Najdi forum

PROTESTNO ZBOROVANJE

VSI DOBROMISLEČI PAJELJUBCI IN MAČJELJUBCI

PRIDITE V SOBOTO OB 12 H MILENI MOČIVNIK ( BLIZU GRADU BISTRA) NA PROTESTNO ZBOROVANJE PROTI UKINITVI NJENEGA AZILA, PRAV ZDAJ, KO SO SE POGOJI ZAČELI ZBOLJŠEVATI, GA OBČINA HOČE Z 31. MARCEM ZAPRETI.
KOT JE ZNANO, SE JE S FINANČNO POMOČJO VKLJUČILA TUDI AVSTRIJSKA ORGANIZACIJA ZA POMOČ ZAVRŽENIM KUŽKOM IN MUCAM ( MILO REČENO SRAM NAS BODI) IN BI BILO RES ŠKODA, DA NE BI POMAGALI ( VSAJ S SVOJO PRISOTNOSTJO) POSTAVITI NA NOGE TEGA AZILA.

ZA KONEC PA ŠE ENO VPRAŠANJE: A KDO VE, KJE JE DENAR, KI SMO GA ZBRALI NA DOBROVILJNEM KONCERTU V HALI TIVOLI…..?

VSI, KI NE GRESTE V PLANICO, PRIDITE!

To potem pomeni, da predlagaš, da se takšne stvari, ki so bile včeraj pokazana v oddaji PREVERJENO NADALJUJEJO?
Ne mi zamerit, ampak na teh posnetkih je bilo pa zelo jasno vidno DA SE PRAV NIC NE IZBOLJSUJE! Ali pa imaš kaj več informacij?

PRIDI IN SE PREPRIČAJ !

Vsi, ki ste gledali včerišnjo oddajo Preverjeno ali pa čakate današnjo ponovitev (13:15), kaj menite, ali so se pogoji res izboljšali?

PA VESTE, KAKŠNI SO BILI POGOJI PREJ, DA LAHKO PREVERJATE, PRED DVEMI, TREMI LETI ……

Šefica,
če hočeš vedeti kakšen naj je azil, si pojdi pogledat azil v Zrkovce pri Mariboru.
LP, Manka

Po opisu Tierhilfe Sueden bi rekel nič drugačni kot sedaj. Poglej si njihov page.

Predvsem se mi pa poraja kup vprašanj, kako je lahko TS našel avgusta 2001 tako katastrofalne razmere, če Mileni stoji ob strani Zveza društev za zaščito živali in Društvo tačka in WSPCA in Eva Mueller?!?! Kaj je narobe s temi ljudmi, da niso usplei zagotoviti psov vode in hrane?!? In sedaj ko so tujci končno vsaj delno nahranili pse, se pa oglašajo in so pametni.
Torej zgoraj omenjene organizacije in posamezniki, kaj ste naredili oz. zakaj niste nič naredili za te pse in ste dovolili, da so bile razmere tako katastrofalne kot jih je našla TS lani poleti? Veselim se našega pojasnila in upam, da ne boste rekli, da niste pristojin pomagati živalim in da je to naloga drugih. Zakaj pa ste se potem okitili s takimi nazivi?

Za denar naj vas en skrbi. čaka na računu, da bo namenjan za to za kar je bil zbran

Ne razumite me narobe, ampak jaz ne razumem cisto nic vec!
Tisto kar sem videla na Preverjeno mi je kot velikemu ljubitelju zivali povsem obrnilo zelodec!
Podpiranje taksnih razmer se mi zdi totalen zlocin nad zivalmi. Kako naj potem pridem gor in demonstriram, da se tole nadaljuje?????

Ok, se z vsem strinjem, ampak ljudje, zakaj pa majo lahko v Mariboru azil, zgledno urejen, pa v Hrastniku, pa še kje …
Zakaj pa mi “fini” Ljubljančani ne spravmo nič skupaj, pa še po tistem kar je pluvamo, pa mečemo Mileni na pol mrtve živali čez ograjo ??? A.?

NO a pridete v soboto al ne???

Najprej lep pozdrav.To kar sem videla na preverjeno pri Mileni se mi je obrnil želodec.Pokazano je bilo samo tisto kar je gospa Milena dovolila.dokaj normalne pse.Kamera pa je ujela tudi tak konec ko so bili psi in mačke skrita.Videlo se jih je ,da so zelo zanemarjeni.Pa njene izjave da se pes goni samo enkrat,da nima nobene breje je laž.Saj je sama kamera pokazala da laže.Res pa je da še nisem bila tam in nimam pravice krititizirat,vendar kar sem videla je grozno.Veliko denarja in hrane je že dobila tudi za popravilo kam je šel ta denar.
To kar vem sem prebrala .Povedala sem samo svoje mnenje.
Lp

Draga Manka,

hvala za povabilo, apmak, kje pa si zasledila, da bi jest hotla videt, kakšn je azil.
A ne bi rajš ti pokazala mal dobre volje, pa izrazila svojo – VSAJ- moralno podporo azilu v Ljubljani????

NIMAM DOBRIH IZKIŠENJ Z DNERJEM, K ČAKA…. PA ČAKA…. PA ČAKA …

Ali si že vložila kakšen dokument, ki bi dokazoval tvojo željo po azilu? Azil je po zakonu lahko tudi privaten.

pardon!

MM je izjavila, da se psičke ženijo 1x in še malo na leto. Me parv zanima, kako izgleda ta “še malo” gonitev 😉

Kaja, pridružujem se tvojemu mišljenju.

Dodala bi samo tole: če bi že šla protestirat, bi šla kam
drugam oz. tam, kjer bi stvari zastavili na novo:
– z zaposlenimi, ki bi nekomu odgovarjali za svoje delo,
– z zaposlenimi, ki bi bili kvalificirani za to. Žal se ne strinjam, da je samo biti “ljubitelj” ala ga. Močivnik dovolj oz. zaščitni znak za dobro življenje zapuščenih živali
– s stalno veterinarsko službo (glede bolezni, preventive) itd.

Ta protest mi izgleda tako, kot tale izrek:
– če kupleraj ne laufa, ni dost prefarbat bajto, ampak je treba
k**** zamenat! (brez zamere!)

Tako kot tisto, ko učitelj vpraša učenca: kolikokrat gre 7 v
21? Učenec pravi 3x, ampak bolj na tesno!
Samo toliko je falilo, da ni rekla ga. MM, da se gonijo 3x
v dveh letih in pol! Verjetno vpiše na koledar, kdaj ima ta
in ta “tardečo oz. teto iz Amerike” ali pa celo misli, da
mladičke prinese štorkjlja!

Če ne bi bila zadeva grozljiva, bi bila lahko celo groteskna!
Uboge živali!

KAJ SI PA PRIPPRAVLJENA NARDIT, DA NE BO ….. BI PLAČALA KAKŠNO KASTRACIJO ….?

Ali jo bo Milena dovolila? Odgovor bo kmalu na dlani, samo da cepijo pse in TS pripelje ekipo v Borovnico.

New Report

Close