Najdi forum

PROTIZVOČNA OBLOGA

… kje bi jo lahko kupila????
Imam sina, ki dneve in dneve navija glasno glasbo, kar pa sosedom ni prav nič všeč zato me zanima, kje se kupi protizvočna obloga, tako, ki jo imajo v raznih radijskih studijih ali mogoče kaj drugega tako primernega?

Hvala za odgovore in lp!

Veš kaj !

Če fant dobesedno nadleguje sosede, potem pač ni rešitev v zvočni izolaciji, ki je, vsaj v taki obliki, kot jo potrebuješ in si jo sposobna plačati… ni. Nekje so meje človekove svobode in na tebi kot materi je, da mu nekako to dopoveš. Najhuje kar se človeku lahko primeri je, da je prepričan, kako je vedno on “taglavni” in ko nekega dne pristane s čeljustjo ne beton, pa tega ni vajen, takrat pa misli da je konec sveta. In v tem smo slovenci menda rekorderji. Težko delo te čaka….

Ampak če res ne more brez glasne muzike? Zakaj hudiča pa si ne natakne slušalk na glavo? Odlične brezžične stanejo cca 20.000 Sit, kar je krepko manj od dobre izolacije. In z njimi lahko hodiš po celem stanovanju, ne da bi kogarkoli motil. Ali gre zgolj za kljubovanje in glasba ni pomembna ?

Hi, hi…Dobr si to povedal…Tudi jaz bi odgovorila tako nekako…..
A to je ze tema: Kako biti uvideven sosed….
LP

Roman in Ponca nisem prosila za litanije temveč za nasvet, kje se to kupi!!!!!!!!!

Vseeno hvala, za svojega otroka in sosede bom pa kar sama poskrbela, če bom pa rabila nasvet v tej smeri se pa slišimo.

Sem pa mnenja, da mora tudi otrok, pa če je tudi samo otrok imeti nekaj svojega, kar pa še ne pomeni, da s tem terorizira vse okoli sebe.

Hvala!

Ja, se opravicujem in imas popolnoma prav. Zelim ti, da cimprej dobis to, kar isces. In da bi bilo tudi efikasno, seveda….
LP

Joooo, kakšna sveta jezaaaa…

Pa dobro veš, da jeza škodi lepoti, pa da od nje rit raste, pa da se žolč napihuje, pa da…. hahahahaha

Ok, pa vseeno… jaz ne bom riskiral velike riti (kakšen pa je moški z veliko ritjo) zato ti bom pomagal po svojih močeh, če si se res namenila narediti tisto neumnost….

Kolikor vem, je edini proizvajalec zvočnih absorberjev pri nas podjetje Plama iz Podgrada. Poglej njihovo stran http://www.plama-pur.si/ , pokliči jih, morda ti lahko pomagajo.

Hm.. kaj pa če bi sosedom kupila plastične čepke za v ušesa? So menda zelo poceni :)))))

Utišaj muziko, pa bo.

New Report

Close