Najdi forum

Kaja, Pia in Ziva so povedale natancno to, kar sama cutim ob tej temi “Prstan”.

utrgana rozca s travnika, trobentice… to je zame najvecje veselje !

—-;–

Popolnoma se strinjam s tabo v zadnjem odstavku, saj sem tudi sam tako mislim.
Popravil bi svoj prvi odgovor, očitno si ti imel svojo bivšo ženo zelo rad, za ljubezen pa pač pravijo, da je slepa.
Pri meni je bilo obratno, saj sem jaz odšel, samo da moja bivša ni verjela oziroma je mislila, da ne upam oditi, češ otrok, materialne dobrine,…
Sem ji pa v pustil celo stanovanje z vso novo opremo brez tolarja odškodnine, čeprav je bilo praktično vse kupljeno z mojim denarjem ( saj poznaš ono : Sedem let skomin, za njo pa je to popravljeno v : Sedem let brez stroškov )

Jaz mislim, da si ga kupi sama, če si ga tako želiš in ga on zaradi bogvekakih razlogov noče kupiti.
Mislim tudi, da samo to, da ti fizično noče kupiti prstana (saj denar bi ti dal, kot praviš, torej ga bega izbira ali kaj…) nima zveze z njegovo ljubeznijo.

Živijo,

moram priznati, da ne razumem povsem tvoje užaljenosti. Ali si kdaj pomislila, kaj tvojemu možu pomeni izkazovanje ljubezni oz. kako si pa on želi, da bi ti izkazoval ljubezen oz. bi mu ti izkazovala ljubezen? Mogoče si pa misli: “Pa kaj je tej moji ženi, ali misli, da ji lahko le na tak način izkazujem ljubezen? Saj to je absurdno!!”
Sama nimam nikakršnih pričakovanj do partnerja glede nakita. Pa ne zato, ker mi zlato in nakit ni všeč, celo nasprotno. Če že imam nakit, potem je ta zlat. Imam ga kar nekaj primerkov. Vendar vem, da to njemu ne pomeni nič, ampak prav nič na tem svetu. In to sprejemam. Nimam nikakršnih težav s tem. Deležna pa sem ogromno drugačnih, prijetnih, predvsem pa izvirnih načinov izkazovanja ljubezni. In v tem uživam, sem srečna. Tudi sama sem pogosto v družbi ženk, ki se hvalisajo o svojem plenu. Pa se mi na nek način prav smilijo, ker si mislim: ali je to edino merilo za ljubezen???
Glede na to temo še nikoli nisem dvomila v njegovo ljubezen.

Meni pa je dragi pridno izpolnjeval zelje po prstanih s poldragimi kamni (tisti prstani za nekaj tisocakov). Kadarkoli so se mi le zasvetile oci, je takoj ponudil nakup. Tako da jih imam kaksnih pet ze zagotovo, ker pa se nosijo posamic, mislim, da ne potrebujem nobenega vec. To sem tudi namignila, kljub temu, da se vedno obcudujem prstane v izlozbah. No in kaj dobim za rojstni dan? Prstan. Ki mi sploh ni ugajal, razen tega je se premajhen. Kaj mislite? Me ne ljubi vec, ker me ni poslusal? Me ne ljubi, ker ne pozna vec moje mere za prst? Me ne ljubi, ker ni dovolil, da bi ga izbrala skupaj? Me ne ljubi, ker bi sicer vedel, da mi ta tip prstanov sploh ni vsec? No, jaz mislim, da me ljubi, ampak prstanov imam pa res ze dovolj… in upala sem na kaj drugega…

Draga Muca, tudi moj razmišlja nekako podobno kot tvoj. Zame prstan ni samo kos zlata, ampak nekaj mnogo več. Ob vsakem rojstnem dnevu in za božič potiho upam, da mi bo podaril prstan, pa se zaenkrat še ni “zrajtal”. Kaj češ? Moški kot moški (razen redkih izjem).

Moj fant ve, da mi prstan čisto nič ne pomeni, verižica, obeski…. prav tako ne. Če bom kdaj dobila prstan, bo verjetno za poroko (če ne bova ostala kar koruznika), pa še takrat ne vem, če bi ga sploh nosila. Največkrat mi podarja kaktuse; če bi mi kupil vrtnico namesto kaktuska, bi bila razočarana in hvala bogu to ve.

Kaj pa je narobe z vrtnico.Tudi ona ima trnje??????

Vrtnica je najlepša, ko raste na vrtu. Ujeta v vazi pa oči razveseljuje le nekaj dni, potem pa žalostno umre.. 🙂 Ne, resno, če bi imela vrtnico, bi imela tako kot Mali princ, drugače je pa za moj okus prehitro minljiva in se mi je zdi neznansko škoda..

Razumem:)))))))))

Popolnoma mi je vseeno za zlatnino in se mi zdi,da je to drago darilo za ljudi,ki imajo denar ne pa domišljje.Ljubezen in zlato- čudna povezava.Če je fant brez denarja in ne more kupiti prstana.je nima dovolj rad?
Če si želiš prstan,si ga kupi sama.Tudi ,če bi prepričala moža,da ti ga kupi,bi ti ostal občutek,da si ga nažicala, ne pa da je to darilo iz ljubezni.Mož ti bo pa že na drugačen način pokazal,da te ima rad.

Prebrala sem vaša mnenja na mojo temo in prišla sem do zaključka, da je res najbolje, če neham razmišlati o tem prstanu in hkrati dvomiti v moževo ljubezen.Kot vidim bi bil nakup zlatega prstana, ki bi bil na nek način izsiljen, v tem trenutku prava polomija in ga mogoče sploh ne bi rada nosila. Strinjam se, da malenkosti v obliki majhnih pozornosti pomenijo mnogo več. Želim si, da bi teh bilo v prihodnje čim več. Vsem sodelujočim lep pozdrav !

New Report

Close