Prostovoljstvo
zdravo..
zanima me nekaj glede prostovoljstva.rada bi delala kot prostovoljka v tujini..mogoče kakšna afrika ali j.amerika…v bolj odročnih predelih, kjer vlada revščina in kjer so resnično potrebni pomoči..ima kdo izkušnje s tem? na koga se lahko obrnem, da bi izvedela kar največ? mogoče je že kdo to počel ali pa še počne? resnično si želim to početi-pomagati..
hvala za vse odgovore in lep pozdrav..
Spoštovani!
Vprašajte na Misijonskem središču Slovenije v Ljubljani, Kristanova 1 (za Teološko fakulteto, pri Streliški in predorom pod gradom. Morda Vam bodo kaj svetovali.
Darko Ž.
Seveda je odvisno tudi, kakšno imate izobrazbo ali poklic, kakšne so dejavnosti, poleg tega so važne Vaše izkušnje, zadostna starost in osebna zrelost, predvsem pa dovolj trdno zdravje, kar bo treba navesti zelo podrobno.
Nanai,
Sama sem se udelezila taborov preko SCI Slovenia.
Prostovoljno delo je organizirano po celem svetu. Prilagam link:
Hi,
I participated and one program That is partly in Norway and after is Taking Place in Africa or India.
The program includes:
6 months study in Norway
3 months traveling to the Project and the Africa / India
6 months project work in Africa / India
I personally went it a project and Mozambique, called “Teach Training College”, Where students are getting ready to Become teahers and primary schools. I was Working Together with Them, HAVING english lessons, making didactic materials etc.
If you are interested and want some more info please contact me at:
[email protected]
http://www.drh-norway.org
Forum je zaprt za komentiranje.