prsi v intimnosti:-)
Popolnoma različno od občutljivosti dojk in bradavičk. Nekaterim blazno paše igranje z bradavičkami, druge pač to moti ali pa jih pusti hladne (vsekakor vedno nežno in z občutkom), čeprav rahlo ventilčanje s palcem in kazalcem naj bi bilo v večini primerov stimulirajoče.
Važno je, da ženska pove, kaj ji paše in kaj ne, ker si – hvala bogu – niste vse enake 🙂
Lizanje bradavick? Ojoj kaj mi to dela. Brez tega ne gre. Lizanje, igranje z njimi s prstkom…Ce pa jih drazi se med lizanjem muce pol pa sem adijo.
Majke wam dedci! Ke wam je filing??!! Joškico morš božat tko da komi čut, nežno pa z občutkom, garantirano bo hotla še..
Če se pa zadere zagrab porkamadona, jo pa zagab tko k se zagre..
Joj, mene pa še kar bolijo in se mi zdi , da se tudi kar povečujejo 🙁 Ker sem že prej imela 85 C , je zdaj že prav ,,kritično ,, Meni ni to nič všeč!
BTW: zadnjič sem videla, da si na postu spraševala za avtomobile jeer varianta . Midva zdaj kupujeva večji avto in sva se odločila za Santa Fee. Lahko ti povem, da je odličen . Tudi Nova Honda CRV ni slaba
Esy, nimaš razloga za zakompleksanost! Si kjut, pa tudi s tvojimi joški ni nič narobe kolikor sem te jaz videla!
Močnih in čvrstih prijemov na svojih joških ne maram, ker je to prej boleče kot prijetno. Če jih pa nežno liže, boža, itd. pol pa je fajn, čeprav joški pri meni glih niso tako zelo erogena cona.
Torej santa fee…ok…tnx…
Hja sicer je odvisno kok si dalč, ampak…se povečujejo do konca…po porodu, pa še bolj, ko dobiš naval mleka:-)))
Saj pol pa prešaltajo na normalno velikost…tko da nič skrbi…
No pr men so prešaltale na manj kot normalno:-))
Pol pač malo vaje za okrepitev pa dobri moderci…pa so spet čvrste:-)))
Tko da nič sekirat…bo boljš:-)
Čav
No, evo. 🙂
Zaj boš ziher bolj nežn do joškic, ne, Spider?
Hm…kaj naj ti rečem? Fantastično!!! Zdaj pa spet v dolgočasnem Mb-u, pa spet se lahko spravim za knjige, ker me še čaka nekaj izpitov…bad. No, bo že.
Kje si pa bla?
In kaj študiraš? Mislim, da se to še nisva menla.
Bla na Pagu, pa malo v Splitu, čeprav je bil prvi plan samo Dlamacija, pa se je pol spremenilo. Sej je blo ful fajn, čeprav ni blo ono idealno, ker obožujem Dalmacijo.
Študiram pa ginekologijo in porodništvo, če se strokovno izrazim, po domače je to babica, da ne boš mislo, da za ginekologinjo. Skratka, bebice bom spravljala na svet.
Uuuu, glej da boš prijazna :))). V Ljubljani to?
Na srednjo si tud na zdravstveno hodla? Pol sva bla soseda, jaz sem bil na drugi.
To se mi pa zdi,da vem,da si bil na drugi. Men’se zdi,no. Ja, pol sma bla soseda.
V Lj študiram, ja.
Aha, pol si ti tista Ajša, ki je že nekaj časa na forumu; ker se spomnim, da si pravla, da si medicinska sestra po izobrazbi.
Sem mislo, da si ena nova :)))
Ja, sem že nekaj časa, ja. Sicer sem opazla že parkrat,da je kdo pisal pod mojim nickom, samo se nisem šla kregat. Razn,če bi kdo zagovarjal kako mnenje, s katerim se jaz ziher ne bi strinjala.
Tak,dragi Spider, odhajam, pridn mi bodi, mogoče se vidimo kaj (jutri v Niagari? Jaz grem ziher,sej veš,prišla z morja) 🙂
Sej tud če me boš vidla ne boš vedela, da sem jaz :)))
Jutri v Niagari….ziher ne. Ta vikend ne grem nikamor…
Sej vem,zabavala sem se. Sicer pa,Mb je mali,mogoče pa se celo poznama. 🙂
Uživaj! papa
Forum je zaprt za komentiranje.