Najdi forum

stara sem 17 let, nisem še imela spolnega odnosa, pred kratkim pa sem spoznala 24letnega moškega, je idealen fant, kaj mi je, moški! zelo se imava rada, oz zveza sploh še ni nekaj utrjena, bila sva na nekaj zmenkih, ampak vem da je pravi…ker je toliko starejši bo mogoče kmalu začel pritiskati
zanima pa me, kaj če ne bom 100% pripravljena ko si bo želel, logika je, da če me ma rad bo počakal, kaj pa če ne bo hotel, naj potrpim za lepo prihodnost z njim, ali naj se mu ne pustim kar tako in ga v skrajni meri tudi zapustim?

joj, ko preberem “ki je idealen” ta in ta, moram res zavit z očmi …

kako “veš”, da je “pravi”? Ker ti je fizično všeč? Ker si zaljubljena vanj? Ker – kaj?

dobro, saj si stara 17 in s tem kar nekaj let starejša od večine otročičev na tem forumu, ki bi tako malo za hec in brez zaščite seksalo (ker – ja, res, zakaj že sploh??), ampak glej – TI si šefica svojega telesa. zavedati se moraš, da veliko tipov s tem izsiljuje punce, poleg tega pri njegovih letih lahko nekako pričakuješ, da seks jemlje kot običajni del partnerskega odnosa. in da ga ne bo imel prvič s tabo. (najbrž.) torej bodo stvari najbrž res stekle malo hitreje, se ne bosta čakala glih celo leto.

name je fant bil pripravljen čakat celo leto, ko sva hodila, in sem ga lahko v tem času tudi spoznala, mu res zaupala, prvi spolni odnos je bil zato nekaj čisto drugega. je bilo pa za oba naju prvič.

draga moja, če ni pripravljen čakat, dokler TI ne boš pripravljena – potem ga lahko kar odsloviš. takih, ki niso pripravljeni čakat, je okoli tebe toliko, da jih ne moreš preštet.
toliko lepega je lahko v intimnosti. in velika večina čara je v tistih momentih PRED koitusom, v zbliževanju, vzajemnem draženju in ljubkovanju. saj lahko tisti čas, dokler ti ne boš ziher vase in v to, da se res želiš prepustiti v celoti, zadevo opravita ročno. ni nič manj vznemirljivo.

Živjo. 🙂
Stara sem 15 let in 8 mescou moj fant pa je starejši 2 meseca. Skupaj sva že slabih 10 mesecou. zadnje čase se o seksu veliko pogovarjava in se v tem tudi spoznavava pač drug drugega, kaj komu paše, kako počneva tudi o samozadovoljevanju itd.
Predlagal mi je že prej, vendar ko sem mu povedala, da nisem še pripravljena, oz. da bi še počakala, me je razumeu in me resno ni silil! On je pripravljen že nekaj časa jaz pa sem postala šele pred kratkim, to sem ugotovila, ko sem se nehala spraševati, če sem ali nisem in se enostauno ne bojim več, čeprav normalno da se mi še vedno porajajo uprašanja ampak ne glede tega bi ali nebi. Tega se že kar veselim, ker mi ON pomeni veliko in sem vanj čisto zaljubljena in bi to naredila iz ljubezni, ker tudi vidim, da je nežen in mi pove, ter pokaže, da bo delal tako, kot bo meni ušeč oz., da bo čim manj bolelo. Tudi upraša me, kaj mi paše, kako bi jaz in upošteva moje želje, ker se zaveda, da njemu nebo neke “hude sile”. Povedati hočem, da me SPOŠTUJE!
Ko sva sama se crkljava in uživava, čisto sva u nebesih in si tudi poveva da se imava rada, da se ljubiva:) (ja, mogoče sva premlada za to besedo samo meni se zdi da če nebi mislila resno, tega tudi rekla nebi ;))
Nevem kako daleč je to, ampak sva se že otipavala in delala stvari, ki so naju uzburjale (nisva bila še naga kar pomeni da tudi seksala še nisva :)). Ne sili me v nobeno stvar, upraša me in če mi paše naredim, če ne pa neha oz. počaka, da sem na tisto pripravljena. Kot vem, je to, da si vlažna zelo dobro, tako da mislim, da mi glede tega ni potrebno skrbeti, tudi njemu je “prišlo” in “dvignil” se mu je… Ni naju sram govoriti o tem kaj čutiva, kaj naju uzburja, kako nama paše, ugaunem ko sva skupaj sva sproščena (čedale bolj).
Nisem ravno v velikih dvomih, me pa useeno zanima, če se vam zdi, da sva pripravljena oz. da ni prezgodaj?
Že v naprej HVALA. 🙂
LP 🙂

Jaz sem stara 15 let . Mene zanima jaz ko sem imela prvi spolni. Odnos sploh nisem krvavela kaje to aje . .to to normalno nisem nikoli prej imela kaksen spolni odnos . Prosiiim pomagajte mi

Hehe…če te lepo pripravi, romantično, predigra, da se sprostiš, in nežno prodre vate, potem ni tako boleče.
Odvisno, kakšnega trota imaš na sebi! 😉
Sicer pa ni tako grozno, kot se zdi.
Vem pa za dekleta, ki so namesto s partnerjem, same sebe “razdevičle”.

Kaj pa tota.. star sem 21 let pa še nisem imel spolnega odnosa in sploh ne zgledam slabo al pa kaj takega. Nevem kaj je z mano narobe (:

a ma katera fetiš na nedolžne dečke? 🙂

Sej pri 21 letih še ni krize, maš še čas 😉 Zagotovo ti uspe.

Imam zelo dobrega prijatelja, poznava se že 2 leti in sva nerazdružljiva. Čeprav nisva skupaj si oba na skrivaj želiva sexa. Kako naj mu to povem, da nebi bilo preveč direktno in kako naj ga uprašam če si tudi on res želi? oba pa sva stara 16 let:)

A ni škoda, da bi tako lepo izkušnjo zapravila z nekom, ki ga ne ljubiš? Po mojem mnenju je lepota prvega ljubljenja oziroma ljubljenja nasploh ta, da si z osebo, ki jo ljubiš saj ti po tem nebo žal. Vsaj meni ni bilo. Nevem naredi kakor želiš vendar se bojim da se boš opekla in da ti bo žal več kakor imaš las na glavi.
No pa da odgovorim še na tvoje vprašanje: mogoče bi bilo boljše če poveš direktno, ko sta na samem in nujno v živo, ker če boš preko smsa bo lahko še komu pokazal intd. Nevem, začni temo nasploh o tem kako se bojiš, da neveš kdaj in potem čez cajt ga prašaj če bi bil on ta srečnež, čeprav ti to toplo odsvetujem.
Lp

Ne bi mogli ravno reči da to osebo ljubiš, predvsem ne za nekoga, s komer se spuščaš v prvo spolnost. Ljubezen se s pravo osebo razvije šele čez čas, ko zaljubljenost in metuljčki popustijo, izginejo. Lahko pa rečemo, da do te osebe nekaj čutiš, je med vama kemija in sta v resni zvezi, šele takrat so zelo dobre možnosti da bo prvi seks nepozaben.

NEEEEEEEE SEXAT BREZ GLAVE!!! js sm eno kresnu mislm parkrat in kaj se je zgodil? zanosila je! ker sem živel v garsonjeri sm se mogu selit k njej na kmetijo zdaj pa delam ku TROTL po cele dneve nimam pa tut prebite pare EVO! en majhen spermij obrne use na glavo FANTJE LULČKE POSPRAVTE DOKLER JE ŠANSA boga

ojoj, km gre ta svet. lepo vas prosim-seks v osnovni šoli. bodite pametni in še malo počakajte.

že kdaj vedo otroci kaj je seks. se dobro spomnim nas v vrtcu ko je en od otrok prinel v vrtec besedo seks. takrat smo bili že proti koncu vrtca in je tega nazaj že ene deset let. potem imam š e živo pred očmi kako sta “zaljubljenca” pri petih letih odšla na wc , se do golega slekla….. in, no saj si predstavljete kaj je sledilo. morda mi ne verjame vendar je čista resnica. ko bi le vzgojiteljice to vedele, ha ha. najbolj blesavo je pa še to da je mama fantička, ki je “seksal” vzgojiteljica v nekem drugem vrtcu.sedaj ko je fant proti konco oš mislim da mu je vse skupaj smešno in bi ga bilo sram če bi to slišala cela njihova šola. tudi meni se je takrat to zdelo frikovsko (error)saj sem bila še majhna, on in “ljubica” pa tudi. mi takrat še nismo razumeli poante seksa, kar je logično. saj je morda še zdaj ne.

in še druga zgoddba, tudi iz vrtca

moj bratranec, ki hodil v drug vrtec je za seks vedel že prej pri štirih, si lahko mislite. vprašal me je ali ideva seksat. ni se mi sanjalo kaj je to. babica v kuhinji, midva pa v spalnici. pokril naju je z odejo in se grobo spravil name. njegova slina mi je sprožila refluks in sem pač zbežala iz spalnice.katastrofa.

želim vam prijetne prve spolne odnose, pa nasmejte se ko berete te naše nenavadne dogodivščine

hej, stara sem 15 let in imam kar veliko uprašanj !!!

1. Kdaj naj vem da sem priprvljena na sexs?
2. Ka to res ful ful boli ko ene moje prjatlce govorijo?
3. Kako se naj izognem tega straha?
4. Kako dolgo to boli ?

Heeelou 🙂 no nej ti pomagam odgovrit na ta uprasanja 🙂
1. Prpravlena si takrat k tej osebi zaupas, noces zgubit nedouznosti sam zart tega da izpades frajer.. si prpravlena it po test nosecnosti? Upam da si prpravlena it iskat in ne izpast kot frajer..
2. Ah to je cizt odvisno od cloveka.. eni imajo nizki eni.pa visoki.prag bolecine.. priznam, da mene ni nic bolelo 🙂
3. Zaupaj vase 🙂
4. Zaboli te samo malo ko ti predre devisko kozico drugace pa potem se kaksnih slabih 10 sekund.. Verjemi in zaupaj vase! 🙂

Lep pozdrav.
Jaz sem prebrala kar nekaj tega kar ste napisale.
Ampak me vseeno zanima vaše mnenje Oz. Rabim nasvet.
Stara sem 14 let in fant je star 15. Sva v resni zvezi že 5 mesecev. V zadnjem času pa sva se malo pogovarjala o prvem seksu. On je namreč zelo zascitniski do mene in ga zelo skrbi. Saj me ima zelo rad in jaz tudi njega. Ne sili me v nič in noče da bi bila v skrbeh zaradi prvega seksa.. ampak v zadnjem času sem tuii jaz začela razmišljati o tem če bi.. ni me strah saj vem da se bova 100% zaščitila in vse. Ampak me vseeno zanima če je sploh pametno. . Saj sem vseeno se zelo mlada.. in vem da imam še veliko veliko časa. Ker vseeno prvič je le prvič on to je samo enkrat.
Sem pa se pogovorila tudi že z starejšo sestricno in mi je dala kar nekaj nasvetov.. in vem da bi se to najbol morala odločiti sama. Ampak vseeno vas prosim za pomoč… hvala 🙂

Dober večer:)
No tak je na stvari, z fantom sva skupaj 8 meseceu. Poskušala sva imeti spolni odnos vendar sva imela en problem. Ni in ni mi šeu u nožnico njegov penis. Nevem če je bil njegov penis premalo trd ali je bila moja nožnica premalo mokra ni in ni šeu noter. nisva nekaj na silo seveda ne, ampak še zaj ne razumem zakaj ni šeu not. ne vidim problema. Ali veste vi? imela sem že spolni odnos pred njim vendar je bilo vse vredu, fant pa še je devičnik. Prosim za več odgvorov kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala

Zdravo!
Sem devica in fantu sem rekla da sem pripravljena kar tudi sem ampak enkrat sva že poskušala in naju je zalotila moja mama!!
Kako sploh bo? Poskušala sem že z umetnim penisom in bilo je awesome!
A mi lahko nekdo pove kakšne kondome za prvič da bojo učinkoviti in ali naj vzamem tabletko!? Please pomoč!

kondomi so najbolši durex!

Meni najbolj ustrezajo kondomi blagovne znamke LifeStyles. Za Durex kondome sem slišal, da so eni najslabših, pa tudi ko sem imel med seksom nataknjen Durex kondom, nisem nič čutil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close