Najdi forum

Zdravo,

imam eno vprašanje, kar se tiče prsi. Namreč visoka sem 164 cm, tehtam 54 kg, št. nedrčka pa imam 80 C. Prsi se mi zdijo prevelike in rada bi imela manjše. Zanima me, če katera od vas ve za kakšno metodo kako shujšati v prsi oziroma če ste že poskusile kaj podobnega.
Za kakšno plastično operacijo pa nimam ne denarja ne zaupanja.

Hvala in lep pozdrav vsem.

Mislim, da v prsa se ne da shujšati. Predvsem pa bodi vesela, da imaš lepa prsa, ker nekatere ženske pa se sekirajo, ki jih sploh nimajo.
Bodi ponosna na kar imaš in pusti, da tvoji partnerji uživajo.

Ciao.

Uh, zelo lepa kombinacija – višina pa teža pa velikost prsi. Bodi srečna. Lahko narediš edino to, da delaš kakšne vaje za učvrstitev prsi, si jih tuširaš z mrzlo vodo pa nosiš kvalitetne nedrčke za dobro oporo. Bi te prav rad spoznal :))

Slišal sem, da se mnogim damam zmanjšajo prsi, če začnejo delati intenzivne vaje v fitnesu. Verjetno dvigovanje uteži, oziroma krepitev prsnih mišic…

Če prej ne, ko boš enkrat mamica, se ti zna zgodit, da se ti bodo potem pa zmanjšale. Nasvete za krepitev si pa že dobila.

Zaradi prsi se ne sekiraj, fitnes ni potreben! lahko pa jih malo ojačas doma s kaksno skledco. lp miki R

Zdravo,
tudi sama imam enkako št. kot ti in vedno, ko mi katera kolegica stoka, kako je v prvo nadstropje nič ni, ji odvrnem, da ji takoj darujem materiala za kašni dve številki. Pa saj je vedno tako: s tistim kar imaš, nikoli nisem zadovoljen. Sama sem se zdaj sprijaznila s situacijo, je pa zoprno, ker te večina moških prav očitno bulji v prsa. Drugi problem pa nastane pri nakupu nedrčkov, saj je v tej št. izbira bolj slaba. Bom pa vesela, če mi poveš, kakšen model tebi najbolj ustreza in kje kupuješ perilo. Sama sem pristašica preprostega perila (če se le da brez čipk), zato še največrat dobim nedrčke – seveda obvezno s kostjo – v Palmersu.

Pa še nekaj za razmislek.

Moja nekdanja sodelavka je bila tip ženske – spredaj dila, zad pa ploh. (Upam, da veš razliko).
Navado pa je imela povedati zgodbico zase in sicer:
– šla je kupit broško, trgovka pa jo sprašuje, kakšno in za kam jo rabi. Štoserka, kakršna pač je, je rekla: Broško rabim zato, da se vidi katera je sprednja stran!

Vidiš ene imajo premajhne, druge prevelike. Poskusi tudi ti vzeti vse bolj z lahke strani. Če bi bila ploh, po možnosti še suha in s kratko frizuro, pol bi pa ljudje udgotavljali ali si moški ali ženska.No, vidiš, pri tebi pa le ni dileme, da si ŽENSKA!

Ne obremenjuj se s tem, kar je dala narava. Če bi imela št.60, bi rekla uf, kaj bi dala, da bi imela 80. LP John

No, pa smo se našle. Sama imam 75 ali 80 D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obupujem, ko kupujen nedrce. Prejšnji teden sem prečesala trgovine (res vse), želela se kupiti nedrc s košarico, kot jo ima Wonderbra, le da je manj podložena. Tako košarico želim, ker je bolj “trda” in naredi lepo obliko. Pa je nisem našla. Tudi v Italiji ne. Grem v Avstrijo.
Mi lahko katera kaj svetuje?

Mislim, da si hotela samo pohvaliti in se opisati !

Tudi sama imam 80D in se s tem nikoli nisem hvalila. Nasprotno, če bi imela dovolj denarja, bi si dala prsi takoj zmanjšat.
Moški res nimate pojma, da ženske z večjimi prsmi večkrat trpimo kot ne. Npr. že pri spanju bi lahko začela …

Res nesramno od tebe. A misliš, da mi je prijetno, ko moški buljijo v moje prsi, če imam poleti oblečeno kakšno bolj oprijeto majčko. Če jo že imam, jo imam takrat, ko grem ven s fantom, če pa grem sama se temu izogibam.

Pa majčka mora biti bele barve, a ne !

Milena,
ne pusti se provocirati. Blagor ubogim na umu !

Primer klasične ženske nevoščljivosti!!! Prezri.

dvomim, da bi ji lahko bil kdo nevoščljiv

Blagor ubogim na duhu, Kaja!

Pri njemu gre bolj za um kot pa za duh ! Bilo je namerno !

EJ DEJ NO!!!TO BI NEJ BIL FORUM NAMENJEN TEMU DE SI LJUDJE KORK SE LE DA POMAGAJO…NE PA ZA JEBANJE LJUDI V GLAVO!ČE TI PA TO NI JASN SI PA RES MAL PRTEGJEN IN UMSKO IN DUŠEVNO KOKR SO RAZGLABLAV V PREJŠNJIH SPOROČILIH!ZATO BI TE PROSU OZ MISLIM DE BI BLO DOBR DE SE ZRESNEŠ AL PA KONČAŠ Z OBISKI TEGA FORUMA OK?lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close