Najdi forum

Prvi poljub

imam eno vprašanje oziroma bolj nasvet bi rabil.
Torej star sem že 17,5 in še nisem imel punce, nisem se še niti poljubljal(čeprav sem že bil nekajkrat blizu temu). Sedaj si to ful rad želim spremenit. Imam občutek, da bi se to skoz poletje lahko spremenilo, saj sem se malce spremenil po zunanjosti(delam na tem da sem bolj modern) in imam občutek da me nekatere punce tudi gledajo. Skoz poletje bo velik veselic in zabav, katerih se bom udeležil in imam občutek, da bi lahko imel priložnost za poljubljanje. Pred tem pa me malce skrbi, kako bi to šlo. Saj se še nisem niti enkrat in si nočem neke sramote naredit če nebi znal najbolje. Tako, da bi prosil da mi kdo pove, kako bi sploh potekalo poljubljanje? Vem da je malce čudno ampak nočem se osramotit pred punco z katero bi to počel.
hvala, lp

heh nisi edini tut js sm 17 pa bom cez 2 mesca 18 in se nism meu punce ampak mam nekega kolega ki mi je povedal kako je on dal svoj prvi poljub in je rekel da se je z njo dobil na neki veselici potem mu je povedala za njen fb pa tel. št in sta se pisala in klicala in počasi tudi srčke pisala;) potem ji je rekel dab se dubila v parku in ko sta see dubila sta se pa za roko drzala pa ona je bila na zacetku mal sramezljiva kar je to čist normalno potem se je počasi odpirla in jo je na nek grad odpeljal in tam jo je kar na usta:). tko da ta pravo vprasanje je kdai punca hoče da jo poljubiš:1 večkrat te bo pogledala v usta 2. bolj blizu bi bla tebe in 3. pogledala bo v tvoja lica in se ti preblizala. evo da sm ti kei pomagal 😉 good luck

Tvoje pisanje bolj pritiče 13-letniku, pa bom vseeno kaj napisal. Tukaj je vprašanje ali si želiš poljuba samo zato, da boš lahko rekel da si to že dal skozi, ali pa si želiš da bi tvoj prvi poljub bil nekaj posebnega, ki bi ga namenil prav posebni punci. Kako zadeva poteka, ni recepta. Bo pa polomija, če se boš prvič poljubil kar z eno zato, da boš lahko potem pisal/govoril, kako si to že dal skozi. Meni se zdi, da gre ravno za to.

Ja jst isto mislm da ni prav da gres zdj kr eno poljubljat zato d se bos pol lahk hvalu. Prvi poljub se zgodi samo enkrt in vecina ljudi si ga za vedno zapomni. Tko kot prvi sex. Drgac pa hmmm:
1-NE SILI v punco
2-pocasi pa z obcutkom
3-imej mickn vlazne ustnice
4-ne it takoj z jezikom
5-kak cigumi za svez dah (al pa vsaj da ne jes cebule al pa kadis)
6-imej zaprte oci

Star si ravno prav zato se merkaj na kakšni veselici kako boš prišel do plesavke .
Vendar če boš plesalki vseč te bo prosila za lepi kratek poljubček na lice .
Če bo punca našminkana se lako dotakneš usnic .
Nič te nebo bolelo samo nezen moraš biti .

Nevem kje ste prišl do tega, da se jas hočm poljubit samo zato, da bi lahko povedal kako sem to dal skoz. To sploh ni tako, nekaj ste narobe razumel. Jaz želim punco poleg sebe. To sem si ful zaželel, nekako imam potrebo po vsem tem. Saj kadar vidim druge pare kako uzivajo, si tudi jaz to zaželim. Upam, da sem dovolj jasen. Torej moj namen sploh ni to, da bi samo rešil z prvim poljubim in to je to, ampak čist nekaj drugega.

Prvi poljub ljubezni lahko dobiš takrat ko spoznaš lustno dekle ki ti je vseč .
Vendar ni ti treba biti sram samo dotaknice se njenih lepi usnic .
Potem bo tudi punca bolj srečna da si dobil pravi pogum zanjo .

Zdi se da si punco in kar pride zraven želiš, ker so tvoji vrstniki in vrstnice poparčkani in počnejo stvari, ki jih pari počnejo, ti pa do tega še nisi prišel in se zato počutiš manjvrednega, rad bi pa bil jim enak.
Pa tudi razmisli o tem, kar sem ti napisal 3. maja.

distofan
Ne, mislim da sva se nekje zapletla. Jaz ne želim punce pa poljubljanja zato ker vidim svoje vrstnike kako so poparčkani pa to. Mislim, da je enostavno zdaj moj čas, saj me trenutno ful zanimajo punce in bi res rad da bi imel z kero nekj. Pa res ne zato, da bi lahko povedal da imam punco, pa ne zato ker se počutim manjvrednega, ampak enostavno želim to. Nevem drugače razložit. Nekaj časa nazaj me to sploh ni tako zanimalo, sem imel dost stvari ki so me bolj zanimal. Sedaj pa me ful zanimajo punce(pa ne zaradi spolnih odnosov, da ne bo pomote) in bi res rad vsaj bluziu z kero ker to enostavno želim.

Potem se ne obremenjuj s tem kako bo šlo, ker se vsi znamo poljubljat, verjemi. Samo sprosti se in go with the flow.
PS: zakaj meniš, da je zdaj tvoj čas?

Okej js sm stara 14.. Pa flirti ful klikni kako punco. Itak se bos znau zvalit pa use. Sam flirti pa bodi samozavestn ane…good luck

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close