Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost prsi v intimnosti:-)

prsi v intimnosti:-)

Veliko je bilo govora o majhnih, pa velikih, pa umetnih ali naravnih, itd.

Pa me ne zanima tole, temveč nekaj drugega:-)
Sama imam rada oz. mi je všeč, če je fant z mojimi nežen, da jih boža, se igra z njimi z jezikom ali mogoče kocko leda, itd.
Ne maram, da bi jih hotu grizt (četudi nežno), ali da bi bradavičke med prstoma vrtel, ali jih preveč stisnil, to mi ni všeč, ker deluje zame bolj neprijetno kot kako drugače stimulativno.

Fant mi pravi da imajo vse ženske rade bolj močnih in čvrstih prijemov??? No meni to ne paše, in vem da nisem zato čudna, me pa zanima kaj mislite vi?

Pa še tole me torej zanima;

Kako je vam puncam všeč, imate tudi zelo občutljive, vas lahko fant zelo vzburi ko se vas recimo dotika z jezikom, ustnicami?
Vam mogoče ni všeč nežen dotik?

Pa fantje, kakšne reakcije ste pri ženskah doživeli, ob različnih tehnikah?

Ok, hvala za odgovore in mnenja.

Sicer jst bradavičke oz. prsi ne štejem kot najbolj hudo erogeno cono, ker to pri meni niso…mi pa včasih paše da me nežno lupčka oz. liže in boža…Nikakor pa ne maram kakega grobega gnetenja, grizenja, stiskanja…to niti mal ni rajcig, ampak prej boleče in neprijetno. Tko da nisi čudna 🙂

🙂

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

se strinjam!

Pri meni pa je obratno; moj fant je prenežen! Včasih si želim, da bi mi jih zgrabu s silo in jih gnetu in stiskal bolj močno, ker nežnih in počasnih gibov z jezikom pa rokami sem že malo sita!

hehe, enkrat mu zaroli film Varljivo Ljeto 68

sej se spomnite tistega stavka… mesi sine mesi, neće ti škodit.

joške moraš stisnit vsaj s pol moči,da ženska ve da ima opravit s ta pravim decom in ne z eno mevžo

_____________________________________ življenje ni orehova potica

ja pol si se pa zbudu

:-))))tvoj “dedji” stisk raje prakticiraj na ritki, ali bokih:-))
Ali bi tebi pasalo, če bi te ena stisnila za tvoja jajčka z njeno celotno močjo?

Mislim, da bi bil to bolj tvoj auuu, kot oooh:-)))

hiiiih to z jajčki moram pa enkat poskust,da bom vidu kako boli :))

_____________________________________ življenje ni orehova potica

Včasih pa prav pride, da imamo ene mal večje… vsaj moč ne pride tako do izraza, ker se mal porazdeli. 🙂

mogoče sta pa obe čudni 🙂

ne , bilo je:

mesi , mesi sine, dobro ti bo došlo !

hi hi …. to si pa dobr povedala Esy !
Meni zdej, ko sem noseča, sploh ne paše , da se me sploh dotakne 🙁

In veš kaj me še moti , ker so tako zelo velikeeee …. joj , kako je to zoprn občutek ! A si se ti tut tko počutila ?

tiste ki mate večja pa bol stisnemo..tko da nis v nobeni prednosti

Po mojih izkušnjah ni res, da imajo ženske rade čvrste in močne prijeme že takoj na začetku, to jim paše šele kasneje, ko so vzburjene, oziroma šele med seksom, ko je vse skupaj že malo divje in se bliža vrhuncu. Tudi stimulacija bradavičk je po večini na začetku lahko moteča, mora pa vsekakor biti nežna, če pa ženski zapaše kaj več je pa ponavadi spet šele v fazi večjega vzburjenja. Tko da, tvojmu fantiču kar povej, da naj bo na začetku kar lepo nežen in bolj močan šele kasneje, če boš izrazila željo. Torej, njegovo prepričanje je napačno, očitno nima izkušenj, to ti govori zato, ker nima pojma in bi se rad igral s tvojimi bradavičkami kakor njemu paše.

Enkrat me je en pune vgrizno. Direkt v bradavičko. Boleeeelo! Nič ni to fajn! Morš bit nežn! Ko da bi ženska tipa vgriznila v jajčka. Au, ne!

Tud jaz ne maram,da jih grize,kr boli.Dost raje mam nežnost (predvsem igranje z jezikom).LP

Tud pr men pridejo šele na tretje mesto kot erogena cona, vendar ko sem vzburjena, mi paše če je tip nežen s prjatlcama. Sploh mi je všeč ono, k gre s celo dlanjo od vratu navzdol, pa zaokroži po zunanji strani, da jo dvigne in odnese bradavico proti ustom. Potem pa jo seslja kot takrat, ko delaš kratke požirke pijače s slamico. Lizanje mi ni, ljubkovanje pa dela.

Meni pa to ni bil problem, ker sem imela takrat približno eno številko več, tko, da je bila košarca C namest B…je bilo kar fajn…glede občutljivosti, pa ja …na začetku so me kar precej bolele…pol po tretjem mesecu pa nič več:-))

Sem pa ratala mal zakompleksana, po porodu, ko sem svojo postavco nazaj dobila…in sedaj ko pač nosim zato push – upe:-)))

LP Esy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close