Najdi forum

Prsni koš, bolečine, zategovanje.

Pozdravljeni,
že 3mesece imam bolečine v prsnem košu na prsnici, ki se včasih širi pod desno ključnico, včasih pod lopatice. Prsna kost je na dotik boleča. Večkrat me boli tudi vrat in trtica z ledvenim delom hrbtenice. Trtico včasih čutim pri ležanju, zdi se mi kot da je bolj povdarjena kot prej. Tak občutek imam tudi za prsnico. Imam tudi hladne in okorne roke in noge. Najbolj moteče pa je to, da imam občutek kot da imam stisnjen cel prsni koš v tesen oklep in skoraj ves dan je vdih zelo težak in boleč. To se pojavi pri globokem vdihu z zgornjim delom prsnega koša, pri trebušnem dihanju tega ni. Naj povem tudi, da ko ležim tega zategovanja ni in tudi dihanje ni omejeno, kot da bi se sprostil pritisk. Ker zdravnik vse skupaj predpisuje psihičnemu izvoru se obračam na vas. Zanima me ali moje težave lahko izvirajo iz hrbtenice? Opravila bi samoplačniški Rtg in bi se potem obrnila na vas. Hvala in lep dan!

Pozdravljeni,

seveda ni nujno, da imajo vaše težave psihični izvor, prej gre za spremembe v gibalnem sistemu. Priporočam, da opravite RTG prsnega dela hrbtenice, s slikami pa se naročite na pregled v eno izmed naših ordinacij. Obstaja namreč vrsta bolezni, ki povzročajo omenjene simptome – širjenje bolečinskih občutkov v prsnico.

http://www.mo-gy.si/ordinacije-5/

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close