre za precej obširno temo v kateri sodelujejo mnogi. Jaz se nadejam kakšnega strokovnega odgovora, ker ga res potrebujem, a, da bi šla ponj osebno v ordinacijo, ne zberem poguma.
Stara sem 24 let in s fantom sva skupaj od mojega 17. leta. Ljubim ga bolj kot karkoli na tem svetu in z zagotovostjo lahko trdim, da mi ljubezen vrača. Med drugim to ‘dokazuje’ tudi to, da me že vsa ta leta “čaka”.
Namreč, nikakor ne ‘znava izpeljati’ prvega seksa. Od začetka sva poskušala vsakič, ko sva imela nekaj minut časa, zdaj pa imam občutek, kot da sva se sprijaznila s tem kar imava. Namreč, oba poskrbiva za zadovoljitev drugega na ostale načine, a vaginalnega seksa kot seksa nimava. Ker, čim se me dotakne blizu spolovil, me zategne tak krč, da sploh ne more vame. Če se me dotika s prsti, cela okamenim in samo čakam na bolečino. Pa do bolečine sploh še nisva prišla, ker je ‘krč’ premočan. In to me jezi in spravlja v obup, saj ga ljubim bolj kot karkoli in si želim spolnosti z njim v vseh oblikah.
Poleg tega pa zaradi tega še nisem šla na prvi pregled h ginekologu in na odvzem brisa, saj mi je nerodno povedati, da kljub več let trajajočemu razmerju še nisem imela spolnega odnosa.
Želiva si poroke in otrok, jaz pa mu ne znam dati niti sebe. Kako naj grem preko sebe? Kako naj odmislim nek strah, ki so mi ga kot najstnici verjetno prenesle starejše prijateljice (res se na smrt bojim vsake bolečine, tudi obiski zobarja ali dajanje krvi/cepitve so cel hudič)?
Vsak poskus pa se konča z mojimi solzami, ker se ne počtuim kot ženska ampak navaden stvor, nesposoben ‘osnovnih’ stvari. Prosim za kakršenkoli nasvet. 🙁
Nisem v stresu ali pa neprepričana vase/vanj, svoja čustva – to niso dejavniki vpliva na zgornjo situacijo. Tudi s sprostitvenimi masažami, kozarci vina, prijetnim vzdušjem, obiskom hotela/toplic ipd. sva že poskusila. 🙁 🙁 🙁
Jaz sem prvič pri 22 in mi NI žal da sem čakala 🙂
Pozdravljeni,
oprostite, ker motim ravno v tej temi, vendar bi vas lepo prosila, če bi bile tako prijazni in mi pomagali pri projektni nalogi za maturo in rešile ta kratek vprešalnik: http://www.mojaanketa.si/anketa/522629293/0/
Že v naprej se vam zahvaljujem!!!!:-))))))))))))
Kako morš mit vlažna? Ne razumm!! Kje?
Pozdravljeni! sem še ena radovedna najstnica ki ima internet! hehe. natančno stara sem 14 kmalu 15, do sexa še mi ni čist tako po pravici ampak me zanimajo določene stvari. Na seks še bom počakala do 16 leta 🙂 zanimajo pa me naslednje stvari in se bi mi zdelo res super da bi mi kdo odgovoril ki ima res iskušnje.
1. glede zaščite se bojim da sam kondom nebo zadosteval, da bi se mogoče lahko strgal oz. prepičil. Ali lahko že pri 16 poskrbiš za kontracepskijske tablete?
2. ali si lahko deviško kožico predreš z prsti pri samozadovoljevanju?
3. ker sem še v taki starosti da se razvijam oz. moje telo me zanima glede prsi. sem precej bolj suhcane postave in imam košarico a ali b odvisno od modela. imam pa res čudne prsi,so bolj trikotne oblike in bradavička sploh ni izpostavljena, je to normalno?
za sam sex nisem pripravljena že iz razloga ker se mi zdi da me fant ne bo maral več kadar me bo videl golo, ker imam majnše prsi in se tega kar precej sramujem ker moški imajo onavadi rajši večje.. že naprej se zahvaljujem za odgovore! lp!
zelo čudne se mi zdijo moje prsi, so precej majhne in trikotniške oblike, brdaviška in krog okoli nje sta izbuljeni, kadar pa se treg dela prsi dotaknem (bradavice in kroga okoli nje) pa postane ta krog majnši in bradavička se izpoztavi takrat pa zgleda normalna oblika prsi. sodi to k puberteti? stara sem 15
Forum je zaprt za komentiranje.