prostitutka
pred nekaj dnevi sem poskusil sex z ‘mobi’ prostitutko… bilo je prav brez veze, škoda 15 čukov…
vem, da sm ga posral, a me vseeno zanima, kakšne so vaše izkušnje, če jih imate…
lp, maxi
opisi malo ce se ti da…
LP, miki
ok… najprej petnajst čukcev na mizo, potem obvezen tuš (sam, bejba ni hotela zraven, češ ‘jaz sem že’)… pričakal me je v toplesu, pa ne da je mela aj za pokazat… precej povprečna.. potem malo kvazi masaže (hrbta), fafanje s kondomom (!!!) slačenje in pet minut nabijanja, nakar mi ga je zdrkala (kar v kondom), kao ni več časa…
torej: čvek+tuš 10 minut
masaža (božanje) 10 minut
oralc 10 minut
nabijanje 5 minut
drkanje 2 minuti
čvek 5 minut
tuš in oblačenje 10 minut
evo, bedarija ti povem…. ne tega delat, razen če ni bejba super model…
Zakaj pa si še to delat?
ma tak seks je res brezveze nooooooooo, joj kriza, za petnajst jurjev bi se pička lahko malo bolj potrudila , se ti ne zdi?
Ne hvala, seks in voda se še dobi zastonj 🙂
o razlogih zakaj tuki ne bi razlagal! me je firbec matral & 15 jurjev sem mel preveč & moja draga se je po šestih mesecih vračala iz tujine in sem moral malo (dobesedno) povadit
kar se tiče tuda pa bi si ga res zaslužil več
oooooo težko sranje :)))))))) še tri čuke ni vredno peeesda :)))
LP, miki
In to dober seks!!!
jurja in pol :))
Ob tem razmišljam, da se tem pristitutkam zelo dobro godi, oziroma da se jim sploh ni treba potruditi. Ni kaj, bo treba legalizireati zadevo in po potrebi uvoziti še kakšno dodatno delovno silo, da se bodo uporabniki teh storitev lahko počutili tako, kot se kupec načeloma mora počutiti – kot kralj.
Ej stari, če nisi bil zadovoljen z uslugo, bi vzel 15 čukov nazaj, ane. A misliš da bi te prijavila??? verjami da ne.
To pa nebi bilo pošteno. Saj nisi nikjer prebral “opis dela”, ki bi ga ona opravila za ta denar. LP
lahk bi ji vzel tudi dvajset, pa naj se bejba vpraša…. si pa kekec da greš h prostitutki, bi raje svojo počakal da se vrne… ali pa šel čez mejo kjer so te usluge boljše, kot so mi povedali…
horny,
zdi se mi da si imel smolo in ne verjamem da tvoje izkušnje ustrezajo kvaliteti ponudbe pri nas. saj veš… ponudbe je veliko, kvaliteta pa se nekako porazdeli v gaussovo krivuljo.. osebnih izkušenj z dekleti preko oglasnika sicer nimam, poznam pa osebno eno dekle ki se s tem ukvarja in vem, da so njene storitve na visoki ravni.
lp, andrej
Jaz osebno sem bil že večkrat pri “salamon girl” in imam u glavnem dobre izkušnje. Res je, ko prideš se moreš stuširat, bejba ni nikoli smrdela, torej sklepam,da so bile umite.
Kar se tiče fafanja s kondomom in seveda vseh ostalih stvari, vprašaš prej po telefonu, kaj je vključeno v 15 jurjev oz. 1 uro, medrugim tudi vpraša, če je vključenih več orgazmov…
Naj vam povem moje izkušnje: najprej seveda pridem, plačam, se grem stuširat, potem rečem bejbi, zdej ga boš najprej fafala, brez kondoma, kar se dogovorim prej po telefonu, ko pridem, ne vem 5 minut, 10 minut odvisno od njene spretnosti in seveda kako me zna vzburit, ko mi pride me obriše, zdej me mal masiri, ne vem cca 10 minut. Potem ji rečem naj mi ga poskus spet vzdignit, mi ga dvigne, da kondom gor sexava , po MOJIH ŽELJAH, mal spredaj, pa mal gor, pa mal od uzadi, ko mi pride se mal uležem za par minut, tuš in grem,hvala lepa. To naredim 1x ali 2x na leto za sprostitev in je prav fajn. Očitno ti nisi imel sreče in nisi bil dovolj poučen, kaj moraš prej vprašat. upam,da boš imel drugič več uspeha.
LP
A hodiš skoz k isti? neki kolega mi je rekel, da imajo “salomon girls2 rade stalne stranke in da se za njih še malo bolj potrudijo.
Najbrž se bo kdo spomnil, da sem pred časom prav jaz na tem forumu spraševal o izkušnjah s prostitutkami. No, trenutno želje po takšnih eksperimentih nimam, ker sem si našel eno, ki mi dokaj redno daje zastonj:_) Ampak nikoli se ne ve..
Ne Spider, nikoli nisem šel k isti, vedno k drugi. Vendar, ko boš imel punco par let, ti bo pasala prostitutka in še bolj praktično je….pofukaš in greš…. nikoli te ne kliče, čustveno se ne navzeš in še bi lahko našteval. Plus, če boš hotel imeti ljubico, boš verjetno več zapravil na pijačah in večerjah na koncu, ko ti bo dala bo pa še rekla, ne tako, ne tako, jaz ga ne fafam itd…
LP
Ja, to je pošteno.Prostitutka pač dobro ve, da si jo prišel pofukat, ne pa npr božat; ti dobiš po kar si prišel, ona pa denar in na koncu sta oba zadovoljna. Nobenih nesporazumov.
haaaaaa.. edi, prekosil si se!
Eh tko je to sinko. Prvič sn ga tud jest našpukal k se nisn dobr pozanimal. Sicer ni bla salamonka ampak deklca v enem od nočnih lokalov kjer se da dobit tud sex.
Frendi so mi rekl de ko not prideš takoj ena pride do tebe in te vprsaša če daš za pjačo.Seveda tko se je tud zgodil. Pol so mi pa rekl de morš tok časa za pjačo dajat de prideš do ene vsote in sicer 15 jurjev ko te pa ona povabi v sobo.In res spila sma vsak po 3 šampanjce pa je že blo 15 jurjev in vmes sva se menla .Nakar ona vpraša če bi šla v sobo in jaz še ves zelen pravim ok , sam kolk pa to stane? In ona odgovori :”ja 10 tisoč tolarjev za pol ure” .Pol me je pa kr minil do sexa …. sn na hitr zračunu 15+ 10 + 10(de ne bo treba htet) …. pa še lokal je bil poln enih zapalenih tipov … ti povem de sn kr vstal in rekel da grem …. .Kasneje k sn razmišljal za nazaj sn bil kr vesel de sn sploh lahk ven pršo …. de mi niso še ostalga dnarja pokradl pa nabutal.
Tko de če si tole prebral pol si ti lahk še srečn k si za 15 jurjev sexal , jest sn se pa sam dobr ogrel 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.