Najdi forum

prva obletnica poroke

hay folk

dajte mi malo pomagat! Čez 14 dni imam prvo obletnico poroke! Pa ful ne vem, kako oziroma če se to spoh praznuje. kaj je v navadi? Da greš na večerjo, da si kupiš darilo, rožo, zlatnino….? Tud sanja se mi ne, saj moje kolegice še niso poročene……….. Kako ste vi praznovali prvo in vsako naslednjo obletnico? Rada bi nekaj, kar bi potem vsako leto ponovila. Na primer da bi šla vsako leto v tisto cerkev, kjer sva se poročila in prižgala svečo (se sliši krščansko, pa kaj naj ko pa ne vem) ali pa vsako leto šla na večerjo, ali na tisti kraj, kjer sva se spoznala…….nekaj bi, pa ne vem, kva! Prosim za nasvet! HVALA!

saša

Živjo Saša!
Pri meni je letos minilo dve leti odkar sem poročena. Naj povem, da mi je mož za obe obletnici prinesel rože, letos pa sva šla tudi ven na večerjo vendar s krajšo zamudo, saj veš kako je, če ti otroček daje svoje ukaze…..
Lepo praznujta in imejta se kul….
LP, Lina

Pozdravljena

Tudi midva sva za prvo obletnico skupaj večerjala v kitajski restavraciji. Drug drugemu sva kupila darila – bolj pozornosti – nekaj kar imava rada.

Za prvo obletnico poroke sva si privoščila medeni vikend. Šla sva na Plitvička jezera in v Opatijo.Bilo je krasno. Čisto sama sva se sprehajala ob reki, večerjala v prijetni restavraciji z glasbo in se ustavljala na prelepih krajih na brezpotjih do morja.
Vse naslednje obletnice sva šla na kosilo ali večerjo.Na ta dan nama je vedno lepo in vsako leto bolj sva vesela, da sva se našla.

obvezno sacher torta, pa dobro vino zraven. pa prinesti mora kaksno rozo, jaz pa njemu kaksno malenkost

New Report

Close