prvi seks
stara sem 13 let pocas bom 14 no in mam eno tezauco. mislim pač z enim tipom sva si fuul usec in bi pač seksala. ampak men je do tega ful ampak me je strah da bi zanosla.. kera zascita je ful zanesljiva pa tko da nebojo tastari vidl pa tko ? (: upam da se forum velja. hvala za vse nadalnje odgovorje.
Ja, kar navadit se bomo morali na takšno govorjenje in pisanje. Najprej naj ti razložim, da boš veliko bolj kul, če boš pisala razločno in razumljivo, pa še pravilno povrhu. Kot drugo, ne razumem kaj si mislila s tem,d a forum velja.
seveda velja 🙂
Sedaj pa na problem ali željo. Najprej se vprašaj, zakaj bi rada sexala z njim, samo zato ker ti je všeč, ker bi rada nekaj sprobala ali zato ker te prosi da bi? Potem moraš povedati koliko je on star in ali je izkušen ali ne, ali samo želi probati še z eno , ki to ni.
Ko boš vse to ugotovila, ga vprašaj zakaj hoče in kako si predstavlja življenje v dvoje. Zakaj bi mu dala, če se ne potrudi zate, ti pa imaš še veliko možnosti,d a bi sexala, kajti 14 let, veš koliko dni je do 18 leta?
Sexala bi lahko tolikokrat, da bis e že naveličala. Če že torej želiš, najprej pogruntaj vse te ostale stvari.
Kar pa se zaščite tiče, pa je zaenkrat kondom še najboljša, no boljša je ta, da ne sexata, potem resnično ne moreš zanositi.
Da starši ne bi vedeli? Če kondomov ne boš nosila po žepih in če ne boš sexala doma, ko so starši v stanovanju, ne bodo izvedeli, seveda razen, če boš zanosila.
ZAto pa sem tudi rekel, koliko se poznata in koliko izkušenj ima on. NAmreč, za zaščito naj le on poskrbi, če ga hoče namočiti, ti pa imaš vse v svojih rokah, če ne bo po tvoje, potem ne bo nič. Verjemi, fantje bi vse naredili za to, da bi. ZAto se jim ne smeš pustiti, vse je lahko tako kot ti želiš, ampak kot sem rekel, najprej ugotovi kaj si želiš in zakaj. MPoiskusi ga zavrniti in boš videla njegovo reakcijo, če je pripravljen potrpeti eno leto in te imeti kljub temu rad, potem je kar v redu, pa še vedno ni nujno, da bosta z njim do konca življenja.
Samo želja ni vedno dovolj, moraš tudi malo razmisliti.
primož
stara sm 17 let in imam fanta 18(kmalu 19) hodiva že 2 leti ampak je veza na daljavo.zdej nazadje februarja ko sva se vidla sva se 2 tedna čudovito imela…bila sva v stanovanje njegove sestre ki je blo prazno saj je bla pri fantu…in pač sva se crkljala malo in lezala en na druzga in tko…vprašal me je da prač kdaj bi in da bi on ful rad ampak da ko bom jz rekla da lahko pač bo takrat in da je ful pripravljen čakat.jz sm si isti trenutek zelela saj sva bla zelo zelo sproščena (saj sm tko mislila) in tudi kasneje pač nasljedni dan ko sva se pogovarjala mi je rekel da mu je všeč ko sm sproščena…zdej ko se vidiva čez poletje bi ful rada da bi pač probali ampak nimava iskušnje čeprav se o tem večkrat pogovarjamo in je veza na daljavo ampak se slišiva vsak dan in pogovarjava o vsem …nerodno mi je obiskat genekologa in se o stvareh pogovorit…če boli…a ja in še en razlog zakaj nisem kar zdej pozimi…je vseeno veza na daljavo …pa sm maloo skeptična ceprav se pogovarjamo o bodočem skupnem življenju pa je resna veza …
Tudi zate ima podoben odgovor kot je bil prejšnji. Lepo te prosim, daj se najprej nauči pisati, potem pa se spravite delati otroke, aja saj vi nočete delat otroke, vi bi samo sexali. Ja potem pa se najprej pozanimajte, kako se to počne, še prej se naučite brati in pisati in greš v kakšno knjižnico vzameš knjigo in prebereš, ne rabiš hoditi k ginekologu.
če se pogovarjata o resni zvezi, če sta že dve leti skupaj, četudi na daljavo, če sta tako odkrita, potem se pogovorita, kako se to počne, vzemita skupaj eno knjigo v roke in se izobrazita.
Človek bo dandanes kam prišel, če bo znal povedati tisto kar si želi. Tvoje sestavek je pa tako zmeden, kot si verjetno zmedena ti.
če ljubiš, če veš zakaj ljubiš, pa četudi ne boš celo življenje s to osebo, je vseeno kdaj se zgodi in kako. če boli? Seveda boli, lahko pa da tudi ne? Sta pripravljena na otroke? Ne? Potdm tudi veš, da je treba paziti. Drugače pa uporabi iskalec in malo pobrskaj po tem forumu, ogromno piše, kako se lotit tega podviga, veliko piše o tem, če boli in zakaj. Vse imaš na dlani, če bi rada v življenju kaj dosegla, se moraš malo potruditi, pa odgovor sploh ni daleč.
Najprej pa pogruntaj, kaj bi rada v življenju. Bo veliko lažje za naprej.
Primož
Katere poze so najboljše za prvič?
Poze 🙂
Da fant poiššče pravo luknjo, in da ga uspe dati notri, potem pa počasi not in ven, pa not in ven.
Poza???’ Kot da je poza najbolj pomembna za prvič?? vse je samo v tvoji glavi, domišljija, preveč revij, slik in filmov, ki nikoli ne pokažejo realnega stanja, ampak so narejeni za vzbujanje emocij, realnost je popolnoma drugačna.
Za prvič je dobro in priporočljivo, da si oba želita, da ne hitita, da se držita za rokice, da se dotikata, nobenega agresivnega šlatanja, samo zato ker je pričakovanje preveliko. Izmenjata si kratke poljubčke, potem vedno daljše, potem se opazujeta in učita in iščeta kaj vama paše pri poljubljanju.
Vzameta v knjižnici film, Don huan De Marco – igra Johny Deep in Marlon Brando in objeta skupaj gledata. Če ga bosta razumela, bo vajina spolnost čudovita, poza pa ne bo pomembna. Če ne bosta imela žara in spoštovanja in ljubezni, potem se gresta lahko hopa cupa, in poze ravno tako niso pomembne.
Spolnost je čudovita stvar, če se jo razume, ne če se jo obvlada.
primož
S stojo na glavi, potem pa skupaj lovita ravnotežje, tako da ti on pridrži noge. :)))
Alternativni način potem pa je:
Primož
Poudarek je na pravi. Malo heca. 🙂
Drugače se strinjam s Primožem, čeprav bi to najbrž moral prečitati tvoj fant oz. je najbolje, da mu ti točno poveš, kaj si želiš, kaj ti paše in kaj ne, ker nekateri fantje znajo biti precej neromantični in preskočijo vmestne korake…. Na tvojem mestu tudi ne bi hitel nikamor, če je fantu cilj zgolj “ena stvar”.
Vredu je, ni treba toliko razlagat, vse to že vem, saj nisem več tok mlada. zanima me, ker vem da sem nekje že brala pa se ne spomnim več kje in mi je tut logično, da nekatere poze niso najbolj udobne za prvič, ko nožnica še ni tako prilagodliva v primerjavi z nekaterimi s katerimi je priporočljivo začet in potem naknadno eksperimentirat z ostalimi. Torej, če ima kdo konkreten odgovor na vprašanje, prosim z njim na plano. 😉
Sedaj pa ne razumem. Nisi mlada praviš, ampak je pa prvič? vse to že veš, ne rabimo razlagat, ampak sprašuješ za konkreten predlog, za prvič, ko še nitako prilagodljiva.
Najprej informacija ali dejstvo. vsaka se prilagodi, samo če uživaš in si sproščena, če torej vse to veš, ptoem bi morala tudi to vedeti, da se vsaka prilagodi. RAzen, če praksa manjka. Ampak z vajo boš že.
Konkretna poza za prvič:
[img]http://www.cosmopolitan.com/cm/cosmopolitan/images/5m/g-spot-jiggy-sp_md.jpg[/img]
Za drugič:
[img]http://www.cosmopolitan.com/cm/cosmopolitan/images/Vf/v-for-vixen-sp-md.jpg[/img]
Veselo na prakso 🙂
primož
Napisala sem, da nisem tako mlada. Kar pomeni nisem več najstnica in sprašujem za prvič ja, kaj narobe?
In zakaj sem to spraševala sem tudi že pojasnila (pač ker sem enkrat nekje brala). Mi je tudi logično, ker tudi npr pri samozadovoljevanju, ko sem leže prsti veliko bolj gladko zdrsnejo not kot če nor čepim…razumeš sedaj kaj hočem povedat? In, ja seveda praksa manjka, če pa je pa prvič;) Oh ja, bo že… Itak pa še nič ne načrtujem, vsaj ne v kratkem, ampak sprašujem tako informativno, za vnaprej al kako bi rekla, tako da hvala za predloge;)
Ja super, mi je zelo všeč da se prej pozanimaš in se zavedaš kaj in kako. Drugače pa sebe najbolje poznamo in vemo kako to poteka. Misionarski položaj je tako ali tako vedno najbolj vsakdanji in priporočljiv, veliko pa je odvisno tudi od fanta ali ima kaj izkušenj ali je vse samo iz revij in filmov. Kajti prvič marsikdo misli, da jo imajo punce nekje drugje, kajti percepcija od izkušnje je vedno nekoliko drugačna, to je tako kot vožnja s kolesom, zdi se ti enostavna, ampak ko se sam vsedeš gor, je ravnotežje vedno drugje kot si mislil.
Zato za prvič mirno in počasi
[img]http://www.cosmopolitan.com/cm/cosmopolitan/images/lz/the-cosmo-cat-sp_md.jpg[/img]
primož
Pozdrav!
Na tem forumu večinoma piše o prvem seksh samo za ženske…mene pa zanima kdaj je moški telesno pripravljen? Imam 14 let in nekateri moji sošolci se šopirijo da so že…pomoje še niso ampak pa tako podrobno in prepričljivo opisujejo da jim gre že kar malo verjeti…
Lp
nekdoo
Prvič seksah ko si to želiš in se počutiš pripravljenega….
Osebno pa menim da je za to čas nekje pri 17+
lp
Čas in pripravljenost že, toda imaš take ki so pri 20 ali 25+ nedolžni, pa ne zato ker ne bi bili pripravljeni.
Še kar kasno…ampak naj bo 🙂
Ti si pa že prav nadležen s temi svojimi kolegi… nas ne briga, če bodo še pri 40-ih nedolžni!!!!!
Vsak je svoje sreče kovač. Primož, tiste prve poze, ki si jih dal, upam da je šlo samo za hec, ker za prvič gotovo niso primerne. Od zadaj je vstop v nožnico veliko globlji in bi jo bolelo. Misijonarc je res najboljši, dokler se punca ne navadi.
To je zato ker so ……. če resnično hočeš izgubit nedolžnost je miljone možnosti da jo izgubiš…. če si pripravljen in si želiš potem je vse kar resnično rabiš za izgubo nedolžnosti 40+ evrov in 30 min časa.
Pa ne mi zdaj da to ni res, izguba nedolžnosti ni enako ljubezen.
Poglej moja generacija z 80tih noben izmed mojih sošolcev ni zgubo nedolžnosti preden je bil star 17 let…. med 17-20tim pa 99% mislim da je samo še en nedolžen pri 25tih in še ta je luzer na kvadrat.
Zato je pač tako moje mnenje je pa dejstvo da pri 14tih si samo nek otrok ki nima pojma kaj je to sex…. in tudi če boš seksal boš izpado samo luzer tip pred 14 letniki in luzer pred vsemi ostalimi ki so starejši in mislijo
pa lp
Ne verjemi vsega kar govorijo. Sem imela v srednji šoli sošolca, ki se je izredno šopiril s tem, kako je že vse bejbe obdelal, s tem, kako zelo velikega ima, ipd. Seveda smo mu na koncu že verjeli, ker je bil res oh in sploh, pa še zelo samozavestno se je obnašal.
Nato pa me konec 4. letnika skoraj kap, ko mi ta tip enkrat med uro slovenščine pove, da še sploh nikoli ni sexal in ni imel nobene bejbe. Torej je imel 19 oz. 20 let (je bil 1 leto starejši od nas) in še sploh ni! Prej se pa vsa leta ustil in šopiril. Ponavadi je tako, da pes, ki laja, ne grize in tisti, ki se najbolj ustijo, jim ni za vrjeti.
Se strinjam ko mi katera to vrže pod nos ta rek ji povem da jaz pa res ne grizem ker ližem 😉 In potem vse tiho je bilo.
Hvala za odgovore! Mi je veliko lažje zdaj 🙂
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.