Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Prsne proteze Mentor, McGann in Nagor

Prsne proteze Mentor, McGann in Nagor

Pozdravljeni!

Nekje sem zasledila, da so prsne proteze McGann v najvisjem kakovostnem razredu. Ali mi lahko poveste, kaksno je vase mnenje glede teh prsnih protez.

Katere so najboljse, katere imajo morebitno dokazano daljso zivljenjsko dobo in kje v SLO se lahko kupijo te proteze? Kdo je njihov ekskluzivni zastopnik?

Seznanjena sem le, da podjetje Labormed v LJ trzi prsne proteze Mentor.

Hvala se enkrat!

Suzana

Pozdravljeni

McGann in Mentor sta vodilan proizvajalca vsadkov v svetovnem merilu in tudi zasedata večino trga(kolikor vem). Vsadki McGann so praviloma nekaj dražji od Mentorjevih vendar se ravno zaradi konkurence te cene pogosto zbližajo :). Kolikor vem imata oba proizvajalca primerljivo tehnologijo in kvaliteto. Cena je seveda odvisna tudi od vrste vsadkov itd.

Zraven vsake proteze dobite dokumentacijo, certifikat, številko produkta in garancijo. Vse to je tudi del dokumentacije po posegu.
Jaz vam ob pregeldu lahko svetujem pri izboru izbira vsadka in proizvajlca pa bo vaša. Ravno tako nakup vsadka.
Kot klinika se na posameznega proizvajalca ne vežemo, skrbimo pa za najkvalitetnejšo možno ponzdbo.

Podatke o protezah vseh navedenih proizvajalcev dobite pri nas v ambulanti oziroma ob pogovoru.

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close