Prošnja
Pozdravljeni.
Od Vas bi želel slišati nekaj konkretnih predlogov…kako na nek poseben način presenetiti osebo, ki jo imam rad. Ker…in zato, mi na nek način ne zna in niti ne ve kako vračati ljubezen, bi jo rad prepričal, da moje srce bije zanjo. Želel bi jo presenetiti na določen način….po pravici mi je zmanjkalo idej…zato se obračam na Vas…da mi na nek določen način pomagate…upam, da mi bo uspelo…
Želim Vam lep dan…in HVALA
Teodor.
Če ima avto, in če je parkiran nekje na nekem javnem parkirišču, pojdi ponoči tja, vzemi dolg barvast trak in avto ovij kot da bi bilo neko darilo, na vrhu zatakni veliko mašno, pripni eno rožico, zraven pa daj viziko s napisom: “Če bi imel toliko denarja, kot imam ljubezni, bi ti še enkrat kupil ta avto.”
:)))
p.s. če nima avta, se pa kej podobnga zmisl. 🙂
Lp, Princ
Najprej se vprašaj, zakaj ti ne zna vračati ljubezni. Morda bo pa vedno taka, ti se boš pa še nadaljnih 5 let trudil ji dokazati, da jo ljubiš in boš nesrečen. No, pa pustimo ta težja vprašanja. Vedeti moraš, kaj ji je všeč. Ji je všeč umetnost? Morda balet predstava? Dovolj je, da si pozoren, a ne vsiljiv. Predvsem pa samozavesten. Prinesi ji kakšno majhno lepo darilce: verze, kakšen lep kipec, rožo. Povabi jo na večerjo in jo zabavaj s kakšnimi šalami, da se bosta smejala. Daj ji kakšen nežen kompliment, in to brez seksualne note. Npr. da, ko se smeji, je kot angelček, ki je padel z nebes. Če ima rada naravo bo zažgal izlet v naravo, npr. veslanje po jezeru. Malo se boš spotil, a bo uživala.
Ce med vama ni iskrice jo pusti na miru.
Zenski je moski vsec, ali pa ne.
Ce ji je vsec, potem mu tolerira prakticno vse. Ko je dolgocasen je “globok”, ko je storast je “srckan”, ko je len “se crklja”, ce ob kosilu riga je “domacno sproscen”, ce jo potreplja po riti je “nagajiv”.
E, ce zenski moski ni vsec, ni pomembno nic drugega. Ce je zabaven, je “neresen”, ce je ambiciozen “ni na trdnih tleh”, ce je uspesen “zivi samo za kariero”, ce namigne na seks je “plitka perverzna svinja”.
No in romantika je misljena in deluje le, ce prej obstaja iskrica.
Tule imas “Tommy-jev” empiricni rating lastnosti, ki so zenskam pomembne:
90% ce imas dobro postavo, posebej zadnjico,
80% ce imas sloves zenskarja,
70% ce se znas obnasati v druzbi in si prilagodljiv,
60% ce si studiral medicino, pravo ali ekonomijo,
50% ce se ukvarjas s sportom,
40% ce imas psa ali drugo domaco zival,
30% ce si dobro situiran,
20% ce si prakticno sposoben,
10% ce si inteligenten in
0.1% ce si romanticen.
Tommy
Rea,
ti ze ves. Je pa inteligenca zelo, zelo raztegljiv pojem (saj poznas tisti stari refren: “ja, ampak zame je pa inteligenca nekaj cisto drugega”).
Ker se imam sam za precej inteligentno persono bi prej rekel, da se zenske bojite inteligentnih moskih. Moja dobra prijateljica mi je ravno zadnjic zabrusila, da naj jo vendar ze neham skusati razumeti, ker bo, ko bom dovolj blizu, izvedla salto mortale; in bo za pol leta spet the Magical Mystery Tour.
Tommy
Ja, verjetno se ženske res bojijo inteligentnih moških, ker je težje manipulirati z njimi (po domače: vrteti jih okoli prsta in jih na nek način “posedovati”). Mislim pa, da zame to ne velja. Moj partner mi mora biti “enakovreden”, tako da ga lahko spoštujem, čeprav bi bilo včasih res lažje imeti copatko (ker “emancipiranci” požrejo več živčkov). No, še to bi bilo potrebno dodati: ni dovolj le IQ, morda je celo bistven EQ (čustvena zrelost). Glede the Magical Mystery Toura- mislim, da nas večina ljubi izzive, a ne?
>Pa tale tvoj rating: je nastal iz lastnih izkušenj?
Ups, pozabil na to vprasanje. Ja in ne. Vzorec je ocitno presirok, da bi zrasel na zeljniku enega moskega. 🙂 To je moj vtis iz vseh uspesnih in neuspesnih osvajanj zensk, mojih in tistih, ki sem jim bil prica.
Bistvo pa je seveda, da romantika v nobenem primeru ne pomaga, ce zenski nisi vsec zaradi katerega izmed “mocnejsih” faktorjev.
Tommy
Pozdrav!
Jaz pa mislim, da je lepo, če koga presenetiš in mu pokažeš, da ga imaš rad. Vsaj jaz, ko kaj takega naredim, sem vedno vesela, če vidim, da je partner z veseljem sprejel moje sporočilo. Recimo, enkrat sem mu poslala telegram in v njem povedala, da ga imam rada, poleg pa sem poslala še bomboniero, ki sva jo potem skupaj pojedla. Ko je prejel telegram sem bila ravno pri njemu in vam moram priznati, bilo je nepopisno zadovoljstvo, ko sem videla kako ga je zadeva ganila. Take drobne pozornosti so za obstoj partnerstav vedno dobrodošle … problem je le, ko nam vedno manjka idej, te pa bi tudi jaz rada slišala.
Lep dan
Meggy
Priazdela sem vas. Se oproščam, vendar me niste razumele. Pač gledam drugače na zadevo. Fant hoče, bog ve kolikokrat že je to storil, prepričati svoje dekle, kako jo ljubi…da bo lahko potem tudi ona, ko bo spoznala..kako veliko mu pomeni, izkazala vendarle svoja čustva.
Sicer je še nekdo pred menoj podvomil v smiselnost vztrajanja pri iskanju dokazov predanosti.
Ojej, Tommy, ta tvoja rating lestvica je pa zelo mimo.
Ne vem, kakšne vrste žensk poznaš, da imaš takšno mnenje, ampak mislim, da si zelo poenostavil.
Se pa strinjam s tvojim prvim delom…simpatično napisano in še kar drži.
Aja, kako presenetiti punco? Tudi meni se zdi tisto z mašno na avtu zelo simpatično in duhovito.