Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk Prošnja

Prošnja

Prošnja oz. poziv pacientkam podjetja MOGY !

Veseli nas vse večji javni odziv pacientk podjetja MOGY, ki so v sklopu foruma ali kako drugače pohvalile naše dosedanje delo in opisale svoje dosedanje izkušnje, do katerih so prišle na pregledu z metodo BreastScan.
Vsakega odziva, pa naj bo to konstruktivna kritika ali pohvala, smo veseli in se zavedamo odgovornosti, ki jo nosimo.
Naše delo in trud je namenjen predvsem ženskam samim ter čimbolj zgodnjemu odkrivanju bolezenskih sprememb v dojkah, ki z leti lahko nastanejo.
Čeprav smo obrnjeni predvsem v preventivo in nas najbolj veseli, če spremembe, ki bi kazala na bolezen v dojkah ni videti, pa nastanka zahrbtne bolezni zaenkrat ni mogoče preprečiti. Zato smo toliko bolj ponosni na vsakega novo odkritega primera raka na dojki, ker to pomeni večjo možnost ozdravitve za žensko.
Prav vsi v podjetju Mogy, seveda skupaj z našimi zunanjimi sodelavci, se trudimo, da bi bili čimbolj uspešni pri svojem delu.
Seveda je sestavni del našega dela tudi pridobivanje povratnih informacij o izidih morebitne diagnostike in zdravljenja naših pacientk, ki smo jim svetovali in jih na podlagi meritev napotili v katero od zdravstvenih ustanov v Sloveniji po dodatna pojasnila.
Ker Uradna medicina zaenkrat zavrača kakršnokoli sodelovanje, je ta pomembna naloga žal prepuščena ženskam samim.
Rak dojke je težka bolezen, še posebej na začetku, ko se je treba čustveno sprijazniti z boleznijo in pogumno razmisliti ter se odločiti o sledečih korakih zdravljenja.
Sama ozdravitev je tudi dolgotrajen proces in marsikatera ženska nima časa oz. trenutno ne najde dodatnih moči, da bi nam podala povratne informacije. Vse to razumemo, vendar so te informacije za naše znanstveno-raziskovalno delo izredno pomembne.

Zato izkoriščamo priložnost in pozivamo naše pacientke, da nam sporočijo podatke in na ta način pomembno prispevajo k še boljšim rezultatom v prihodnosti.
Hkrati opozarjamo, da nas do naših pacientk veže etični kodeks in da so ti podatki namenjeni samo v raziskovalne namene in so na razpolago samo podjetju Mogy in da je vsaka drugačna uporaba teh podatkov brez osebnega dovoljenja pacientk samih kazniva ter zavezujoča z naše strani.

Podatke lahko pošljete:
– na naslov podjetja Mogy, Dunajska 433, Ljubljana
– na naš e-mail: [email protected].
– veseli bomo tudi vašega telefonskega klica (031/331-026, Andreja Rajh)
– ali osebnega obiska v naši ordinaciji po predhodnem dogovoru.

Že vnaprej se zahvaljujemo za razumevanje, vloženi trud ter vašo pozitivno energijo. Skupaj bomo lažje dosegli zastavljeni cilj, da bomo še boljši in bolj uspešni …

Mogy d.o.o.

New Report

Close