Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! prošnja za štipendijo

prošnja za štipendijo

Živjo!

Mene pa zanima, če ima kdo kakšen primer prošnje za štipendijo v računalniški obliki. Jo moram napisati in ne vem kaj vse mora vsebovati. Gre pa za kadrovsko štipendijo!
LP

Primer prošnje za kadrovsko štipendijo

v DZS gres po obrazec za stipendijo in ga izpolnis

zraven pa se spremno pismo, par stavkov, v stilu.

Spodaj podpisani tainta, rojen takrat in takrat tamintam, se potegujem/zelim pridobiti kadrovsko stipenbdijo pri vasi firmi za smer studija tointo.

Stipendijo bi rad pridobil, ker sem zagnan pri studiju in bi se po koncanem studiju rad zaposlil v vasem poodjetu.. zaradi in navedes nek razlog.. ker me zanima delo pri vas, ker bi si pri vas rad pridobil izkusnje, ker bi rad s svojim delom in znanjem sodeloval pri vasem delu… tako nekako

dober večir kaj mi lahko pomagate kako se napiše prošnja za štipendijo!
hvala že vnaprej….

sonja medlobi

pugrunti sama razn če si lepa pa boš dala

Hej, ne bi ravno vedela, kako je s prošnjami za štipendijo, navadna uradna prošnja pa izgleda oblikovno nekako takole (napisano na računalnik):

[left]naziv ustanove
prejemnik
naslov
kraj[/left] [right]kraj in datum[/right]

pošiljatelj
naslov
kraj

PROŠNJA ZA …

Spoštovani!

(Pišeš pač tvoj namen, temo, whatever, lahko tudi v več odstavkih… pri prošnji ne pozabi prosim/naproščam Vas..)

(v zadnjem odstavku se po možnosti zahvališ za razumevanje in obvezno lepo pozdraviš (lepo Vas pozdravljam)),

[right](računalniški podpis) ime+priimek[/right]

[right]pod računalniškim še lastnoročni podpis[/right]

Ups, kraj in datum (nastanka) je nekoliko zamaknilo – napišeta se v isto vrstico kot kraj prejemnika v t.i. “glavi”.

LP

Pojdi v DZS po obrazec in zraven pošlji še življenjepis oz. stopnjo izobrazbe in opiši zakaj si tega želiš.

New Report

Close