Najdi forum

PROTESTNO ZBOROVANJE

Ja Natawe razumem kaj si mislila.
Moj obcutek je, da so vsi ti ljudje, ki so kdajkoli delali z Mileno posteno besni nanjo. Pa si ne morem kaj, da se ne bi vprasala (spet) zakaj je tako? Najprej mi pade na pamet, da zato, ker so vlozili veliko truda v to, da bi pomagali, pa izgleda ni slo. Potem pa se spet spomnim na nekaj Mileninih “cvetk” iz oddaje Preverjeno, pa pomislim na moznost, kaj ce ti isti ljudje govorijo po resnici? (Na kameri so bile posnete zares grozljive razmere!) Ce obstaja najmanjsa moznost, da govorijo resnicne zgodbe, si pa prav z lahkoto predstavljam odkod taksen bes v njih. Verjetno bi tako reagiral vsak ljubitelj zivali.

Kot sem ti ze rekla bi bilo najbolje, ce se jim lepo pojasni, kaksni bodo konkretni ukrepi za oddajanje kuzkov, ki jih boste sklenili v soboto in ko bo (preverjeno!) oddano vsaj kaksnih 50 zivali, mislim, da bodo tudi oni zadovoljni. Se vedno mislim, da gre vsem skupaj za to, da grejo kuzki od tam k novim lastnikom. Glede na stevilke, ki so jih povedali v ljubljanskem drustvu, bi to moralo biti vsaj v 2 mesecih!

Zelim vam ful srece pri oddaji in pa tebi Natawe prav tako, da bos gledala na celo zadevo s dovolj kriticnega vidika in mislila s svojo glavo!

Grem brat!
hvala za informacijo

Brala! Brala pa sem tudi to, da je pse uporabljala za tihotapljenje mamil? Bi to tudi morala verjeti?

Ups! Prebrala sem si zelo zelo zelo na hitro forum mojpes!
Recite mi, da sem znesana ampak moja glava ze pocasi dojema, da so stvari tam hudo narobe, srce pa se temu se vedno upira. Pa bom spet zavzela povsem neobjektivno in custveno stalisce in na silo »neverjela« besedam ljudi, ki pa so jih na zalost potrdile izjave Milene same, da ne govorim o posnetkih. Ne da ne morem verjet, ocitno nocem! Ampak!

V glavo sta mi skocili dve stvari:
1. Droge? Pa ljudje bozji a ni to stvar policije? Me pravzaprav
sploh ne zanima. Malo huda je!
2. Drug podatek, ki pa mi je dvignil lase pokonci pa je stevilo oddanih zivali. Vsega skupaj v enem mesecu 5? Kaj? Naj mi prosim nekdo rece, da se motim! Ce pustim ob strani vse ostalo, to pomeni da ko bo skotila prva od brejih psick tam, bodo v plusu vsaj za 3 kuzke? Pa se kaksen cez ograjo (verjamem, da se sem pa tja najde tudi kaksen tak!). Pa saj to pomeni, da jih bo vedno vec in ne 50 do 80????? Ja kako pa naj bi prisli potem na eno normalno stevilo? Zakaj pa je tako?

Natawe, zate vem, da si trdno prepricana v Mileno in v to, da se pri njej da doseci zmanjsanje stevila zivali. Lepo te prosim, daj mi vsaj malo upanja da je to mozno. Kako?

Ljudje bozji ne ubijte me, ampak ne morem dojeti, da bi nekdo kot je Natawe, ki se mi zdi povsem razumno bitje, pozivala ljudi k protesu in tako vneto branila Milene, ce ne bi vedela, da za to obstaja neka pametnejsa resitev, kot je 5 psov na mesec. Daj jim prosim razlozi!

Neee, daleč stran od kakšnih sekt, upam, da se enkrat bova dobili, takrat boš tudi razumela, zakaj teh stvari vsi še ne morejo videti. Ja, res mi je do živali, ravno zato pa me v soboto ne bo. Pa s tem ne mislim reči, da tebi ni do njih.Lp

Kaja a še zdaj ne razumeš, da ne protestiram zaradi Milene? Gre za pse! Naj mi ti, ki so pristojni za te stvari, dajo ZAGOTOVILO; da ne bodo psov pobili po izteku roka določenega za to! Pa ne Daisy, smrekca in co., ki jim celo verjamem, da imajo radi živali. Zagotovilo ZAHTEVAM od ljudi, ki imajo v rokah vse niti pri odločanju- živeti ali ne! Se ti ne zdi čudno, da g. Kovač, o temu ni JAVNO napisal niti besede?

Ja Natawe pocasi dojemam kaj mi hoces povedati. Pri vsem me skrbi to, da mi vas protest izgleda tako, kot da zelite samo, da se Mileno pusti pri miru in da vsi psi ostanejo tam. (oziroma jih je ocitno vsak dan vec!)
Moram ti reci, da je to stvar ki je skrbela tudi mene. Potolazilo pa me je naslednje: Kovac je pred kaksnim mesecem po TV javno rekel, da se psi ne bodo pobili. Na zalost ne vem vec katera oddaja je bila, ampak vem, da je rekel, da so oni veterinarji in da njihova naloga ni ubijati zivali ampak skrbeti zanje in jih zdraviti. Teh besed se zelo zivo spomnim, ker sem se tudi sama bala za te zivali in me je zelo zanimala njegova reakcija. Po mojem osebnem mnenju je Kovac sicer en »kakica« (da se ognem grsim izrazom…), mislim, pa da mu na konec pameti ne pade, da bi tvegal svoj velicastni stolcek in si privoscil ubiti enega samega psa. To pa bi ga sigurno doletelo, ce se enemu samemu kuzku kaj zgodi!!! V to sem trdno prepricana.
Kot drugo pa mislim, da bi ob kakrsnemkoli pobijanju naleteli na »sloveski kmecki upor«. Jaz bi stala z vilami pred njihovo pisarno vsako jutro! To mi lahko verjames.

Kot sem uspela razbrati na hitro na mojpes forumu ima ljubljansko drustvo in pa daisy nekaksne sestanke in stike z Kovacem. Vem, da je to sicer skregano s trenutno situacijo ampak meni jih ni cisti nic pod castjo vprasati ali imajo zagotovilo za to. Od njegove visokosti g. Kovaca bomo lahko zagotovilo samo sanjali. Saj se nikoli v svoji karieri ni sestopil in komuniciral z »nami malimi clovecki«.

Ja, pa bo MORAL spremeniti svoj odnos do tega! Pa ne samo on! Vsi, ko so obviseli na svojih stolčkih, ker mislijo, da so sami sebi namen! Moraš priznati, da so ljudje bili vse predolgo tiho ali pa so vedno živeli samo od obljub. Tisti, ki so pa obljubljali, pa imajo tudi to grdo navado, da to vedno počnejo v skupini, tako, da ko pride do česa, se odgovornost vedno porazdeli in s tem tudi poRAZGUBI. Saj to ni samo pri MM psih. Ne vem če si seznanjena kako je z MB labodi. Isto SRANJE! Niso sposobni zavarovat teh živali pred nasilneži, ker niso bili sposobni urediti zavarovanega prostora zanje. Zdaj bodo MORALI. Pa veš zakaj? Ker so ljudje z napol mrtvim labodom PROTESTIRALI proti taksnemu odnosu po glavnih ulicah MB. Vse se da, samo zavedati se moramo začeti, da ne obstajamo MI ZARADI DRŽAVE, pač pa DRŽAVA ZARADI NAS! LP

Samo se tole!
Natawe, Smrekca, Daisy in vsi ostali (vkljucno z vsemi, ki pridete na protest!!!). IDEJA!
Kaj pa ce bi vsi skupaj zaceli pritiskati na g. KOVACA, da naj javno zagotovi da se psom ne bo nic zgodilo!!! Ne glede na to, kje bodo. Zakaj bi se trudili potem, ko nihce ne bo imel pojma kaj se dogaja. Mislim, da je to stvar, ki nam je vsem najpomembnejsa! PRISILIMO G. KOVACA DA NAM JAVNO PRED VSEMI ZAGOTOVI ZIVLJENJE TEH PSOV!

No, evo! En korak k skupni rešitvi enega od problemov je že storjen! Čeprav sem še vedno skeptična glede tega KAM bo šlo toliko psov, pa vendar TAKŠNO ZAGOTOVILO je ZAME PRVO IN NAJVAŽNEJŠE, preden sem se sploh pripravljena pogovarjati o ostalih stvareh! Kaja- LP!

razlog za njihovo odklanjanje ni v tem, da TS ne bi odobraval naše pomoči, problem je Milena, ker take pomoči, še posebaj ker je od nas noče. Vedno je bilo tako in vedno bo. Ni problem v službah ali ljudeh ki hočejo pomagati, ni problem v državi ki nja ne bi hotela rešiti problema, problem je milena. ona bi vzela denar, ljudi odgnala in delala po svoje. Kdor pa hoče poamgati hoče od tega tudi rezultate, teh pa ne dovoli mIlena.In tako gre začaran krog dalje, prihajajo novi ljudje, ki jih prepriča ( trenutno od poznanih iz foruma NAtawe). Vendar človek, ki ne hodi tja redno in ni ves čas tam ne more videti vsega. Milena spretno skriva probleme in jih izpusti ali pa tudi ne, ko ni nikogar. Natawe je primerna za Mileno in TS, saj živi v Mariboru in ne bo mogla v vsako neumnost vtakniti nosa. torej je vse pod Milenini kontrolo, vi ljubitelji živlai pa le prinesite kaj denarja za uboge živali. Jaz pa vas prosi, če nosite karkoli, nesite hrano, tablee proti zajedalcem, a poskrbite, da jih bo žival tudi dobila, kajti milena jih gotovo ne bo dala.
Če bi Milena sprejela pomoč bi to pomenilo urejanje situacije, oddjanje živali, mIlena bi na nek način izgubila kontrolo nad situacijo, živali ne bi bile več odvisne samo od nje, vemo pa, kaj to pomeni za zbiralca živlai. pod nogami se zamaje svet, ki je samo njegov. Razumljivo je, d ase Milena proti temu bori. Zato pravim, da potrebuje pomoč, pomoč strokovne službe, nas pa potrebujejo živali. Kako bomo prišli do te točke, ko bodo vsi dobili pomoč ki jo potrebujejo ne ve nihče od nas. Upamo le, da se bo država pogumno podala v izvržbo in rešila živali.

Natawe, da psi švercajo drogo je pisalo v članku revije Poslovni glas pod naslovom “Težka pravljica za lahko noč” Avtor te zgodbe je bil glavni urednik revije, ki ga mi nismo do takrat niti poznali. Nekaj dni po tem ko je zgodba izšla se je na uredništvu pojavil Spaso Čankovič in se jezil kako lahko napišejo tako laž. zgodba je napisana brez imen, ampak očitno so se v njej prepoznali. Zapisani so tudi detalji, ki jih nihče izmed nas ni poznal, čeprav so skušali avtorstvo zgodbe podturiti Romanu iz Trbovelj.
In če povem še enkrat kaj smo našli mi: našli smo sadike konople v Borovnici, našli smo ostanke( zašgana stebla)konoplje, na konicah vej so bili še slabo odtrgani listki. ker nihče od nas ne kadi smo “listke” odnesli k človeku, ki kadi marihuano, ta je rekel:” Kje ste dobili to perfektno robo!?”Našli smo kondome na visokem, ne enega ampak preveč za to, da bi jih človek porabil pri svojem rednem seksu, našli smo 1500vatno žarnico, elektrika je bila potegnjena mimo vseh števcev…Pri Mileni smo videli Janeza Mernika, ki so ga v Avstriji iskali zaradi ponarejenega denarja, tihotapljenja orožja in mamil.
Ali je vse lahko naklučje?Jaz ne verjamem več, ker mi je mIlena prevečkrat lagala. Lahko je res le del tega, lahko vse kar je napisal avtor tistega članka. Vem le to, da Milena ni pošten človek, da je prizadela veliko ljudi, jih ogoljufala, jim lagala in mnogim uničila žilvljenje. Upam, da ne boš ena izmed njih. Vzemi vse z rezervo kar reče in glej kaj je dobro za živali. Kmalu boš spoznala sama kako in kaj.
Zakaj bi bila jaz tako neumna, d abi pisala nekaj kar ni res, še posebaj ker gre za tako resne obtožbe?! zato, ker mi tega kar sem videla ne more vzeti nihče, za svopje trditve grem lahko takoj na detektor laži, vprašaj mileno, če si upa ona.

Gospod Kovač je dal zagotovilo na televiziji. rekel je lepo, da niti slučajno ne nameravajo živali pobiti, da je njihova stoka za to, da zanje poskrbijo. enako zagotovilo je dal na sestanku, ki smo ga imeli na to temo. Jaz mu verjamem, ker je mož beseda, do sedaj je bil vedno. zakaj en gredo v javnost? Natawe, takšna akcija ki jo nameravajo izvesti ob tem da se zavedajo kaj sledi s strani mileninih prijateljev( ležanje ljudi na cesti, grožnje, protesti ZA MILENO- kot ta ki ga prirejate) vse to pomeni, d abodo delovali še bolj v tajnosti. Tudi jaz, ki delam z njimi z roko v roki nočem vedeti kdaj in kako. vem da bodo to naredili profesionalno in ne na škodo živali. Ko me bodo poklicali zraven bom šla, brezpogojno oddajt živali, ki me bodo takrat potrebovale. upam d aboste tam tudi vi, ki sedaj trdite, d avam gre samo za živali. Če bi milena pse ob odvzemu skrila ( tudi to je že storila- pri tem sem pomagala, zato poznam njene finte),bi se zadeve na škodo živali zavlekle, se ponavljale, živlai pa bi se selile iz enega skrivališča v drugega. In to nima smisla. Ko bodo pripravljeni bodo naredili kar morajo, jaz jih podpiram, potem smo na vrsti mi. G.Kovač je dal tudi besedo da bodo živali pozdravili in sterilizirali. Za mene je to dovolj.

Upam da ne pričakuješ, da se bo država pogovarjala z vsakim posameznikom, ki bi imel 5 minut časa in hotel iz prve roke izvedeti kaj več. Milenin edini adut na katerem vas drži trenutno je to, d as e bo ponovil poboj iz visokega. Spet ena laž, ki jo uspešno zaradi vaše nevednosti ( te ne obsojam) širi med ljudi. Vaš cilj je v resnici zaščiti živlai, njen pa smao živlai za vsako ceno obdržati. ko boste skapirali za kaj gre vas bo nagnala, in spet pridobila nove zaščitnike. Hej ljubčki, tako gredo pri njej stavri že desetletje.

Upam, d ane pričakujete, da se bom prikazala na tem zborovanju. Če me zagleda Milena ali kateri njen prijatel, vam garantiram ,d ane bom odnesla cele glave, poleg tega smatram, da bi mojo prisotnost razumeli kot provokacijo, kar ne bi bilo najbolj pametno. Bom pa ta čas namenila izgubljenim in zavrženim živlaim, sem namreč dežurna na telefonu konec tedna in se bom potrudila, d bomo oddali kar največ živali dobrim ljudem.

Poleg tega osebno ne podpiram tega shoda in mislim da je zastavljen zgrešeno, zgrešeno, ker prosi za podporo Mileni ( to se mi ne zdi dobro za živali), poleg tega širijo laži, da boste s svojo prisotnostjo preprečili poboj živali ( kakšen poboj?, ga je kdo napovedal? Jaz vem le, da želijo živali odvzeti, pozdraviti in oddati)Mileninih laži za doseganej njenega cilja- za vsako ceno obdržati živali sem se naužila dovolj pred leti. Jaz vem koga bom podprla. Koga boste pa vi, povejte Borovniškim sirotam. poglejte jih v oči in jim sporočite:Podpiram mIleno, zato sem danes tu, ker vem da vam je pri njej najlepše, da skrbi za vas in bo preprečila da vas pobijejo- ampak nič zato, saj se boste tako poklali in sparili med seboj.

Natawe, tudi meni je samo do tega, da bodo te kuzki ziveli v boljsih razmerah, kot sedaj, pri novih lastnikih. Mi je zelo zal ampak po tem kar sem videla, jih je potrebno cimprej in to cimvec spraviti stran od nje. (Oprosti ampak slike tistih revckov mi ne grejo izpred oci!)

Kaj ce bi se poskusali zmeniti nekako takole. Vsak od nas naj naredi nekaj, pa bomo skupaj sigurno uspeli. Jaz grem takoj v akcijo, ker hocem tako kot ti zagotovilo, da se psom ne bo nic zgodilo. Ocitno si preslisala moj odgovor, da je Kovac ze javno povedal to, da se psov ne bo pobilo? Mislim, da enkrat povsem zadostuje. Pa bom kljub temu spet »nerazumljiv« skeptik in se bom obesila tem ljudem na vrat, dokler ne dobim zagotovila se enkrat. Zmenjeno!

Vi, ki pa boste prisli na ta protest pa naredite res nekaj konkretnega za pse. Predlog ljubljancanov da v soboto najdite kaksnemu kuzku nov dom se mi zdi zares dober in iskren, se posebej ce vam ponujajo tako konkretno pomoc. Posteno se mi zdi to iz njihove strani. Saj ves cas pravimo, da gre le za zivali. (Ne mi prosim po protesu povedat, da ne gre, ker jih Milena ne mara!). Dejstvo, ki je ocitno prav vsem nam je, da se ona sama oziroma tisti, ki trenutno delajo z njo, oddajanja niso lotili na pravi nacin. Torej je res cas, da se pomaga kuzkom! Predlagaj to!

Natawe, zelim vam cimvec uspeha pri oddajanju in (se enkrat) ne samo protestiranju, saj imam obcutek, da vecina ljudi, ki bo protestirala ni seznanjena z dejanskim stanjem tam oziroma vsaj ne ve vseh dejstev. Ker pa verjamem, da so vasi nameni zares dobri, pa te prosim samo, da sporocis kaj boste sklenili in ce bo vas plan boljsi, kot do sedaj, ti obljubim, da imas vso mojo podporo!
Medtem pa odpri oci, preveri na lastni kozi vsako Milenino in nasprotno trditev in ne verjemi ne eni in ne drugi strani in si ustvari svojo sliko!

Natawe,

tu te pa tudi sam podpiram. Bolj mirno bom spal takrat, ko bom odprl Delo in prebral porocilo iz tiskone konference VURS ali pa vsaj izjavo za javnost.

Dokler pa tega zagotovila ni, sem se zaobljubil, da bom VURS dihal za vrat, tako kot sem Mileni.

Po ogledu ponovitve oddaje na TV in dodatnih pojasnilih so mi stvari popolnoma jasne.Kolikor sem se lahko pogovarjal z natawe vem,da se ona posebej zavzema za to,da se te stvari ne bi dogajale,oziroma za to,da psi ne bi trpeli po krivdi nevestnih ljudi.

Meni pa danes zaradi določenih stvari spet malo seka. Spet me namreč zanima, kje so trupla mrtvih psov. Meni tega ni uspelo ugotoviti v nekaj letih, mogoče ve to Natawe po nekaj mesecih in koliko obiskih? pri MM?? To, da nekaj dni ležijo naokrog v vrečkah med ostalimi, to že vem. Kam gredo pa potem? Še enkrat: vodo pregledujejo in jih ne zakopava, ker bi se to poznalo zelo kmalu. Zakopavati jih nekaj zimskih mesecev tako ali tako ne more, ker je vse zmrznjeno. Torej: zakopavanje odpade. Odvoz preko komunale ravno tako: vsi odpadki so pregledani. MM enkrat letno naroči velik kontejner, ki pa ne odpelje ubogih mrtvih.Skuri jih ne, ker jih nima kje. KJE SO MRTVI PSI, NATAWE? Ja, ljudje, pejte protestirat , seveda ne za MM, samo za to, da psi ostanejo pri njej, nikakor pa ne za MM.

Ma psi trpijo zaradi MM!!! Če pa je Natawe do tega, da psi tam ne bi trpeli, naj ji predlaga, da bo eno psičko peljala na sterilizacijo in jo pripeljala nazaj! JAZ PLAČAM!! Predlaga naj ji še, da ji bo pomagala ločiti psičke od psov(to se da narediti brez enega samega vloženega tolarja)! Kako bo letela Natawe, nezaželjena!

In kako se je zadeva zaključila? Ste se povlekli nazaj zaradi pomanjkanja corpus delicti ali nihče ni hotel ukrepati?

New Report

Close