Najdi forum

Rada bi povedala,da me vojna v Iraku mocno boli.Zato protestiram in obsojam,ne samo obzalujem.Sploh se mi to slovensko slepomisenje upira.
Lp Babi

Draga Babi, tako si slabe volje, da mi je kar hudo. Veš kaj lahko narediva midve?
V svojem sosedstvu delajva na tem, da se bodo ljudje počutili lepo. Bodiva prijazni, klepetajva o prihajajoči pomladi, o najinih rožicah, ki jih bova posadili
in nas bodo razveseljavale vse poletje; In misliva na praznike, ki se nam približujejo. Če bi vsak človek delal na tem, da bi bilo v njegovi okolici lepo, da bi se vsi razumeli med seboj, da bi si pomagali pri vsakodnevnih težavah, bi bilo na svetu lepo. Vsak posameznik lahko naredi čisto malo. Ampak tisto malo postane sčasoma Veliko. Draga Babi, kaj kuhaš? Jaz imam danes na “meniju” špinačno juhico, sirove štruklje, pa —regrat s krompirjem in fižolom!!
Pozdravljam te s tvojim ljubeznivim pozdravam “pa kaj dobrega pojejte!”.
In ti želim prav lepo, sončno nedeljo (čeprav bi nam prav prišel dež!).

Res je Mitka,kar si povedala in tudi lepo!!
Dez bi bil se kako dobrodosel.Danes sem nabirala divje spargeljne in ugotavljala,kako je vse suho,da se kar drobi pod prsti.Bodimo prijazni in podarjajmo sosedom nasmeh.To je moj moto.Se moja dva mackona vesta,kdaj sem dobre volje,kaj ne bi clovek.
Nase danasnje kosilo?Domaca jota(pocasi se bom od nje poslovila,ker je ze tu pomlad),ki sem jo skuhala vceraj zvecer(nabiranje spargeljnov) in res dober sirov zavitek.Vsi so bili zadovoljni.Zvecer bomo jedli kuhane divje spargeljne in blusc(nekaj podobnega)s kuhanimi jajcki , zabeljene z olivnim oljem in balzamicnim kisom.Ti si pa verjetno ze nabirala regrat.Tudi jaz ga imam rada.
Lepo se imej Babi

Mene tudi. Pa š to me boli, da nam naši politiki, ki so izvoljeni od ljudstva in dolžni delati za ljudstvo, lažejo in nas imajo za cepce, ki so dobri samo zato, da jih volijo in potem, ko so pri koritu, dobro plačujemo, oni pa se požvižgajo na ljudstvo in delajo samo še v svojo korist. Za to, kar so zdaj skuhali, da nam govorijo, da so proti vojni, Američanom pa, da so z njimi, bi morali odstopiti Drnovšek, Rupel, Pahor, Grizold in še kdo. Naj jih bo sram!

TOCNO TAKO! Napisala sem z velikimi zacetnicami,ker kricim.
Hvala za podporo Babi

Pa Anton Rop, Rado Bohinc, Jelko Kacin, Ivan Bizjak, Janez Kopač, SlavkoGaber in če še nazaj pogledam Milan Kučan in ves ta LDS-ovski in ZLSD pofel, ki so prej kradli in se zdaj delajo lepe! Pa Jelinčič, Peče, grozni tipi, ki nam delajo sramoto
Ja babi vpij da se te bo čez 2 leti slišalo po celi domovini ko bodo volitve da jih ne bomo še volili.Hvala tebi za to podporo.

Veliki “rešitelj” Iraka upam, da se boš nekega dne znašel na sodišču za zločine proti človeštvu, kamor tudi spadaš. Še zdaj sem v šoku, poln avto otrok so šli postrelit!!!!

Ogledala sem si film Pianist.Enkraten in tako silno zalosten.Kaj se clovek res ne zna prav nic nauciti iz preteklih izkusenj? Kljub vsemu lep dan babi

Preveč pohlepa, egoizma in še kaj je v človeškem rodu, da bi se kaj naučili iz zgodovine, žal. Zvečer, ko grem pokrit moja dva mulčka, si želim samo to, da bi zmeraj tako mirno in srečno živeli. Včeraj je nek bedak posekal drevo pod našim oknom, le koga je motilo to drevo. Vsako jutro me je pozdravilo in mi kazalo letne čase. In tako začnem razmišljati, kako bomo sami uničili sebe in naravo, potem, ko bo prepozno bomo pa vpili in zganjali paniko. Ah, saj ne vem kaj naj rečem! Lep dan vsem.

Na nemški kabelski TV 3 sat sem videla poročila:Iračani so tehtali otroke vpričo svojih mater. Če ni tehtal 25 kg se je lahko vrnil k materi, če je pa tehtal več, so ga poslali v šotor, kjer so zbirali otroke za “živi ščit”. Grozljivo! Ta Sadam Husein je res Hitler kot pravijo! Še vemo ne kaj se dogaja v Iraku! Kaj moremo.

New Report

Close