Včeraj sem prvič poiskusila eno proteinsko čokolado (Pro 42 Bar) in mi je fuuul všeč (razen cenovno, saj ena – 105g pride jurja), tako da mislim, da bi bila lahko dober substitut za pravo čokolado. Tiste, ki se spoznajo, bi prosila, naj mi glede na opisano sestavo povejo, ali je čokolada kvalitetna in če jo lahko pojem npr. 100 g na dan brez slabe vesti namesto prave čokolade. Podatki na 100g so sledeči: 352 kcal, 40 g beljakovin, 10,4 g OH (od tega 0,9g sladkorja) in 8,5 g maščob. Torej? Hvala za odgovor.
Jaz imam te:
http://www.mojtrener.com/clanki/trgovina/EAS/Myoplex_LowCarb_bar.html
Razmerje med B in OH je se bolj ugodno. Vse, kar ni ugodno, je cena. V Hervisu je nekaj manj kot 800, na zgornjem naslovu, ce se prav spomnim preracuna, pa 670 kom. OK, bistveno ceneje, a se vedno dragoooooooooooooo…
Osebno imam najraje Gensan Nutrigusto.
http://www.maxximumshop.com/default.php?cPath=40_41