Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Prosim za pomoč NUJNO!

Prosim za pomoč NUJNO!

Tudi sama sem mnenja, da bi kuža v hiši lažje prenesel obdobje ženitve sosedovih kužic !!!

Lp, Jana

Draga Brigita, tudi sama imam brak jazbečarja, ki je tako prijazen in zlat pes, da bi v primeru kot se je zgodil vam , ne bila samo jezna, ampak bi norela okrog s puško v roki in verjemite mi, da bi našla barabo in jo (ali pa ga) tako izmaličila, da ga lastna mati ne bi spoznala! Ne opravičujte se ljudem, ki ne razumejo povezanosti in ljubezni med človekom in psom! Saj poznate tisto:” ni vreden, da ga pes poščije”? Prihodnjič pobarajte vašo sosedo prfokso, če je že slišala za ta izrek!

Pa lepo se imejte!

Hej, hvala Hov, hov.

Imam eno prošnjo. Ali mogoče veste za kakšen naslov na Internetu, kjer bi se dobilo kakšno slikico brak jazbečarjev?

Na žalost mi je od mojega Bobbija ostala samo ena fotografija.

Hvala, Brigita.

Žal ne vem, kajti tudi sama sem že zaman iskala brakce po internetu. Morda se bo oglasil kakšen heker!

Tule imaš nekaj linkov na jazbečarje.

LP,Kaja

“Predvidevam, da nimaš otrok glede na tvoje izjave.”

Ne nimam. Zakaj?

“Me prav zanima tvoj recept za utišanje dojenčkov, glede na to, da recepta za pasje lajanje ali tuljenje očitno ni (vsaj pri tvojem pisanju ga nisem zasledila).”

Sestrična ima 3 letnega sinčka, ki je pred osmimi meseci dobil bratca. Kako ji uspe oba utišati? Ne vem, boš morala pa njo vprašati. Ti pa povem, da sem že velikokrat prespala pri njih in me niti enkrat nista zbudila.
Drugi primer: sosedi in nj. otrok. Ob 1h ponoči; na vsake nekaj sekund en “krik” od dojenčka; in to je trajalo kakšni dve uri, če ne še več. Zakaj ji ga ni uspelo utišati? Ne vem, mogoče ker se je zraven drla naj bo tiho pa se je un še bolj drl? Sicer pa, kot sem napisala: Dejstvo je, da morajo starši otrok in lastniki psov poskrbeti, da njihovi varovanci ne bodo motili okolice.
Kako utišati psa?
1. naučiti ga povelj glas in tiho.
ali
2. ko začne lajati, priti do njega, mu prigovarjati z pomirjajočim glasom in ga hkrati “čohati” po prsih (pomirjujoč vpliv)

Oboje preverjeno deluje.
Moj pes ne moti okolice, zato zahtevam od drugih, da njihovi otroci ne motijo mene. Simpl.

“Jok dojenčkov pa ni isto kot tuljenje psa zaradi gonitve ali česarkoli drugega.”

Nikoli nisem trdila, da je. Dejstvo pa je, da je moteče; za nekatere bolj kot pasje tuljenje, za nekatere manj. In če se ljudje pritožujejo zaradi pasjega tuljenja, se lahko tudi jaz zaradi dretja otrok ipd..

xy, tudi ti si pogruntal-a.
Lep dan želim, Tina

New Report

Close