Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? protirakova kura po Rudolfu Breussu

protirakova kura po Rudolfu Breussu

http://www.youtube.com/watch?v=hBUXO5Gj-Ng&feature=related

vredno tudi to pogledat.

Jaz bom reko samo to, tisti ki tega posta niso poskusili na pravi način z pravimi bio sokovi pod nadzorom, ne morejo imeti rezultatov, vsi tisti ki pa boste malo pobrskali se pozanimali, poiskali ljudi ki imajo s tem izkušnje, jih vprašali za nasvet, vsekakor si prebrali njegovo knjigo in v teh primerih poslušali svoje telo pa srce ne pa zdravstvenih uslužbencev ki slepo vrjamejo samemu sebi, delajo za farmacijo, ki ji je glavni biznis bolezni, a res mislite da vas bodo pozdravli če se ne boste sami??? Dokazano je, da kemoterapija samo še pospešuje raka, čeprav ga mogoče pri komu začasno ustavi, pravtako operacije, obstaja pa en kup dokazov za naravna zdravila in post ki so podkrepljena z dokazi in rezultati neštetih bolnikov. Če je gospa kot 4 primer na svetu take hude oblike raka po 26 letih boja, premagala to bolezen s postom po 42 dneh potem lahko to uspe komurkoli ki ima željo do življenja, vsekakor pa vas bo uradna medicina napeljevala vstran od takih oblik zdravljenja, ker če vas bo preveč ozdravelo samih od sebe, brez njihove pomoči, se ne bo nihče zdravil pri njih, se ne bo koristila kemoterapija, operacije, razne tablete, tako ne bo denarja za farmacijo…in tako naprej…začaran krog saj ga že poznate

Materiala je ogromno, ampak nekaj malega je že tukaj:

http://www.ekomagazin.si/Zdravje/Zdravje/Breuss-post.html

gospa o kateri sem govoril:

http://www.norma.si/nasveti/post-po-breussu-zate-in-zame

Na vsakega deluje drugače. Moji mami je bil preagresiven, ker je bila zelo slabotna.
Še pol leta po tem sem se grizla, ker sem ji to priporočala, ker so drugi priporočali.
Po tem pol leta ni mogla prit k sebi – bruhanje, nadražena črevesa ali želodec, ne vem. In to ravno takrat
ko je iz cevk in prosure sokcev končno prišla na žlico in kašasto hrano. Potem spet “i ovo na novo”.

Pozdravljeni,

mene pa zanima če se lahko na postu po Rudolfu Breussu pije tudi voda, ali samo čaji. Nikjer nisem zasledila te informacije in tudi ne vem koga naj vprašam. Hvala

Kura od Brojsa ni proti raku.
To je za zdrave ljudi, predvsem takšne, ki imajo probleme s telesno težo in takšne, ki hočejo zboleti.

Pozdravljeni
POST PO BREUSSU
Odkrili so mi raka na vratu mehurja v velikosti 5×2 cm, glede na velikost in mojo starost 50 let, mi je operater predlagal ,da bi bilo najbolje odstraniti mehur .
Tega nisem mogel sprejeti, zato sem zadevo vzel v svoje roke in se odločil za post po Breussu .
Sedaj sem ravnokar končal z 42 dnevim postom in včeraj z velikim upanjem že opravil pregled z ultrazvokom, ki je pokazal samo poslabšanje bolezni .
Opozarjam vse, ki imate diagnosticiranega raka, da ne naredite napake, kot sem jo jaz, post NE ZMANJŠUJE IN NE ODSTRANJUJE RAKAVIH CELIC .
Post sem vzel zelo resno in se dosledno držal navodil ,ki sem jih našel v knjigi 42 dnevno zdravljenje raka po Rudolfu Breussu avtorja Jurgena H.R. Thomarja .
Prekršil se nisem niti enkrat, popil in pojedel nisem kapljice oz košča česar koli, kar ne sodi v post, vse to v upanju ,da ozdravim .
V času posta sem shujšal 13 kg in zelo oslabel, krvni tlak je bil tako nizek, da se mi je zelo pogosto vrtelo, lakoto sem čutil do konca posta ,kjub temu da sem dnevno popil 5 l tekočine, sem imel usta pogosto suha in brez sline ,nekajkrat sem se tudi klistiral .
Vse to sem pretrpel v upanju na izboljšanje, žal se je vse skupaj samo poslabšalo, prosim vse , ki to berete, da vzamete mojo izkušnjo resno, kot opozorilo kaj ne smete storiti v podobnem primeru !!!

Lp, Uroš (če koga karkoli zanima v zvezi s postom me prosim kontaktirajte )

New Report

Close