Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! prostor za piknik

prostor za piknik

Poleti praznujem abrahama in bi rada priprvila piknik. Če ve kdo za kak lep kraj okolica Lj. ali Gornjska pa tudi če je kaj organizirano za pečenje na žaru. Lepo prosim za vaše predloge. Hvala

Meni je bilo zelo všeč “Pr Jurčku” v Kamniški Bistrici.

Skok šport oddaja piknik prostor, kjer imaš mize, klopi, plinski žar, toplo vodo, hladilnik, sanitarije in, kar se mi zdi pomembno, pokrit kozolec, kjer lahko vedrite v primeru slabega vremena.
Lahko pa vam organizirajo tudi kakšne športne aktivnosti (rafting, kajak, ipd.).

Pa lepo praznuj!

Pu

al. a mi lahko malo opišeš, kako to zgleda “pr jurčku” pa na koga se obrnem ali pa kje to točno je v K.Bistrici. Hvala

Turistična kmetija Obolnar ima poleg prostora, žara, …. igrišče za odbojko na mivki in olimpijski bazen.
Turistična kmetija se nahaja na dolenjskem kraj Čatež, boš morala v imeniku pogledati, če jih boš hotela kontaktirati.

lp

Tam je moj brat praznoval abrahama,pa ne vem,kako je kontaktiral.Lahko bi pa odšla pogledat teren.Preden prideš do doma pri izviru,zaviješ pri smerokazu “pr Jurčku” na levo.Igrali smo nogomet, pikado,se zabavali v lepem okolju,pri sosedu,ker je več piknik gostiteljev pa smo si sposodili gugalnice za otroke.Pripravljeni so bili prav lepi pulti za peko in termo posode za hranjenje pečenih jedi.Kot povabljenemu gostu mi je bilo zelo všeč.
Alenka

V Podpeči.

041 642 982 (Jure)

Samo vprašanje koliko ima še prosto.

http://www.alter-sport.si/Piknik.htm
To je na Posavcu pri Kranju in vam recem da je bomba…..ne bo vam žal!

New Report

Close