Najdi forum

Prošnja

Ker sem ostala brez službe in nujno potrebujem novo, bi rada napisala nekaj prošenj (delo v proizvodnji), pa ne vem (več) kako napisati prošnjo. Mi katera prosim pomaga?

Hvala.

V kakšni proizvodnji, kakšne imaš izkušnje? POvej več.

Nimam nobenih izkušenj s takšnimi ali podobnimi deli ( v sortirnici, pakirnici, kontroli izdelkov, brušenje, lakiranje, zlaganje). Ne zahtevajo nobenih izkušenj, le ročne spretnosti, te pa mislim da imam 🙂

Spodaj imaš en primer prošnje kot shemo ;

IME IN PRIIMEK
moj naslov
telefon

datum:

NASLOV DELODAJALCA

NAGOVOR: * Zadeva: Prijava na delovno mesto
ali Prošnja za zaposlitev
ali Vloga za sprejem v delovno razmerje
ali Ponudba

oz.

* Spoštovani g. ali ga. (ime in priimek)

UVOD: Vsebuje sporočilo za katero delovno mesto kandidirate in kje ste zasledili objavo delovnega mesta (če je bilo objavljeno)

JEDRO: je najpomembnejši del vaše prijave na delovno mesto. Vsebuje naj podatke o tistih vaših delovnih izkušnjah, znanjih, spretnostih, osebnostnih lastnosti, ineresih…, ki so potrebne za opravljanje dela, za katerega se potegujete. Predstavite jih opisno in izčrpno.

ZAKLJUČEK: je tudi pomemben del prošnje, s katerim se poskušate nevsiljivo napovedati na zaposlitveni pogovor. Tudi na tem mestu poskušajte biti čimbolj izvirni in drugačni.

Priloge: spričevala in druga dokazila (če jih delodajalec zahteva), priporočila, …

…in še izpisano prošnjo:

Ime priimek
Naslov

KIJ – proizvodnja kovinskih izdelkov, trgovina
Podgrad 12
Ljubljana

ZADEVA: Prijava na delovno mesto ključavničarja

Na oglasni deski Urada za delo Ljubljana objavljate prosto delovno mesto ključavničarja. Ker sem se izšolal za ta poklic in imam bogate delovne izkušnje, sem se odločil kandidirati.

Moja prva zaposlitevje bila v Tovarni kovinskih izdelkov Jasa v ročni obdelavi serijske proizvodnje. Izdelovali smo jamsko podporje in transportne trakove.

Kmalu sem sprejel ponujeno delo v obratu individualne proizvodnje, kjer se je zahtevalo dobro poznavanje načrtov (tudi nemških) ter natančnost in vestnost pri delu.

Kasneje sem opravljal delo planerja specialnih orodij za serijsko proizvodnjo. Spremljal sem proces od tehnološkega oddelka preko konstrukcije orodja do orodjarne, ki je orodje izdelala. Zadolžen sem bil tudi za vzdrževanje in njihovo obnovo.

V strojni obdelavi sem zarisoval po zahtevah načrta in tehnološkega postopka naslednja dela: vrtanje, rezkanje, žaganje, avtogeno rezanje in podobno. Za to delo sem bil določen zaradi svoje natančnosti in doslednosti, povem pa lahko, da sem vsa doslej našteta dela opravljal z veseljem in odgovorno.

Zelo se zanimam za delo pri vas in bi se vašemu vabilu na razgovor z veseljem odzval.

Lep pozdrav

[maxi], najlepša hvala!!!

glede na to da imaš očitno službo že dogovorjeno, napišeš svoje podatke, pa izkušnje in izobrazbo. pa navedeš zakaj želiš delat pri njih. dobila boš itak.

Ne, ne, nimam nič dogovorjenega. Ko bi le imela …

New Report

Close