Najdi forum

Pozdravljene
Najprej izrekam iskreno sozalje vsem, ki ste utrpele izgubo otrocicka…
Tudi v nasi druzini je prislo do te tragedije, umrla je 7 mesecna deklica, v enem tednu…Rak…
Ne vem, kako naj se pomagam mamici in ocku te deklice, da bosta nasla skupen jezik, da se bo zacela pogovarjati, da ga ne bo obtozevala, da bosta nasla skupno pot…Je zelo hudo, odklanja pogovore s strokovnjaki, mene je se nekako sprejela, kupila sem ji tudi knjigo prazna zibka,strto srce… Kako naj pridem do drustva SOlzice??? Zal nima interneta doma, da bi jo lahko napotila na forume…
TO je dolga zgodba, ne bom sedaj sirokovezila, sam namig prosim, kaj se naj storim, poleg tega da jo vsake toliko poklicem, pa sedaj sem sla tudi na obisk, bila sta zelo hvalezna…Sama imam druzino, ne zivimo v istem kraju, tako da lahko samo med vikendom skocim k njej zvecer, ko dam hcerkico panckat…
Hvala za pomoc, lahko katero tudi na zasebni meil kontaktiram??
N.

Pozdravljena!

Težko je na podlagi teh nekaj stavkov videti vse vzroke, ki so vađšo sorodnico pahnili v takšno stanje…..

…sem pa pripravljen z njo tudi sam govoriti, ker sem doživel podobno oz. celo še mal hujšo situacijo..mislim, da rabi neko močćno osebo, ki jo bo prepričal, da je treba živeti, ker smo zato poklicani na ta svet…

Če želite me lahko pokličete na gsm 041-473-517.

Lep dan vsem… Janez-Žan

Telefonska številka društva solzice: Petra 041 532 916,

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Pozdravljena N.
Lianna, hvala za hitro informacijo.
Tudi jaz izrekam sožalje vaši družini in prav žal mi je, da se morate tudi vi spopadati z izgubo otroka.
Ja, res je težko.Predvsem v prvih mesecih, ko se ne znajdemo v vlogi žalujočih staršev, ko nikoli nismo dovolj pripravljeni na smrt otroka.Ko iščemo krivca, ko smo jezni na ves svet, ko se v nas podi nevihta različnih čustev – od jeze, hrepenenja, razočaranja, žalosti.
In ja – odnosi so vedno na preizkušnji. IN ni vedno res, da smrt zbliža. velikokrat oddalji, pa spet zberemo moč in gremo naprej.ali poiščemo pomoč itd…
Kako pomagati? Draga N.veliko si že naredila s tem, ko se nisi umaknila, ko vzdržuješ stike. Na žalost pa na njun odnos ne moreš vplivati. Morda res tako, da jima podaš informacijo o društvu, da jima poveš, da se lahko obrneta po pomoč ( telefon, srečanje, skupine, e-mail…)lahko oba skupaj itd. Dosti parov se zateče k nam po pomoč in večini uspe. POnavadi je težava odkrita komunikacija, starša se ne slišita, se ne poslušata.

Tudi sama osebno spremljam družino z otrokom, ki ima diagnozo kot je imela deklica.
Če želiš pokliči na društvo, telefon ti je podala že Lianna pa bova videli kako lahko še olajšaš pot sorodnikom.Lahko se javiš tudi na mail društva Solzice.
Veš, pogumna in srčna oseba si,
objem
petra,Solzice

Zivjo,
se mi lahko prosim javis na meil?
Lp, N.

New Report

Close