Najdi forum

dober dan! zanima me ce obstaja kaksna masaza za povecanje prsi? bi se lahko s masazo pokazali res vidni in ocitni rezultati? stara sem 16let, mi sploh priporocate kakarsnokoli masazo?
koliko casa pa naj bi trajalo za vsaj majhen uspeh pri povecanju?

hvala za vas cas in odgovore:)

LP

Pozdravljeni,

telo ima še nekaj časa, da se popolnoma razvije in potrebno je še malo potrpežljivosti, da zrastejo tudi prsi.

Zdrav način življenja, mogoče fitnes, prilagojen mladostnicam, suho krtačenje (kroženje, v smeri navzven), lahko si prsi tudi masirate z olji za masažo, so vsekakor povsem preprosti ukrepi, s katerimi si lahko pomagate sami na zdrav način.
Če si občasno privoščite kakšno masažo telesa z olji pa vsekakor ne bo slabo, saj zelo pripomore k dobremu in sproščenemu počutju.

Res je, da smo ženske zelo različne, seveda tudi po velikosti prsi in lepe so tiste ženske, ki so vzbljubile svoje telo takšno kot je. Poskušajte se veseliti s tem kar imate, saj vam telo daje možnost, da živite svoje življenje kar se da kakovostno, ne glede na velikost prsi!

Lep pozdrav,

Mojca Kurent

Predlagam, da kontaktiras Saso Lendero 🙂

In lepotni kirurgi bodo ostali brez dela, ko bo Saša obelodanila čudežni recept za povečanje prsi z masažo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close