Živijo
Operacija na naši kliniki stane med 260 in 560 tisoč sit. Odvisno od vrste posega, tehn ike in vrste anestezije. K ceni je potebno prišteti še ceno vsadkov.
Izkušnje imamo 🙂
O dr.Barbari Čokl menim vse najlepše 🙂 .
Z vstavitivjo vsadkov se tveganje za nastanek raka dojk ne poveča.
Prilagam še povezavo do kratke informacijo o operaciji povečanja dojk
Lep pozdrav
Aleš
Spoštovani!
Stara sem 28 let in že nekaj let, nekje od 18 leta, fizično torej tudi psihično trpim zaradi velikosti in precejšnje teže prsi. Velika sem 165 cm, tehtam borih 50 kg, moja košarica pa presega št. D. Zaradi tega trpim nenehne bolečine v predelu vrata, moja lega hrbtenice je, vsaj kar se zgornjega dela tiče, nenormalna, kar spremlja bolečine v vratu, ramenih in križu. Zato sprašujem, ali je možno operativno zmanjšati prsi za vsaj dve številki, seveda bi po posegu obiskala terapevta, ki bi mi pomagal vzpostaviti normalno stanje vratu in hrbtenice. Kakšne brazgotine nastanejo pri posegu, zanima me tudi nivo bolečine po posegu, ker slabo prenašam bolečino. Ker ne nameravam imeti otrok, upam da ne bo časovnih ovir. Zanima me tudi cena posega z nastanitvijo v kliniki, če je to mogoče.
Lep pozdrav!
Biba
Pozdravljeni
opisujete klasične težave, ki nastopijo pri prevelikih dojkah.
Prsi lahko zmanjšamo za dve številki in več če je potrebno :).
Poseg izvajamo v splošni anesteziji. Skupaj z dvodnevno hospitalizacijo in dvemi prevezami je cena nekaj nad 605 tisoč SIT .
Ob ustrezni protibolečinski terapiji , ki jo dobivate med in po posegu, bodo bolečine zmerne oziroma nizke intenzitete.
Prilagam povezavo do kratke spletne informacije o posegu, tam so tudi risbe brazgotin:
Pridite v mojo ambulanto na sredo popoldan , med 17:30 in 18:00 ,da vam bom lahko ob pregledu podrobno svetoval najprimernejši način zdravljenja 🙂
Lep pozdrav
Aleš