Najdi forum

Prijateljičin sin že tretji letnik obiskuje v Celju. Sprva miren in razumen fant, sedaj izgubljena duša. Že leto dni se vsi ukvarjamo z njim, da bi opustil kajenje trave pa brez uspeha. Kadi vedno bolj pogosto-vsak dan. In ne vemo več, če je k temu pridal še kaj drugega. Za travo je prodal telefon, štipendija izgine iz računa že na dan izplačila. Fant je občasno zelo agresiven.
Kako mu naj pomagamo. Vse možnosti, ki smo jih poznali in skupaj natuhtali smo izčrpali. Zelo smo obupani.
Imate podatke kakšnega združenja, ustanove, ki bi lahko še pomagala temu fantu, da ne bi zabredel še bolj.

Prosim, prosim pomagajte. Zares bom vesela vsake informacije!

na žalost vam moram povedati,da po tem kar ste napisali,mislim da ne gre samo za travo,ker trava ni toliko draga,da bi prodajal telefon,ves denar zapravil že na dan ko ga dobiš…tudi po travi nimaš takšne potrebe da bi prodal telefon…
moje mnenje je da gre za trdo drogo,to je seveda samo moje mnenje in ugibanje..agresiven ponavadi postaneš,ko nastopi kriza zaradi trdih drog,ko jih ne dobiš,nimaš denarja da bi jih kupil..
spremljajte njegove zenice,njegov apetit..na heroinu imaš zenice majhne kot bucke,kokain ti jih poveča,na obeh drogah nimaš apetita,shujšaš,se sčasoma zanemariš..
želim in upam da se motim..
poiščite tel.št. od DTO na Zaloški ulici,povejte da sumite…..in se dogovorite za odvzem urina..lahko pa tudi sami kupite testerček,ki ga dobite v vsaki lekarni..če ne bo hotel dati urina,je možnost še večja da posega po trdih drogah..če pa bo pristal,pa pazite da bo dal svoj urin..stojte zraven ko bo lulal..
še enkrat,močno upam da se motim..
VELIKO SREČE

OD trave si res vse prej kot agresiven, tudi jaz mislim, da je v igri kaj drugega.

Se strinjam. Tudi sam še nisem srečal nikogar, ki bi pod vplivom trave pobesnel …

New Report

Close