prostovolno delo v Angliji
Pozdravljeni,
Izvedela sem da te za prostovolno delo lahko vzamejo zelo hitro tudi za kratek cas(misljeno par tednov).Stroski so samo s karto…Stara sem 19 let in bi rada izboljsala govoreco anglescino.Svetovali so mi prostovolno delo, ker je brezkomplikacij, hitro in zabavno!..Ali ima kdo izkusnje s tem, oz. ce pozna kaksn page?!Kakrsen koli nasvet bi prisel prav..saj se moram zelo kmalu ze odlociti..
hvala in lep pozdrav
Predlagam, da kontaktiras British Council v Ljubljani.
Moja edina izkusnja je bila dvodnevno delo za ‘National Trust’, a tega nisem sama organizirala; zadeva je bila del studija v Angliji. Pomagali smo urejati del obale enega jezera v Lake District, pobirali smo smeti, grabili odvecne veje.
Morda bos nasla kaj zanimivega na njihovi spletni strani, le poglej si: http://www.nationaltrust.org.uk
Veliko srece! Pa vprasaj, ce te se kaj zanima.
ubistvu grem bolj zaradi jezika..pa se neprofitne organizacije ne komplicirajo sploh,pa se za kolikor hoces gres lahko:)
in kako je blo ?
drgac pa tnks za page:)))
Kako grejo priprave, ali se se odlocila kam bi rada sla in kaj bi pocela?
Si navezala kake stike in vsaj zacela izpolnjevati prijave?
Ce potrebujes kako pomoc, se javi.
LP!
Ubistvu se “tehtam zadeve”..Drugace mam ze prijavo napisano, mesto je London za 14 dni..sam se “tehtam”..ker nevem koliko lahko res odneses samo v 14 dneh ..Tehtam pa zato ker grem poleti v Ang 100%:))brez tehtanja..hehe!
Pa ti si ze bla kje -kar se tice te teme?
Lep dan
Kaj pa naj bi pocela teh 14 dni? Predlagam, da cim preje prijavo posljes, saj ne ves koliko je zanimanja in koliko je sploh prostih mest. Morda bi bilo pametno poslati vsaj nekaj prijav na razlicne organizacije, potem imas vec moznosti za uspeh, namesto da vse upanje polagas le na eno. London je zelo veliko mesto, kjer je vec kriminala, cene so visje, ljudi je ogromno z vseh vetrov… Res ima ogromno stvari, ki so zanimive, a za to je treba imeti precej debelo denarnico! Veliko srece!
Prvotno je v Londonu center vsega tega..potem ko posljes prijavo ti povedo kje so prosta mesta. Za teh 14dni je na razpolago prostovolno delo-brez komplikacij-hitro te vzamejo itd.
Zanima me ime te organizacije in pa ali ves kaj bos sploh pocela? Ze ves v katerem kraju/mestu bos? Hvala.
dddd valda da vem kaj bi pocela..To je ubistvu prostovolno delo..Posljes prijavo preko faksa in brezkomlikacij mas zrihtan..s tem da ti pol oni povejo kje v angliji je frej al london al ob obali ena hisa.Pomagas pa v domu ostarelih..pa ful je mladih..tko da je zravn se zur:)
Hvala za odgovor, ceprav se vedno nisi povedala preko katere organizacije si to organizirala. Je to skrivnost? Morda bi ta informacija se komu pomagala.
Čisto preprosto ti bom povedala. Izboljšaj najprej svojo govorico. Nato pojdi v svet.
Forum je zaprt za komentiranje.