Najdi forum

Proteini: oblikovanje telesa??

Nevoščljivost in zloba nimata meja, zato je v naši dragi Sloveniji tako veliko ljudi na sodiščih in skreganih.
TG-1, ki se pač skrivaš za tem imenom vse kar sem napisala pač velja tebi in tistim, ki blatijo te izdelke in ne morete drugega, kot samo blatenje.
Prišel bo čas, ko vas bo to minilo, a dokler se vam kisajo sive celice, vam žal ne morem pomagati. Meni ni pomagala moka, marveč prvovrstni izdelek, ki ga jemljejo tisti, ki nase kaj dajo (mednjimi so kar znani športniki, a trenutni ne želim nikogar izpostavljati, ker je nivo nekaterih tu še prenizek).
Lep dan in ne se jezit, Andreja

sem kar jem

Joj punca ti si bila pa pošteno zavedena… daj se prosim samo za 5 minut zamisli in poskusi pozabiti tisto, kar ti tvoj mentor vbija vedno znova in znova v glavo. zate že vemo, da nimaš veliko pojma o športni prehrani. ampak z tem ni nič narobe, nobeden se ne bo zaradi tega delal norca iz tebe. a resnično misliš, da je ta tvoj paket super hrane najkakovostnejše, kar je na trgu? a smatraš, da je H. kakovosten zaradi tega, ker je dal zraven ime nek Nobelovec? punca temu se reče marketing. poglej samo TopShop in te njihove ‘revolucionarne novosti’ . tam najdeš ogromno primerov, ko za primeren denar privlečejo nekoga znanega zraven, čeprav ta znani, še nikoli prej ni uporabljal tega izdelka in niti ni dosegel svojih rezultatov z tem. tudi nobelovci so ljudje in potrebujejo denar.
a se ti ne zdi čudno da je toliko ljudi proti H.? a se nikoli ne zamisliš, da mogoče pa le ni vse tako kot prikazuje tvoj trener. predvidevam, da ne, ker bi z tem izgubila zaupanje v izdelek, ki ga tržiš. denar se da zaslužit tudi na manj vsiljiv način.

”prvovrstni izdelek, ki ga jemljejo tisti, ki nase kaj dajo” to je tipični stavek prodajalca. podobno lahko slišiš vsaj 100x pri reklamah vsak dan na tv.

gre bolj za ”nekakovosten izdelek, ki ga jemljejo tisti, ki ne vedo kaj jemljejo”
škoda športnikov, ki ste jih zavedli. in očitno nas še nebo tako hitro minilo, glede na to, da ta gonja proti vam poteka že zadnjih nekaj let.

Ha, Ha Marky pa T-1G …. pa kaj ste spet navalili na človeka ?? Pa saj ni res človek samo reče besedo na H pa ste že vsi spet vrhunski svetovni strokovnjaki, pa ne razumem tako pametni, pa tako ozki, še vedno…. verjetno če bi nekdo napisal : Hren, bi vas pri prvi črki že zabolelo v želodcu in se vam zavrtelo v glavi:)))) A je to povezano z kakšnimi frustracijami iz otroštva ??? Ok, kdor misli da zadeva ni ni v redu naj to pove lahko 100 ne pa 10000 in naj se vrne k njemu priljubljenim zadevam. Po eni strani kritizerate Drejčo1, da non stop vsiljuje drag cukr, po drugi strani pa tudi ostali non stop ropotate na njena sporočila, čeprav tu ona ničesar ne omenja, lepo ponudi naj si, kdor ga zadeva zanima pogleda njen link.
Pozdrav Staši :)))) ona mi je pa kul

Jaz resno dvomim, da je karkoli povezano s frustracijami iz otrostva, ker takrat slavni H se ni obstajal. No, mogoce je tudi, ampak poznali ga tile fantje gotovo niso. Poleg tega je neumna provokacija, ker je vsakemu, ki je kdaj samo slisal za Freuda, jasno, da so potlacene vsebine v nezavednem in torej na vprasanje dejansko ne morejo odgovorit.

Ostalega pa v tvojem postu nisem razumela, ker pises, kot bi kura skakala po tipkovnici. Brez zamere, ampak, ce zelis, da se tvoje mnenje razume, da je nekaj vredno, potem vanj vlozi vsaj malo truda.

Moj dobrohoten nasvet je torej, da najdi svoji razgledanosti primerne provokacije in jih napisi vsaj malce citljivo. Bos takoj izpadel bolj…bolj…hja, no, mogoce te bo kdo jemal resno.

Ja, Stasa je pa po njenih postih tu in na drugih forumih sodec, res “zbrihtana”. Vsaj nekje se strinjata.

Pa, kot pravi Drejca: ne jezi se, od tega rit raste.

LP

…od jeze rit raste?…

ma kake maste no… rit raste zarad vaše neumnosti pa zakompleksanosti… jeza nima tu nič zraven 🙂 če bi ti mojo malo rit vidla, bi me najbrž vprašala če sem že bil kdaj jezen 🙂

pa lep dan želim

Dej se enkrat post preberi, no. Mogoce bos ugotovil, da je bil naperjen proti Daretovim in posredno Drejcinim budalescinam. Mogoce…

hehe… sorry my mistake 🙂

🙂

New Report

Close