prvi seks
Čenisi prepričana, potem to ne naredi, časa imaš še dovolj, še posebej, pa lahko vidiš odnos fanta, v tem obdobju, pa četuditraja še eno leto ali več, ljudje znajo nekaj časa dobro igrati, potem pa kmalu vidiš, kakšni so njihovi pravi nameni, še posebej, če morajo kajpočakati.
Primož
Živjo!
nevem če tole spada čist sm, ampak najbrš že mal…
stara sem 17let in še nikoli nisem imela resnega fanta. sej ne da ni kandidatov ampak jst se sploh ne morm zaljubit. spoznala sem nekoga ki je prijeten, prijazen, ljubezniv, lep, zljubljen vame in mu nasploh prav nič ne manjka…samo iskric z moje strani ni. ubistvu nism bla zalublena že uf….dolgo 🙂 od 5.razreda OŠ. nevem kaj se dogaja z mano…sm razmišljala da mogoče podzavestno tega nočem, ker sem zelo zasedena s športom in je moj dan sestavljen iz šole in treninga, in ubistvu nimam časa za kej druzga…čeprou si res želim spoznat kkšneg fajn fanta.
sej poleti na kkšnih tekmah ko hodimo po svetu najdem kkšnega, ampak to je bolj tako “one night stand” samo brez sexa… sem še vedno devica, in rada bi da je prvič s kom ki mi res nekaj pomeni…nočem pa čakati več tako dolgo. mogoče sem pa samo zbirčna? nevem zgubljena sem. ima kdo izkušnje s podobnimi občutki?
Vedi da iskrice v vsakem primeru po nekem času minejo/izginejo. Bistvo je, da ti je fant videzno in karakterno všeč. 😉
preberi kar nekaj odgovor na to temo, metuljči in kaj je tisto, kar čutiš in zakaj ne, vse lahko poiskusiš in se česa naučiš.
Primož
Živjo sem 14 letna dekle, ki je resno v zvezi z 16 letnim fantom. Fant je pripravljen počakati na mojo odločitev in me res spoštuje.
Pri katerih letih naj se odločim za spolni odnos?
Kdaj sploh lahko pristopim k ginekologu po tabletke?
s fantom sma mela mal predigre in pol mi ga je dau not. ampak ne celega temveč samo glavico. zdaj pa nevem: a sem vseeno izgubila nedoužnost ? kr me ni bolelo nič, tut kri ni tekla. saj sm bla ful vzburjena. zdaj me ful skrbi kr sm stara komaj 14 in morm vedet. sm še devica al ne ?
hvala
Ne nisi več. če pa je pretrgal hime, je pa druga zgodba, drugače pa nisi več nedolžna
primož
Ti dve barabi sta te posilili, saj si zoper svojo voljo naredila nekaj, ker te je bilo strah.
Namesto, da se sprašuješ, če si tehnično gledano še devica, bi morala skupaj s svojim fantom, ki je očitno še bolj neodgovoren kot ti, prvo razmišljati o zaščiti, preden sploh imaš spolne odnose. In da se spuščaš v spolnostj tako rano, če nisi mentalno dozorela, ker pri 14-tih si še otork, je še en tak “spodrsljaj”, ki te lahko drago stane z zanositvijo, pravzaprav tudi posledica neustrezne vzgoje, predvsem s strani tvoje matere, saj noben fant ni zrel pri teh letih, ampak bi samo “preizkušali”…
stara sem 15 in nimam fanta.. niti zaljubljena nisem. ampak nekako čutim da sem pripravljena in tega si zares želim. enostavno moja želja po seksu je tako velika da se včasih kar težko zadržim. imela sem že kar nekaj “avanturic za eno noč” ampak do konca še nisem šla. vedno bolj me mika, in zadržuje me samo še misel da mi bo nekoč žal ker nisem počakala na pravega. imate predlog kaj naj nardim?
Za razdevičenje je pravi tisti, ki te spolno privlači (tudi če vanj nisi zaljubljena) in tudi tisti, v katerega si (oz. boš) zaljubljena. Seksaj, ker ni garancije za pravega, saj fantje pridejo in gredo, zakaj ša ne bi imela nič od njih, saj se pa ne boš s prvim poročila. Zaščita pa je kondom.
:D, vztrajnost je lepa čednost! Predati se nekomu, samo zato, da se ta ‘prvič’ enkrat zgodi in da bo za tabo, ni tisto pravo…
Prvi seks…hmmm..naj pomislim.. hja moj prvi seks sem doživela točno na moj 14. rojstni dan. Bila sem resnično zaljubljena v fanta, takrat sva bil skupaj 2 meseca in ni bilo dvoma da se tisti večer nebova predala drug drugemu. Res je, strah me je bilo ZELO (toliko vprašanj ti gre po glavi; ali bo bolelo, ali bo kri, ali bom spuščala čudne zvoke, ali to ali ono…). Tresla sem se od živčnosti.
Tudi odvisno je od položaja amapak ponavadi je položaj misijonarski (t.j. ženska na vrhu oz. obratno). Pri meni sem hotela da je on na vrhu in tudi tko je bilo. Razširila sem noge in ko je začel prodirati vame sem se začela krčiti. Sploh se nisem mogla sprostiti da bi normalno dal noter. Kar stiskala sem se tam spodaj in zmikala. Vendar počasi počasi je šlo in bilo je malček neprijetno, kot bi te edn uščipnil in ne spustil le da je ta bolečina malček močnejša 😉 😉
Krvi pri meni ni bilo nič. Ko sem potem hodila, in še naslednji dan, sem hodila zelo čudno..mislim občutek sem imela kot da je še zmjram nekaj tam spodaj. A je kar hitro minilo, se privadiš.
Tako da..kratko in jedrnato: prvi sex res da je malo boleč, vendar s pravo osebo in če verjameš da nebo nič hudega je to le ena najlepših stvari ki se ti jih lahko zgodi :)))
Živjo!
Mene pa zanima a morš dat pr seksu kožico pr penisu ´dol´ da si daš potem kondom gor? Pa tut kako zgleda predigra?
dober dan…jaz bi mel eno vprasanje moja punca je se nedolžna in bi rada zgubila nedolznost…skupaj sma 7 mesecev in sma imela ze veliko krat zlo dosti pred igre in se na koncu ni izslo da bi imela spolni odnos…zaj se pa je odločila pa je rekla da rees hoce to naredit in me zanima ce ve gdo kako dolgo moram met pred igre za devico????kr je to moja edina punca ki sem z njo tak dolgo in se nisma seksala…in to je samo zaradi ljubezni….do zaj sem mel vse punce ki niso bile device zato nevem kako dolga mora biti pred igra…
Lp….tadej
Prvi sex? .. hm, prvič sem pri 15. V fanta nisem bila glih zaljubljena, ampak sem ga imela rada.
Drugače se je zgodilo tak spontano. Sexala sma stoje in je bilo super, ni blo neke pretirane predigre ampak fant je obvladal. Bolelo me ni čisto nič (vrjetno zato, ker sem bila sproščena) in tudi kri mi ni tekla. Res glavno je da odmisliš ta strah in se sprostiš.
nisn še. a mi lahk povete če res tko fulful bboli.ko me je pruga sex ful strah! pliss naj mi en pove če boli boli??? in če se med sexom poljubljaš??
jstpač, kaj želiš, a da ti še enkrat napišemo vse, kar že zgoraj piše? Si pa komot.
Zdravo…..
Sem prebrala komentarje (sicer ne vseh, ker sem omejena s časom)…
in zdaj mene zanima, če je slučajno kdo tukaj ki ima izkušnje z punco ki ima vaginizem ?
Sem v resni zvezi že 2 leti in še nisem imela spolnega odnosa, kajti moja ‘bolezen’ tega ne dopušča. Krč nožnice je prevelik in nikakor ne more moj fant prodreti z penisom v mojo nožnico… Poskušala sva že na vse možne načine.. (ZELO dolga predigra, vse možne položaje… nič.. nobenega učinka) Kupila sem si tudi iz tujine dilatator, ki pa prav tako ni nič pomagal, kvečjemu mi je povzročal bolečine in še od nekod sem staknila vnetje……
Sem totalno obupana, ker si mojega fanta neznansko želim ampak ne morem… Vzrok za to? Pojma nimam….. Nikoli nisem bila zlorabljena, ne bojim se bolečine in krvi (čeprav se zadnje čase že prav bojim, da bo še bolj bolelo kot je doslej), vendar nikjer ne najdem odgovora na vprašanje: Kako se znebiti vaginizma…..
Upam, da kdo od vas pozna rešitev kako se naj te zlobne ‘bolezni’ rešim… Jaz več nevem kaj naj storim….
Najlepša hvala za odgovore 🙂
Si šla do svoje osebne zdravnice in do ginekologinje? Kaj so ti tam povedali?
Če ni vzrok organski, potem je to psihološko. V kolikor pa gre za “psihološki krč”, pomeni, da si s tem človekom (nezavedno) ne želiš spolnih odnosov, česar se še sama ne zavedaš, ampak to ti sporoča tvoje telo, ki ni sposobno spletk/zanikanj tako kot naši umi, ko si lahko lažemo samemu sebi in se v nekaj rpepričujemo. Sicer je ta moški lahko “fajn”, dober prijatelj, poslušalec, zaupnik, ampak ni pa zate kot ljubimec oz. intimni partner!
Zato se ne sili v spolne odnose in ne živi z njim, saj sicer ga lahko imaš rada, ampak le kot prijatelja. Pravi bo tisti moški, ob katerem boš sproščena in tudi telesno odzivna ter “odprta”.
Forum je zaprt za komentiranje.