prvi seks
Joj, matjažko, probleme je treba reševat, ne pa jih zakopat in upat, da pride nekoč mimo nekdo, ki bo odprl naše bariere in nas odrešil muk.
Kot prvo, kar iz lufta predvidevaš, da si punca svojega tipa ne želi tudi fizično, intimno.
Kot drugo, težave se vlečejo že 2 leti in tle, tudi če bi bil vzrok zgolj psihološki, ga “ta prava oseba” ne bo mogla rešit. Ampak zgolj in samo strokovnjak.
Žal avtorica ni nič omenila, ali ima njen fant velik, širok penis, ali se mu je podobno dogajalo s prejšnjimi dekleti, kot tudi ni omenila, kako si predigro razlaga. Za nekatere je to oralni seks, za druge zgolj božanje, ljubkovanje. Ni povedala, ali se ob fantu vzburi, ali se samozadovoljuje, ali si je kdajkoli karkoli porinila v nožnico ali sta poskusila s prsti … tukaj nismo zdravniki (vsaj v tem kotičku ne), lahko pa ji ta vprašanja pomagajo, da bolj jasno opiše problem oz. si na ta vprašanja odgovori sama.
Nikakor pa tega ne bo mogla rešit brez obiska doktorja. imho
Živjo!
Moj prvič je bilo popolnoma brez krvi in tudi bolečna sploh ni bila huda. Poleg tega mi je verjetno pomagalo in me sprostilo to, da sem bila malček pijana. Samo ne se ga zdaj nagonit do konca da stat neboš mogla ampak mogoče glih kakšne 2 prej spij, če ti bo to pomagalo, da boš bolj sproščena. Seveda je bilo pri meni to naključno, da se je ravno tisti dan zgodilo, ampak bilo je čudovito, nobenih problemov, razen minutko majhne bolečine.
Sicer sploh nisem prepričana, da sem še imela deviško kožico, brala sem, da lahko tudi “poči” ob kakšnem udarcu ali kaj takega, ker me je res minimalno bolelo.
Kakorkoli že boš naredila, samo ne se silit v to, ker boš nekoč obžalovala. Ko se pogovarjamo o tem s prijateljicami, govorijo o bolečini in o krvi večinoma tiste, ki pred sexom niso bile prepričane, da so pripravljene.
Zivjo,
kajj pa tiste ki smo se pri 21 letih nedouzne?se vam zdo to cudmo ali ke vredno da cakamo na tapravega?mi ke ze kar nerodno ker se nisem prvic sploh pa da bi to zauala. nsledjemu fantu!kaj menite ma to?
živjo,
Z.P.-nepr. : Sem šla do mojega ginekologa in sem dobila odgovor, da to sploh ni res, da si vse skupaj domišljam…. sem se prepisala k drugemu ginekologu, zdaj bomo pa videli, če bo on znal kaj pomagati.
matjazko : Če si svojega fanta ne bi želela tudi intimno zdaj nebi bila več skupaj z njim…. Zagotovo.
Sploh pa sem poskusila tudi z drugimi fanti (pred tem ki ga imam sedaj) in tudi ni šlo, takrat sem mislila, da je vzrok zato, da nisem bila dovolj vzburjena. Zdaj pa vem zagotovo, da ni problem v tem ampak v nečem drugem-v moji glavi.
ZivelaPomlad : Res je da nisem nič omenila o fantovem penisu.. Takrat sem čisto pozabila na to… no moj fant ima normalno debelost in dolžino penisa (ni velik, ni mali).. V predigro vključima vse ljubkovanje, božanje… Redno mastrubiram, imam tudi vibrator (14cm, 2,5cm) kateri gre brez problema v nožnico, problem nastane, ko hoče v mene prodreti s penisom. Takrat začne bolet oz.skelet v nožnici in zelo se počutim neprijetno.. Čez kakšno minuto ali dve nisem več vzburjena in vse bi čimprej rada končala… Ob fantu se vzburim vedno, ko pride do tega ampak se konča ko s penisom poskuša prodreti v nožnico….
Poskušala sva že na vse možne načine, ki sem jih kjerkoli zasledila.. 2 meseca se je vsaki dan vsaj pol ure igral z mano (to mi je predlagala ena punca, ki je tudi šla skozi to) in ni nič pomagalo. sem popila tudi špansko muho, ki je zelo povečala mojo željo po spolnih odnosih pa tudi ni pomagalo… Lubrikant (lahko tudi ogromna količina) tudi ne pomaga….
Jaz več nevem kaj naj naredim, fant pa je zgleda tudi obupal, saj sva vedno manj v intimnih stikih in to me še bolj razžalosti, saj nikakor ne najdem rešitve.. In imam občutek, da če kmalu nebom našla rešitve se obeta tej zvezi konec… Lahko se imava rada pa vse, ampak če
hej.stara sem 21 let. s fantom sva skupaj že tri leta pa še nisva. o tem se nisva še niti pogovarjala. sem izredno sramežljiva. mojega straha sploh ne znam opisati. ker želim da bi bilo popolno se raj tega na dolgo in široko izogibam. vem, da popolno ne bo. ampak me je sram glede na mojo starost da sem še vedno devica. tega mu nisem niti mu nimam namena povedati. ko si začnem celotno situacijo predstavljati, mi postane smešno. kaj če mu ne bom všeč, kaj če bom kot hlod, kaj če bo razočaran nad izgledom, glede na to kako me poveličuje zdaj. sploh ne znam opisat kaj vse mi roji po glavi. ali mi zna kdo pomagati, ima kakšen nasvet, ker mi bo drugače razneslo glavo 😉 hvala
Po moje vidva ne hodita. Ne tko zares. Noben tip, sploh v zgodnjih letih, ne bi 3 leta čakal na seks. Si ti prepričana, da nista samo kolega?
A tud božata se ne? Kaj pa poljubi?
Pogovori se z njim. Po treh letih pa si ja s partnerjem že toliko zaupata, da mu lahko vse poveš. Nevem kakšna je to zveza če mu ne moreš povedat tistega kar te matra…
sva skupaj. se poljubljava vse je normalno, ko pa pride do teh trenutkov pa jaz zbežim…skoraj dobesedno.
težko se jaz o tem sploh s kom pogovarjam ne samo z njim. vem da bi se morala pogovoriti ampak takrat ne najdem besed, postane mi izredno nerodno in se raje umaknem. kot sem že povedala sem izreeedddnooo sramežljiva.
živijo 🙂
ker vas je že kar nekaj povedalo svojo zgodbo, vam zaupam še mojo…stara sem 20 let in sem še devica. Od lanskega poletja se nekaj dogaja med mano in nekim fantom, recimo mu Jan. kot pri veliko primerov, je bila tudi pri meni kriva…žurka.z Janom me veže tudi preteklost, saj na usake nekaj let končava skupaj, to se dogaja že od začetka srednje šole in me čisto nič ne moti ;).Moram priznati, da sem z njim doživela veliko lepih trenutkov, so pa bili tudi taki dogodki, zaradi katerih lahko zlahka rečem da mi je zlomil srce. 2krat. Ampak jaz ga imam kljub temu še vedno rada. Zdaj pa je nastal problem…Jan me že kar nekaj časa prosi naj spim z njim,in sem skoraj že odločena to narediti, vendar pa imam nekaj kompleksov…eden med njimi je moja sramežljivost glede mojega telesa. Z njim ni sicer čisto nič narobe, vendar pa me je sram se sleči. Drugi problem pa je Jan. Bojim se spati z njim,ker ga poznam in vem kaj se lahko zgodi.
On se rad zabava, všeč mu je, da je samski in noče resne zveze. Meni se pa zdi, da se bom ssprim seksom z njim le še bolj navezala nanj. Njemu to ne bo veliko pomenilo, ker ima rad take avanturice, zame pa bi bil to velik korak. Bojim se, da me bo, ko bo od mene dobil kar hoče, enostauno odjebau…in nevem če bi prenesla še en podoben udarec.
p.s. videvava se zelo malo, razen kadar se dogovoriva oz. sva na isti žurki, pogovarjava pa se tudi precej malo (facebook)
dilema…če ne bom kmalu zlezla z njim v posteljo, se bo naveličal čakati in ga bom izgubila…če pa mu bom dala ka r hoče, se bo lahko prav tako naveličal, ker se mu ne bom upirala in ne bom več zanimiva. Ena stvar pa je gotova…nočem ga izgubiti, ker mislim da bo tokrat za vedno.
NA POMOČ :))
Če “se prodaš” oz. “vnovčiš” svoje telo, ga boš ravno tako imela (za določen čas. Sicer te bo, če je s tabo zgolj zaradi spolnosti in ne zaradi tebe, zaradi tega, kar si, kar predstavljaš, kar bi mu naj pomenila – zgolj izkoristil, ker te ne spoštuje, gledano iz tvoje perspektive skozi razhajanje interesov, saj tebi še zdakeč ni samo za seks. Če ga poskušaš ob sebi obdržati z najmočnejšim “ženskim orožjem” – telesom, si potem delaš medvedjo uslugo, si škoduješ, ker pristajaš na njegovo igro “ekonomije” oz. tržne izmenjave (telo v zameno za čustva), kjer si opredmetena, ko prodajaš na nek način svoje telo. Počneš pa to zgolj iz obupa, zato je motiv, še toliko slabši, da se podajaš v spolnost s človekom, ki te dejansko nima rad. Takšnega človeka ravno moraš pustiti oz. izgubiti in se spopasti s tvojim glavnim problemom – s strahom pred zapuščanjem/izgubo, ne pa da si pod pritiskom, da moraš izpolnjevati njegove izrečene ali ne izrečene zahteve, pristajati na kompromise in se pogajati, kjer je njegov interes zgolj seksualne narave, ker potem dopuščaš,da drugi manipulirajo s tabo na čustveni ravni, kar pa je posledično spet slabo zate (za tvojo duševno zdravje). Torej nikar podleči njegovim pritiskom in si najdi fanta, ki te bo vreden in te spoštoval, spoštoval kot človeka in cenil tudi kot žensko. Ker ta te ne spoštuje niti na eni od teh ravni, saj si napisala, da se “rad zabava”, torej da je neresen.
Ja, in ker taki res obstajajo, jaz svetujem isto 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Če te hoče samo zaradi seksa in ne zaradi tebe same, potem bejži proč od njega.
Razen če si sama želiš samo spolnosti in ne resne zveze… Samo po pisanju sodeč, si želiš kaj več..
Zanima me samo katera leta so najbolj primerna za sex v nasih časih?
Hm… Jaz sem imela 1. Spolni odnos nekaj dni po mojem 14. rojstnem dnevu. Fant je imel 15 let.
Mislim, da sem ena imed zelo redkih punc, ki jim ni zal da so izgubile nedolznost tako mlade. Vendar jaz sem vedela kaj hocem. Malce pred tem fantom sem imela nekega druzga tipa, ki je ful skos govoril o tem, pa kdaj me bo lahko prijel w”tam spodaj” (ipd) in se mi je kar malo zamerilo, jaz se niti malo nisem bila pripravljena na to. Kmalu po tem sem ga pustila, ker sem (na sreco) ugotovila, da hoce sam mal lulcka namakat.
Cca 2 meseca po tem sem zacela z drugim tipom in… pO 3. Mesecih sva imela prvi spolni odnos. pRvi za oba 🙂 Ze tako sva se velikokrat meckala, bozala. In z njemu mi tto niti malo ni bilo neprijetno. nisem imela dvomv, cutila sem da mu nekaj pomenim. Nekega dne sva bila pri njemu, sva se meckala, bozala… Naenkrat sva se zagledala v oci drug drugega in se nasmehnila, ker sva oba na isto stvar mislila. Sicer ne recem, bilo je zelo nerodno, ampak prikupno.
Mene ni nic bolelo (ker sem si cca pol leta pred tem prvic vstavila tampon in je groooozno zabolelo), taprve sploh nisva vedela kaj nej drug z drugim. In ravno, ko je zacelo postajat fajn je njegova mami prisla domov in nama prinesla sladoled. V zivlenju se nisem tako hitro oblekla :), modrc sem kar pod postlo vrgla, hlacke v torbico… Mislim res smesno 😀 fant je sel po sladoled, in ko sva ga jedla sva bila cisto tiho… Cez par minutk sva se pa pogledala in zacela umirat od smeha 😀 Naslednjic sva se pa ze cisto ujela (kot se je pac z najinimi izkusnjami dalo :D).
Skupaj sva bila leto in pol, potem sva ugotovila da nisva za skupaj. Clovek se spreminja med puberteto. Se vedno sva zelo dobra prijatelja, zahajava v isto druzbo…
kar se tega tice mislim da sem ena izmed redkih ki je najdlae tipa ki mu ni samo do seksa z naivno mlado devico. Skoraj bi pa bila “zrtev” enega takega. pUnce, ce niste sigurne, raje pocakajte, bodite prepricane, previdne, ker je zelo mozno, da vam bo kasneje zal! (poznam dosti takih punc… Nazalost!)
Lp
hay star sem 14 in sem se devicnik a sma se z punco odlocila da to spremenima stara je 16 in je ze iskusena a se bojim da bi se smejala saj menim da nimam taksnega penisa kot 16 letni fantje .
Pozdravljeni !
Moj fant si želi sex čeprav imam jast 14 let in nevem kaj naj mu odgovorim. Pravi da saj bo uporabiv kondom a ta lahko poči in da bo vse počasi da to ni strašno kolikor jast mislim. Ima kdo kakšen predlog kaj naj naredim ? Ali pa če bi imela koliko je to sploh varno s kondomom, ima kdo kakšno rešitev ????
Željo po fantu odložiš za leta kasneje, ko bo prišel kak resen, ko bosta oba dovolj zrela, kot pa da imaš fanta zgolj zato, ker ima veliko vrstnic fante, mar ne, ker to je samo papagajsko oponašanje? Ker ta fant te ima očitno zgolj zato, da bi izsilil spolnost. In če je fant resen in z isreknimi nameni, se mu ne bi nikamor mudilo, bi lepo počakal, sedaj pa te samo forsira, da narediš nekaj, na kar nisi pripravljena, zato te je tudi strah. Če ne doseže svojega, bo verjetno ubral drugo strategijo, npr. da ti bo začel govoriti, da ga nimaš rada, če ne seksaš z njim, da to počnejo vsi zaljubljenci in podobno.
imam eno zelo pomembno vprašanja ! prosim za rešitev!
stara bom 14 let in nisem še mela spolnih odnosov, klub temu se samozadovojljejem – redko
No vglavnem ko sem si pred enim letpm dala prst v nožnico, sme začutila, da imam od znotraj nekakšne bule, imam zelo natesno vse!!! KAJ ČE IMAM KAKŠNO BOLEZEN? K ginekologinji si pa neupam iti ! ima kdo kakšno rešitev?
PROSIM POMAGAJTE! sem izgubljena -.-“
Lp
@pač to….. : Kar opisuješ, je točno to, kar mora biti pri ženskah, tako da kar brez skrbi 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.