Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo protiglivična dieta in razkisanje

protiglivična dieta in razkisanje

Spoštovani mene pa zanima, če se lotimo protiglivične diete in razkisanja kaj nam pravzaprav ostane za jesti glede na to, da je pri protiglivični dieti dovoljeno uživanje mleka in mlečnih izdelkov, rib, mesa in jajc pri razkisanju pa ne ter da je pri protiglivični dieti potrebno povsem omejiti uživanje OH? Iz tega sledi, da nam ostane le zelenjava, pri sadju pa smo že zopet omejeni.
Naj povem da se zelo dosledno (mož pravi da kar preveč) držim te diete-že skoraj 2 meseca in da je tu problem v kalorijah. Sicer jih nadomeščam z olji in oreščki, ki se mi bodo počasi že zamerili.
Sicer mi tak način prehranjevanja odgovarja in sem že prej jedla precej podobno, le da sem imela zelo rada tudi sladke stvari in nikoli težav z kilogrami. Jih imam pa sedaj, ko so šle kile dol. Sicer jih ne zgubljam več ampak jaz bi rada 3kg pridobila nazaj, saj sem bila že prej bolj suhica in sedaj je to res premalo zame.
S takim prehranjevanjem bi rada sicer nadaljevala za zmeraj , vendar bi včasih pojedla tudi kako ribico, jajca , jogurt (problem nastane predvsem ko se prehranjujem zunaj, saj tam ne dobiš npr.prosa ampak samo belo moko ali meso , samo solata in zelenjava mi je pa premalo ).
Torej bi lahko pri skupni dieti (protiglivičlni in razkisanje) kdaj pa kdaj pojedla tudi kako omenjeno hrano?
Oprostite, ker sem bila dolga vendar si resnično želim zdravega prehranjevanja oz.načina življenja za vedno, ne samo v času diete, pa vendar je že skoraj nujno da se zredim.
Lep pozdrav, suhica

Prehranjevanje izven doma je ponavadi najpogostejši vzrok, da se napačno prehranjujemo in postanemo bolni. Poskusite čim večkrat jesti doma.

Suhci bi morali malo manj strogo izvajati protiglivično dieto, da ne shujšajo preveč. Mogoče se boste morali zaradi tega nekaj 2 mesece dalj časa držati diete, vendar ne boste tako drastično shujšali.

Kot ste pa že sami ugortovili, ostane pri “resni” dieti res samo še zelenjava, olja in malo OH. Če nimate alergije na mleko, lahko v prehrano vkjučite tudi ta živila (ne pretirano!).

Ker pa boste malo grešili, vljučite v obroke tudi kakovostno meso – recimo vsak drugi dan.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

No, tole pa tepe tudi mene – grem proti 45 kilam. in alergična sem na vse oreščke. in na morske ribe. pa sojo in še cel kup zelenjave – predvsem stročnice. trenutno mi še ni jasno, s kakšnim tempom bo šlo tole proti napredku… po kilah gre pa zelo hitro.

imam vprašanje kako razkisamo svoje telo ?? za kadido?? kej to piše ??

Triny, uporabite iskalnik.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close