proti utrujenosti
Ima mogoce kdo kaksen nasvet oz. mi priporoca kaj proti utrujenosti! Zadnjih nekaj mesecev sem kronicno utrujena, v bistvu se mi non-stop spi in nimam nobene energije! Redno se ukvarjam s sportom in hodim tudi na sprehode, jem veliko zelenjve in sadja ter pijem dodatne vitamine ampak brez uspeha!
Ali ima kdo podobne tezave?
Karmen
Odličen napitek za energijo je korenčkov sok, ki si ga narediš svežega (kupljen nima kaj dosti učinka..).
Lahko poskusiš tudi z Endovital sirupom (rdeča pesa, C vitamin in propolis- imajo ga v lekarnah in bio trgovinah).
Zelo pomaga primerna meditacija (če si je vešča) in vizualizacija polnjernja čaker… mene kar razganja, če se resno spravim na takole reč..
Potem pa so tu še res kvalitetni dodatki k prehrani, ki ti definitivno dajo energijo in tudi zdravje- FHES oz. živa voda ali pa MAP- Active Shape…
Pomagajo tudi jutranje vaje- Vrelec mladosti za uvod (naredip kakih 5 ponovitev) in za nadaljevanje shiatsu vaje, s katerimi si odpreš in odblokiraš vse meridiane. Zelo koristno!
Za vaje lahko pogledaš na Svet je Lep – telo in duša- tehnike in vaje-makko vaje, tule:
http://www.svet-je-lep.com/telo_dusa/tehnike_vede/shiatsu/index.php
Proti utrujenosti do sedaj najbolj hitro deluje Fhes in tudi Map kot je že rekla Daisy , drugače pa je zelo važno tudi kakšno je tvoje spanje . Zelo je pomembno da imaš ritem da spiš pred polnočjo in da spanjec kvaliteten da se telo lahko regenerira . Če spanec ni uredu si lahko pomagaš tudi s kakim naravnimi sredstvi npr,. z melatoninom . Jaz sem ga jemala dve leti, ni odvisnosti, ni škodljiv , je tudi antioksidant … dobiš ga v Italiji , ga naročiš po telefonu in greš iskat , cena ni pretirana. Potem vsekakor delaj na razstrupljanju telesa , tu si lahko precej pomagaš s kvalitetnimi dodatki. Lahko pa probaš tudi s klistiranje, kakim postom, pitjem več vode ,čim bolj živo (presno hrano), gibanjem… seveda pa poskrbi tudi za duha in predvsem bodi zadovoljna sama s sabo in z vsakim majhnim napredkom pri zdravju.
ali si morada poskusila ugotoviti tudi vzrok tovji kronični utrujenosti, jo morda spremljajo tudi kakšni drugi simptomi (depresija, potenje, …), morda imaš slabo ali povečano delovanje žleze ščitnice?, morda so vzroki drugje, vsekakor pa moraš poskušati poiskati razlog utrujenosti in šele nato lahko odpraviš posledice!
lp
no ja sej teh zastopnikov je kar neki in tud spletnih strani, jaz sem bila v kontaktu z osebo na
http://www.goh-slovenija.com
švedska stran je http://www.goh.biz
sicer pa jih je kar nekaj najti če pobrskaš po iskalniku
pa mislim da sta tako daisy in rina9 tudi zastopnici ker jemljeta že dlje časa in imata izkušnje
Ja, zase sem že nekje napisala. Postaneš zastopnik predvsem zato, da si lahko sfinanciraš lastno porabo. Zaradi svoje bolezni sem kar nekakšen “odvisnik” od FHES, z njim se počutim bolj varno in sigurno, verjamem, da mi kot antioksidant uspešno bremza ponovitve bolezni.
Zaradi bolezni pa sem tudi že v prezgodnji penziji in si je treba pač tudi finančno pomagati, če hočes dlje jemati in sfinancirati takšno stvar. .
Če pa komu ponudiš nekaj, kar mu lahko izboljša življenje in mu koristi za zdravjei, pa imaš še sam kaj od tega, je pa sploh vredu. Ne nazadnje sama s svojo borbo proti bolezni in jemanjem FHES pokažem, da zaupam v stvar in da je res vredu.
to je že star post,ampak vseeno.Sama sem bila kar naprej kot praviš utrujena,pa mi ni bilo jasno zakaj,potem sem prenehala pit mleko,in ti povem da od takrat sploh nisem utrujena.Sem pa potem nekje zasledila,da mleko veže iz telesa nas železo.Če je res ne vem,nisem strokovnjek,vem pa da se od takrat ko ga ne pijem bolje počutim.
LP