Najdi forum

prosim za pomoč, kako meditirati

Spoštovani,
vljudno vas prosim, če mi lahko kdo odgovori na nekaj vprašanj. Kako se medititra? Namreč nimam finančnih sredstev za kako vodeno meditacijo. Sem pa veliko prebrala o koristnosti meditacije predvsem dne 11. 11. 2011. Prosim, če mi lahko čimbolj razložite, kako meditirati doma in čemu pravzaprav služi meditacija. Ali moraš med meditacijo misliti na kako željo? Ali ti to uresniči kakšne sanje ali kaj drugega. Se opravičujem, če moja vprašanja niso smislena, ampak resnično ne poznam dovolj teh stvari. Bi se pa rada izboljšala življenje in mislim,. da je prav, da pričnem na sebi?? Prosim vas, za napotke. HVALA!!!

Pozdravljena lejjla!

Lepo te prosim, pobrskaj malo po temah na tem forumu na strani 3, 4 in 5. Našla boš precej dobrih razlag meditacije in veliko komentarjev. Še enkrat se mi pa res ne da vsega pisati. Reciva, da se meditacija začne z brskanjem po temle forumu……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Lejla, najprej si poglej tale video, super zaadeva, zelo dobro razloženo,

http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

…če pa te bo zanimala skupinska meditacija, ki je ne rabiš plačat, pa se udeleži xxxxxxxxxxxxxxx meditacij, so služnostne po svoji naravi, sicer malo težje, vendar vaja dela mojstra…(sploh, če uporabiš nasvete iz zgornjega linka)

LP, Babbli

Pozabila si povedati, kje se izvajajo Transmisijke meditacije.

… aha.. ja…lepim link za opis meditacije;

http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxx,

in skupine v Sloveniji;

http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lp, babbli

Oj deklica, sem si ogleda vaš link ja. ZASTONJ praviš???? Na daleč smrdi po denarju, zato sem zbrisal tudi link. Za tovrstne oglase ima pa naša oglasna služba še posebne tarife, urednik pa rahlo alergijo. In zdajle res ne bi razglabljal o zlorabah………….

Vprašanje za moderatorja g. Igorja H.

V vašem prispevku z dne 29.01.12 ob 01:28h je moč opaziti, da je vzrok za ne objavo spletne strani, ki jo navaja “Babbli”, ponudba, ki po vašem načinu izražanja smrdi po denarju. Torej, če je predmet pogovora meditacija, kjer, kot to imenujete, ne smrdi po denarju, je objava možna, kaj ne?
Hvala za vaš odgovor.
D.P.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

To bi se moral pa z urednikom pogovorit. Če bi ne bilo zadaj materialnih ali kakšnih drugih interesov, bi verjetno prispevek objavili.

Oj, Igor, jaz nisem deklica…sem fantek… in prosim ne presojaj, preden ne preveriš. Obstajajo telefoni, pokliči in vprašaj,če ne verjameš… ne razumem zakaj sprašuješ kje se kaj izvaja, če potem moj odgovor brišeš. Končno ena informacija o zastonj meditacij, vi pa brišete… mi smrdi po denarju…

…aha, učitelj duhovnih tehnik, razumem skrb in strah…”nelojalna konkurenca”…

Torej fantek babbli!

Saj me lahko glodaš, ne bom rekel au. Imaš pač tako potrebo oz. jo ima tvoj ego. Ne sodim, ne preverjam. Ogledal sem si samo vaš web, na katerem natančno piše način vašega financiranja. Več mi ni potrebno vedeti. Kar se mene tiče ste že spravljeni v predal, nadaljujete pa lahko z našo oglasno službo.

Da bi me pa skrbelo ali me bilo strah pa veš, dragi “fantek”, da me ni. Niti tebe, ki bevskaš iz anonime, niti takih, ki se podpišejo. Psi lajajo, karavana gre dalje. Ti pa mirno hodi naprej s puščico med “brezplačnimi” meditacijami. Toliko sem star, da me nič več ne preseneča…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close