Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Prosim za predloge

Prosim za predloge

Lep pozdrav!

Pocasi se bliza ocetov rojstni dan in s sestro sva pomislili, da bi letos poskrbeli za nekoliko drugacno darilo. Zanj in za mamo bi radi organizirali kak dvodnevni izlet po Sloveniji. Pogoji? Izbrane destinacije naj bi imele zanimive znamenitosti za ogled, kaksen bi moral vkljucevati tudi strokovnega vodica, in seveda nocitev v kaksnem prijetnem hotelu ali gostiscu. Starsa naj bi sla na izlet februarja 2004 (morda sem nekoliko zgodnja z nacrti, ampak bolje prej kot prepozno), torej je treba upostevati tudi vreme. Naj omenim, da nista sportnika, torej kaksno smucanje odpade. Glavni namen naj bi bila predvsem sprostitev, saj oba veliko prevec delata in bi s sestro radi, da si vsaj za dva dni vzameta cas samo zase, ker jima je koncept dopusta precej neznan :). Smo s stajerskega konca, torej bi bilo najbrz najbolje, ce se odpravita na kak drug konec Slovenije. Razmisljala sem o Predjamskem gradu… Kaj menite? Dobrodosel je vsak predlog. Ze vnaprej se vam zahvaljujem!

Suzy

Morda vikend paket v toplicah, kjer imajo organizirane izlete. Poznan mi je bil vikend paket Moravskih toplic z ogledi okoliških znamenitosti, znanih vinskih kleti, ogledi cerkva, gradov.

Praktično imajo vse toplice v tovrstni ponudbi kaj dobrega. Tudi Čateške se da fino ogledati.

New Report

Close